Vores historie

Rongxin Bio-tech Co, Ltd har fokuseret på top kvalitet steriod hormonesandAPIs.We er producent med speciale i steroid hormoner i flere år i Kina. Nu er vores produkter sælges over hele verden, som alle kunder kvaliteten af vores produkter.

Vores fabrik:

Etableret i 2009, Hongkong RongXin Bio-Tech Co, Ltd startede med bare én mission: skates chemicallypurest anabolske steriods rå pulvere, Human Growth Hormone, menneskers vækst peptider og API'er til verden.

Vores produkter har nydt betydelig globalgrowth over de sidste mange år af strategisk justering med veletablerede distributører i hele Asien andbeyond.

Med globalt hovedsæde i Hong Kong, er vi committedto deliveringtop kvalitet farmaceutisk kvalitet produkter, der er blevet synonym med vores brand og omdømme. Vi konstant fokuserer på at forbedre standarden af vores produkt og vores forretning.


Vores produkter er fremstillet i vores nuværende god fremstilling af praksis (GMP) facilitet til at sikre optimal kvalitet. Rongxin bio-tech er også i overensstemmelse med ISO 9001 bestemmelser til at sikre, at alle facetter af vores operationer overholder de højeste kvalitetsstandarder.

Vores produkt

Rongxin bio-tech Co, Ltd produkter omfatter følgende:

1, steroidhormoner, testosteron serienprodukter, Boldenone serie steroider, nandrolon series steroider, trenbolon series steroider og så videre.
2, menneskelig vækst hormon andpeptide hormon.
3, API'er og mellemprodukter af steroidhormoner.
4APIs og mellemprodukter.
5, bodybuilding fedtforbrænding hormoner
6, kræft behandling Anti østrogen steroider hormon rå pulvere

Alle vores produkterProdukt anvendelse

Importantusage af vores produkter:

1, farmaceutisk fabrik

2, bodybuilding felt.

3, tabe.

4, øge muskel.

5. vores certifikat

Kvalitetskontrol:

Kvalitet er vores liv! Alle produkter fremstillet i AsepticLaboratory i overensstemmelse med GMP standard. Godkendte ISO9001. Vi har desuden en komplet Q. A. andamp; Q. C. System. Vi ejer autoriserede setsof analysere instrumenter, såsom HPLC, GC og UV Spektrofotometer til at analysere og kontrollere produkterne.

Top, stabil og pålidelig kvalitet er garanteret! Vælg Hongkong RongXin Bio-Tech Co, Ltdto samarbejde er dit bedste valg.


Vores service

Fremragende efter salg Service:

For at give vores gæster god service, er produkter individuelt testet for kvalitetskontrol inden salg.

Vi sælger ikke bare vores produkter. For at hjælpe vores kunder og vokse med dem er vigtigere.

Vores fordele:

Top kvalitet, Top tjenester, mest rimelige priser, sikker skibsfart og lad customertop tilfredshed.


QQ图片20170320180727.jpg