Anadrol pulver

Produktnavn: Oxymetholone
CAS-nr .: 434-07-1
Renhed: 99%
MF: C21H32O3
MW: 332.482
Einecs nr.: 207-098-6
Karakter: Farmaceutisk kvalitet
Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
Chat nu

Produktdetaljer

Anadrol pulver


Produktdetaljer

Vigtigste produktinformation:

Produktnavn: Oxymetholone

Andet navn: Anadrol

CAS-nr .: 434-07-1

Renhed: 99%

MF: C21H32O3

MW: 332.482

Einecs nr.: 207-098-6

MOQ (minimum ordremængde): 10 gram

Karakter: Farmaceutisk kvalitet

Pakke: I foliepose eller tromle.

Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

Fremstilling: RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.

oxymetholone.jpg


Produkt beskrivelse

1, Oxymetholoneer som nævnt meget lever- og leverenzymer vil nødvendigvis stige dramatisk med dets anvendelse. Af denne grund skal de fleste Oxymetholone-brug generelt holdes på 6 uger max, hvor mange aldrig behøver at gå ud over 4 ugers samlet brug.

2, Oxymetholoneer yderligere velegnet til at tilvejebringe en jævn opbygning i styrke, men dette er mere en sekundær egenskab, da størrelsen i sig selv er dens primære rolle. Alligevel spiller steroid en vigtig rolle i både styrke og størrelse, da det kan give en fremragende synergetisk effekt, når det kombineres med andre anabolske steroider i en stak; som det burde være, da det ikke er velegnet til at blive brugt alene. Selvom disse er de største fordele, stigninger i størrelse og tilvejebringelse af steroid synergi, kan Oxymetholone være og overraskende for mange brugt med succes i en skærecyklus; normalt i konkurrencedygtige bodybuilding-kredse.

3, Oxymetholoneer en af ​​de mere potente orale anabolske steroider, vi har til rådighed; for den sags skyld er det en af ​​de mere potente anabolske steroider, vi har periode, orale eller injicerbare. Almindeligvis benævnt Anadrol Oxymetholone blev udviklet i 1960'erne til behandling af svær anæmi og muskelsvindsygdomme og som sådan er det generelt en anabolsk steroid af høj kvalitet til at give massiv vægtforøgelse i præstationsfremmende atleter.

HPLC

Dianabol.pngKontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hvis du' er tilfreds med vores oxymetholon (anadrol) cas434-07-1 pharma anabolske 99% renhed steroider muskel vinde ren til skæring og bulking steroid cyklus, ingen bivirkninger, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropinprodukter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær venlig at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Anadrol pulver, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like