Naturlig Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 pulvere Bodybuilding Supplements Raw Steroid pulvere til Bodybuilding Cycle

Vigtigste produkt information: Produktnavn: Drostanolone Enanthate. Molekylformel: C40H52O4 CAS-nr: 472-61-145 Assay: 99% Oprindelsessted: RongXin, Kina Kvalitetsstandard: Enterprise standard Alias: Drostanolone; masteron Enan, dragontanolone enanthate. MW: 416,64 Renhed: 99% pulver Grade: Pharmaceutical Grade
Chat nu

Produktdetaljer

Naturlig Drostanolone Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 pulvere Bodybuilding Supplements Raw Steroid pulvere til Bodybuilding Cycle

oplysninger om produktet

Vigtigste oplysninger produkt

Produktnavn: Drostanolone Enanthate.

Molekylformel: C40H52O4

CAS-nr: 472-61-145

Assay: 99%

Oprindelsessted: RongXin, Kina

Kvalitetsstandard: Enterprise standard

Alias: Drostanolone; masteron Enan, dragontanolone enanthate.

MW: 416,64

Renhed: 99% pulver

Grade: Pharmaceutical Grade

Emballage: I foliepose eller tromle.

Beskrivelse: Hvid eller næsten hvidt krystallinsk pulver

MOQ (Minimum ordremængde): 10 gram.

Fremstilling: RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroid hormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormones.Keywords: bodybuilding, steroidhormon, råmaterialepulveret.


Produkt beskrivelse

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) er et dihydrotestosteron (DHT) baseret anabolske steroider. Drostanolone er simpelthen DHT hormon strukturelt ændret. Ændringen eksisterer ved tilsætning af en methylgruppe ved carbon position 2. Dette sikrer hormonet lider ikke metabolisk nedbrydning som følge af den 3-hydroxysteroiddehydrogenase enzym i skeletmuskel. Denne enkle strukturændringer gør også hormonet langt mere anabolske, og det giver os Drostanolone. Når hormonet er blevet oprettet, ændret fra DHT er en ester fastgøres derefter, og i dette tilfælde esteren knyttet er Enanthate. Enanthate er ikke et steroid eller et lægemiddel, men intet mere end en timing værktøj, der anvendes til et lægemiddel.


Som med Masteron propionat, er Masteron Enanthate kendt for at være en af de eneste anabolske steroider, som transporterer stærke anti-østrogene egenskaber. Denne anabolske steroid kan ikke øge østrogen niveauer; i virkeligheden, kan det faktisk nedsætte østrogenniveauet i kroppen. Det er af denne grund Drostanolone var en succes i brystkræft behandling med kombinationen af Drostanolone og Tamoxifen er meget almindeligt i mange år. Bodybuildere velkomne dette træk på grund af østrogen ofte er vanskeligt at kontrollere med mange steroider og lavere østrogenniveau ofte fører til en hårdere og mere veldefineret udseende under skæringen fase.


Masteron Enanthate besidder nogle af de mest vildledende anabolske og androgene ratings af enhver anabolske steroid, men ikke nær så vildledende asHalotestin og Anavar. Drostanolone har en bindende affinitet til androgen receptor, der er fem gange større thantestosterone, der ikke kun producerer en hårdere slå det kan også have en positiv indvirkning på fedt tab. Alle anabolske steroider kan bidrage til at forbedre den metaboliske hastighed, men dem med en stærk androgen bindingsaffinitet kan have en indvirkning på direkte lipolyse.


Hvis du vil have god kvalitet af Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate), vælge RongXin Company.


Fordele ved Masteron-Enanthate (pulver)

1, kan Fordelene ved Masteron-Enanthate stort set sammenfattes i tre ord, magert og hårdt. For præstationsfremmende midler og uden for en brystkræft patient stort set vil det kun være resultatfremmere af en bodybuilding natur, der supplerer med Masteron i første omgang, da det er en glimrende fysik omdanne steroid, men det er ikke et mirakel i en flaske. Selvom det har en temmelig mildt lav androgen bedømmelse historien den fortæller noget anderledes, da det vil hærde en op ganske anstændigt. Endvidere, som er af dets natur Masteron-Enanthate virkninger samlede metaboliske aktivitet ved direkte at stimulere lipolyse; nej, det er ikke den eneste steroid, der præsenterer sådanne ydelser er heller ikke den stærkeste, men disse er i høj grad de træk.


2, som Masteron-Enanthate virkelig kun tjener det formål at læner sig ud og hærdning op du vil generelt kun se steroid anvendes i den konkurrenceprægede bodybuilding verden og af dem af en præstationsfremmende natur, der gør det kun for at se og føle sig bedre; gym rotte. Du vil ikke finde en masse Masteron bliver brugt i forestillingen atletiske verden; der er ikke en masse formål for fodbold eller baseball-spiller eller en anden på banen atlet; sikker, nogle af dem kan fuske med Masteron men de fleste vil vælge andre anabolics, der tjener deres formål. Men for bodybuilder denne anabolske steroid kan være forskellen mellem første og andenpladsen i et show; trods alt, mens der er mange faktorer til at være en succesfuld bodybuilder på scenen hårdhed og ultimative slanke er to af de primære bekymringer. I sidste ende er dette en af de få anabolske androgene steroider kan vi næsten rammende mærke et rent bodybuilding steroid. --- Fra RongXin Company.


Lab testresultater af Drostanolone Enanthate


Prøve

Analyse Standard

Resultater

Beskrivelse

Hvidt, krystallinsk pulver

Hvidt, krystallinsk pulver

Smeltepunkt

63ºC-69ºC

65ºC-68ºC

specifik rotation

+ 20º- + 30º

+ 25,6 °

Tørringstab

≤0.5%

0,32%

Gløderest

≤0.1%

0,02%

assay

≥97%

99,4%

Konklusion

Være Conform Med Enterprise StandardKog Opskrifter bare til din orientering, hvis du ønsker mere information, pls kontakte ingeniøren:

Drostanolone enanthate 100mg / ml - 250 ml
25 gram Drostanolone enanthate (20 ml)
5 ml BA (2%)
50 ml BB (20%)
175 ml Oil


Relaterede produkter


1

Testosteron Enanthate

CAS: 315-37-7

2

Testosteron Acetat

CAS: 1045-69-8

3

Testosteron propionat

CAS: 57-85-2

4

Testosteron Cypionate

CAS: 58-20-8

5

Testosteron phenylpropionate

CAS: 1255-49-8

6

Testosteron Isocaproate

CAS: 15262-86-9

7

Testosteron Decanoate

CAS: 5721-91-5

8

testosteronundecanoat

CAS: 5949-44-0

9

Sustanon 250


10

1-Testosteron Cypionate


11

Turinabol

CAS: 855-19-6

12

Oral Turinabol

CAS: 2446-23-3

Kontaktoplysninger.

E-mail: Sales@rongxinbio.com


RongXin Bio-Tech virksomhedens konkurrencefordel til dig:

1. Kvalitet: alle produkterne produceres under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrikken direkte.
3. Tilpasset: acceptere, at vi ville levere OEM service for Peptider, HGH, steroider rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig levering dag: forsendelse vil gøre inden for 3 arbejdsdage efter modtage betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminium taske + karton
6. Betalingsmetoder: Money Gram, Western Union, T / T forskud eller bankoverførsel betaling


Sådan Fortsæt din Ordrer?

Trin 1

I første omgang, Lad mig vide navn produkter og mængde, du har brug for, og også destinationslandet.

Trin 2

Vi sender dig vores produkter pris og tilbyde den passende leveringsmetode til din reference.

Trin 3

Du bekræfter ordren og betale os penge på forhånd og fortælle os shipping detaljer, herunder at kontakte person / firma, adresse, mobilnummer, postnummer og dine særlige krav.

Trin 4

Parcel ville arrangeres inden for 12 timer efter modtagelsen af din betaling .Og sporing nummer ville blive givet til dig inden for 3 arbejdsdage.

Trin 5

Vi tilbyder eftersalgsservice efter du har modtaget pakken.


Pakke & Storage

1. 25kgs / tromle, indre ved dobbelt plastpose, 1 ~ 20 kg ved aluminiumsfolie vakuumpose.

2. opbevares køligt og tørt godt lukket beholder, holde sig væk fra fugt og stærkt lys / varme.

3. Holdbarhed: Tre år under såvel opbevaring situation.

图片2.png

Vores certifikater

图片11.png


Kontakt information

Enterprise postkassen: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895


Hvis du er tilfreds med vores naturlige drostanolone enanthate (masteron) cas472-61-145 pulver bodybuilding kosttilskud rå steroid pulvere til bodybuilding cyklus, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal den høje kvalitet somatropin produkter til salg være din bedste valg. Vær fri til at købe eller gros de varme salg af varer fra os.

Undersøgelse