Anadrol pulver

Produktnavn:Oxymetholone
CAS-nr.: 434-07-1
Renhed: 99%
MF: C21H32O3
MW: 332,482
Einecs Nr.: 207-098-6
Karakter : Farmaceutisk kvalitet
Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
Chat nu

Produktdetaljer

Anadrol Pulver


Oplysninger om produkt

Vigtigste produktoplysninger:

Produktnavn:Oxymetholone

Andet navn: Anadrol

CAS-nr.: 434-07-1

Renhed: 99%

MF: C21H32O3

MW: 332,482

Einecs Nr.: 207-098-6

MOQ(mindste ordreantal):10gram

Karakter : Farmaceutisk kvalitet

Pakke:I foliepose eller tromle.

Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

Fremstilling:RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, steroid hormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.

oxymetholone.jpg


Beskrivelse af produktet


1,Oxymetholoneer som nævnt meget lever- og leverenzymer vil nødvendigvis stige dramatisk med dets anvendelse. Af denne grund vil de fleste Oxymetholone brug generelt skal holdes på 6 uger max med mange aldrig behøver at gå ud over 4 ugers total brug.

2,Oxymetholoneer yderligere velegnet til at give en jævn oprustning i styrke, men dette er mere af en sekundær egenskab, da størrelse i sig selv er dens primære rolle. Alligevel, steroid spiller en vigtig rolle i både styrke og størrelse, da det kan give en fremragende synergetisk effekt, når det kombineres med andre anabolske steroider i en stak; som det skal være, da det ikke er velegnet til at blive brugt alene. Mens disse er de største fordele, stigninger i størrelse og giver steroid synergi, Oxymetholone kan være og overraskende for mange bruges med succes i en skæring cyklus; normalt i konkurrencedygtige bodybuilding kredse.

3,Oxymetholoneer en af de mere potente orale anabolske steroider, vi har til vores rådighed; for den sags skyld, Det er en af de mere potente anabolske steroider vi har periode, oral eller injicerbar. Almindeligvis benævnt Anadrol Oxymetholone blev udviklet i 1960'erne til behandling af svær anæmi og muskelsvind sygdomme og som sådan er generelt en høj kvalitet anabolske steroid for at give massive gevinster i vægt i præstationsfremmende atleter.

Hplc

Dianabol.png

Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590


Hvis du er tilfreds med vores oxymetholone (anadrol) cas434-07-1 pharma anabolske 99% renhed steroider muskel vinde ren for at skære og bulking steroid cyklus, ingen bivirkninger, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, den høje kvalitet somatropin produkter til salg skal være dit bedste valg. Vær velkommen til at købe eller engros de varme salgsprodukter fra os.


Hot Tags: Anadrol pulver, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, købe, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide