Naturligt Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 pulvere Bodybuilding Supplements Raw Steroid Powders til Bodybuilding Cycle

Vigtigste produktinformation:
Produktnavn: Drostanolone Enanthate.
Molekylær formel: C40H52O4
CAS-nr .: 472-61-145
Assay: 99%
Oprindelsessted: RongXin, Kina
Kvalitetsstandard: Virksomhedsstandard
Alias: Drostanolone; masteron enan, dragontanolone enanthate.
Renhed: 99% pulver
Chat nu

Produktdetaljer

Naturligt Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 pulvere Bodybuilding Kosttilskud Rå Steroid Pulver Til Bodybuilding Cycle

Produktoplysninger

Vigtigste produktinformation

Produktnavn: Drostanolone Enanthate.

Molekylær formel:C40H52O4

CAS-nr .: 472-61-145

assay: 99%

Oprindelsessted: RongXin, Kina

Kvalitetsstandard:Virksomhedsstandard

Alias:Drostanolone; masteron enan, dragontanolone enanthate.

MW: 416.64

Renhed:99% pulver

Karakter:Farmaceutisk kvalitet

Pakke: I foliepose eller tromle.

Beskrivelse:Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

MOQ (Min ordremængde): 10 gram.

Fremstille:RongXin

Anvendelse:Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner. Nøgleord: bodybuilding, steroidhormon, råvarepulver.

Produkt beskrivelse

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate)er et dihydrotestosteron (DHT) -baseret anabolsk steroid. Drostanolone er simpelthen strukturelt ændret DHT-hormon. Ændringen eksisterer ved tilsætning af en methylgruppe i kulstofposition 2. Dette sikrer, at hormonet ikke lider under metabolisk nedbrydning forårsaget af 3-hydroxysteroid dehydrogenase-enzymet, der findes i skeletmuskulaturen. Denne enkle strukturelle ændring gør også hormonet langt mere anabolsk, og det giver os Drostanolone. Når hormonet er skabt, ændret fra DHT, fastgøres derefter en ester, og i dette tilfælde er den vedhæftede ester Enanthate. Enanthate er ikke et steroid eller et lægemiddel, men intet andet end et timingværktøj, der bruges til et lægemiddel.


Som med Masteron Propionate er Masteron Enanthate kendt for at være en af ​​de eneste anabolske steroider, der bærer stærke antiøstrogene egenskaber. Dette anabolske steroid kan ikke øge østrogenniveauerne; faktisk kan det faktisk sænke østrogenniveauet i kroppen. Det er af denne grund, at Drostanolone havde succes med behandling af brystkræft, hvor kombinationen af ​​Drostanolone og Tamoxifen var meget almindelig i mange år. Bodybuildere glæder sig over dette træk på grund af østrogen, der ofte er vanskeligt at kontrollere med mange steroider, og lavere østrogenniveauer fører ofte til et hårdere og mere defineret udseende under skærefasen.


Masteron Enanthate besidder nogle af de mest vildledende anabolske og androgene vurderinger af ethvert anabolt steroid, men ikke nær så vildledende som Halotestin og Anavar. Drostanolon har en bindende affinitet til androgenreceptoren, der er fem gange større end testosteron, hvilket ikke kun giver et hårdere udseende, det kan også have en positiv indvirkning på fedt tab. Alle anabolske steroider kan hjælpe med at forbedre stofskiftehastigheden, men dem med en stærk androgenbindingsaffinitet kan have en indvirkning på direkte lipolyse.


Hvis du vil have en god kvalitet af Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate), skal du vælge Rongxin Company.

Drostanolone Enanthate.jpgmasteron.jpg

Fordeleaf Masteron-Enanthate (pulver)

1, Fordelene ved Masteron-Enanthate kan stort set sammenfattes i tre ord, magert og hårdt. For præstationsforstærkeren og uden for en brystkræftpatient vil det stort set kun være præstationsforbedrende af bodybuilding karakter, der supplerer med Masteron i første omgang, da det er en fremragende fysik transformerende steroid, men det er ikke et mirakel i en flaske. Selvom det har en ret mild, lav androgene vurdering, er historien, den fortæller, ret anderledes, da den vil hærde en ganske anstændigt. Desuden påvirker Masteron-Enanthate, som det er i sagens natur, den samlede metaboliske aktivitet ved direkte at stimulere lipolyse; nej, det er ikke det eneste steroid, der giver sådanne fordele, og det er heller ikke den stærkeste, men disse er stort set trækkene.


2, Da Masteron-Enanthate virkelig kun tjener formålet med at læne sig ud og hærde op, vil du generelt kun se steroidet, der bruges i den konkurrencedygtige bodybuildingverden og af dem af en præstationsfremmende natur, der kun gør det for at se og føle sig bedre; gymnastiksalen. Du vil ikke finde en masse Masteron, der bruges i den atletiske præstationsverden; der er ikke meget formål med fodbold- eller baseballspilleren eller andre på banen atleten; sikker på, at nogle af dem kan dabbe med Masteron, men de fleste vil vælge andre anabolske stoffer, der tjener deres formål. Men for bodybuilderen kan dette anabolske steroid være forskellen mellem første og andenplads i et show; når alt kommer til alt, mens der er mange faktorer til at være en vellykket bodybuilder på scenens hårdhed og ultimativ tyndhed er to af de primære bekymringer. I sidste ende er dette en af ​​de få anabolske androgene steroider, vi næsten passende kan mærke et rent bodybuildingsteroid. - - Fra RongXin Company.


Cook Recipesjust til din reference, hvis du ønsker mere information, bedes du kontakte ingeniøren:

Drostanolone enanthate 100 mg / ml - 250 ml
25 gram Drostanolone enanthate (20 ml)
5 ml BA (2%)
50 ml BB (20%)
175 ml olieRongxin Bio-Tech selskabs konkurrencemæssige fordel for dig:

1. Kvalitet: alle produkter produceres under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrik direkte.
3. Tilpasset: accepter, vi leverer OEM-service til peptiderne, hgh, steriods rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig leveringsdag: forsendelse sker inden 3 arbejdsdage efter modtagelse af betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminiumspose + karton
6. Betalingsmetoder: Money gram, Western Union, T / Tadvance eller bankoverførselKontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hvis du' er tilfreds med vores naturlige drostanolone enanthate (masteron) cas472-61-145 pulver bodybuilding kosttilskud rå steroid pulvere til bodybuilding cyklus, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropinprodukter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær fri til at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: naturlig drostanolone enanthate (masteron) CAS472-61-145 pulvere bodybuilding kosttilskud rå steroid pulvere til bodybuilding cyklus, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like