Fluoxymesteron (Halotestin) CAS:76-43-7

Fluoxymesteron (Halotestin) CAS:76-43-7

Produktnavn:Halotestin
CAS-nr.:76-43-7
Einecs Nr.:200-961-8
MF:C20H29FO3
MW:336,44
Karakter:Hvidt krystallinsk pulver.
Min. Ordreantal:10grams.
Chat nu

Produktdetaljer

Fluoxymesteron (Halotestin) CAS:76-43-7


Oplysninger om produkt

Navn på produkter:Halotestin

Alias: Fluoxymesterone

CAS-nr.: 76-43-7

Einecs-nr.:200-961-8

Mf:C20H29FO3

Mw: 336.44

Karakter: Hvidt krystallinsk pulver.

Min. Ordreantal:10grams.

Anabolsk aktivitet:1900% fra testosteron.

Androgen aktivitet:850% fra testosteron.

Fluoxymesterone - Certificering: GMP, ISO 9001, USP, BP


Grade:Farmaceutisk kvalitet

Pakke:I foliepose eller tromle.

Fremstilling:RongXin

Brug:Farmaceutisk materiale, Steroid hormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.Fluoxymesterone.jpgBeskrivelse af produktet


Halotestin er et syntetisk testderivat, specielt methyltestosteronderivater (test, som er methyleret). Halotestin er ikke i stand til at blive aromatiseret til østrogen, og har en meget stærk androgen aktivitet. Halotestins anabolske effekt er vurderet til nummer 1900 og androgen styrke vurderet med værdi 850. Efter at have sammenlignet disse værdier med testvi se, hvordan Halotestin har enorm magt i form af sin anabolske evne til at opbygge muskler samt dens androgene styrke.


Til sammenligning er en anabolsk og androgen effekt af test bedømt med antallet 100.Thanks til dette kan vi sige, at injicerbar halotestin er utroligt 19 gange mere anabolske og en imponerende 8,5 gange mere androgen end test. Halotestin er ekstremt kraftfuld anabolske steroid, stærkere end tren, som betragtes som den mest magtfulde anabolske steroid konventionelt tilgængelige.Da fluoxymesteron steriod er meget hepatotoksisk, og har negative påvirkninger på kolesterol profil af blod i sundhed er det kun bruges til behandling af mandlige androgen mangel. Selv om der til samme formål test repræsenterer en sikrere og enklere behandling, Halotestin er i dag stadig tilgængelig ved recept i USA.Halotestin har tilføjet methylgruppe ved kulstof 17 (deraf navnet stammer fra 17-alpha) og halo-gruppe på 9. kulstof. Tilføjelse af en methyl gruppe på kulstof 17 er den ændring, der giver hormonet evnen til at overleve stofskiftet i leveren, og dermed give en større mængde hormon med succes komme ind i blodbanen. Desværre øger denne ændring også hastigheden af hepatotoksicitet (levertoksicitet). Tilslutning halogen til ethvert stof kaldes halogenation. I vores tilfælde blev testen fastgjort med fluor (halogenated).Halogenationen er ansvarlig for den massive stigning i androgen og anabolske kræfter halotestin oral sammenlignet med testosteron og methyltestosterone.Sammenlignet med test Halotestin har endnu en ændring, og det er den vedhæftede hydroxyl gruppe (en ilt bundet til et brintatom) på den 11. arbon. Tilslutning af hydroxylgruppen ved carbon-11 forklarer Halotestin manglende evne til at reagere med enzym aromatase og dermed forhindre det konvertering til østrogen.


Hvor er halotestin til salg? Hongkong Rongxin Bio-tech co,LTD er den professionelle leverandør. Hjemmeside:www.rongxinbio.com.


Relaterede produkterNavn på produkter

ML/flaske

Brug

RX 1050-Testosteron Cypionate 250mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedt

RX 1051-testosteron propionat 100mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedt

RX 1052Trenbolon 100 mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedt

RX 1053-TrenbolonAcetat 75 mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedt

RX 1054-Boldenone 200 mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedt

RX 1055-Stanozolol 50 mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedt

RX 1056-Nandrolone Decanoate 200 mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedt

RX 1057-Testosteron mix 250mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedt

RX 1058-Testosteron Enanthate 250mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedt

RX 1059-Dromostanolone Propionat 100 mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedt

RX 1060-Methenodone enanthate 100mg/ml

10 ml/flaske

Til opskæring af fedtFitness Tips ~~


En begrebsmæssig fejl er nok til at få slankeplanen til at mislykkes!


I lang tid har der altid været en vigtig faktor, der fører til vægttab fiasko. Mere end 80% af befolkningen kan ikke finde ud af det, det vil sige: "Ingen lokal slankende"!

Mange venner vil spørge: Jeg vil have en tynd arm, min sommerfugl ærme er stor, hvordan kan jeg have en tynd mave ... Ved du, hvor er de almindelige fejl i disse problemer? De ønsker alle at tabe sig lokalt!

Princippet om slankekure er meget simpelt, den eneste måde er: "Lad kropsfedtet falde, så muskelmassen stiger." Blandt dem er fordelingen af kropsfedt den mest akkumulerede i maven, og derefter er området inklusive det ydre lår og lårets balder også den del, hvor kropsfedtet akkumuleres.

Så når dine dele er buttede, betyder det faktisk: dine andre dele (herunder visceralt fedt, selvfølgelig), er muligvis ikke tynde, du har brug for systemisk slankende og fedtreduktion plus muskelsynteseøvelser Det er muligt at få disse dele til at slanke sig.


For at ændre fortolkningsmetoden kan det af praktisk erfaring bekræftes, at det er umuligt for menneskekroppen at tynde ud, hvor den er, og fedtet skal reduceres, og den samlede position vil blive reduceret sammen.

Du kan huske at se, at når du bliver fedt i fortiden, vil hele din krop bliver fedt! Måske er nogle steder meget federe, nogle er mindre fede, men det er umuligt kun at have en fed del!

Hvor er federe, det afhænger helt af din genetiske form; tilsvarende, når du bliver tyndere, vil du også være tynd sammen, måske nogle dele er meget tyndere, nogle dele er mindre tynde, det samme, det afhænger af den naturlige arv. Kropstype. Så du kan se en fed pige, men hun har kun fede arme og ryg, hendes ben er lange, tynde og lige, det er hendes naturlige genetiske form.


En anden forklaring på "ingen lokal slankende" handler om varme.

Når du gør lokal motion, især i små dele, hele kroppen kan forbruge en lille mængde kalorier. Når kalorieforbruget er for lille, er det ikke nok at kompensere for de kalorier, du indtager, og det er naturligvis ikke sandsynligt, at blive tyndere.

For eksempel kan de kalorier, der forbrændes af 250.000 sit-ups, opveje et halvt kilo fedt, så det er umuligt at sidde på en sit-up til tynd mave.

Fedt er ikke i stand til at kontrollere størrelsen af kroppen lokalt, hvilket reducerer kroppens fedtforhold gennem systemisk motion! Du kan naturligvis miste nogle af de lokale dele.


Da der ikke er nogen lokal slankende, hvad kan jeg gøre for at kunne tabe sig og motion perfekt krop? Hvordan man laver kropsfedt mindre?

Et af de enkleste begreber: "Din træning skal være en multi-fælles, systemisk bevægelse, der bruger en masse kalorier og bevarer musklerne."

Den mest traditionelle klassiske fedtforbrænding øvelse er lav intensitet aerob motion. Aerob træning kan forbruge kalorier og forbrænde fedt. Det er en god start for begyndere eller folk, der ikke udøver meget ofte.

Men det er ikke nok at gøre aerob motion! Kalorieforbruget er ikke stort, og der er næsten intet kalorieforbrug i den aktuelle øvelse. Der er ingen "post-forbrænding" effekt (kalorierne fortsætter med at brænde efter træning). Samtidig kan en stor mængde aerob træning i lang tid også forårsage tab af dine muskler. Men hvis du er nybegynder i sport, skal du starte med lav intensitet aerob træning og forbedre din fysiske kondition.


Du har også brug for mere intens intervaltræning og styrketræning!

Højintensiv intervaltræning (iltfri) bruger ikke kun meget varme på kort tid, men producerer også en postforbrændingseffekt efter træning. (Oxygen kompensation, væv reparation kræver kalorieforbrug for at hjælpe dig med at øge niveauet af hvile stofskifte)


Muskelstyrketræning

Forbedring muskelstyrke gennem vægttræning, øge musklerne kan bidrage til at forbedre din kropsstørrelse. Musklerne er mindre, men vigtigere end fedt. Stigende muskler kan hjælpe din krop bliver fastere. Øget hofte muskler vil gøre dig fascinerende. Hofterne, skuldrene og rygmusklerne vil få din krop til at se højere ud, og brystmusklerne vil gøre dine bryster mere støttende!

Samtidig vil dit basale stofskifte stige, når dine muskler er løftet. Din krop vil ikke længere spise så lidt som du vil. Hvis din tidligere basal metabolisme er 1200, øge din muskelvækst til 1600, og spise 2.000 kalorier. Sidstnævnte vil også spise 2.000 kalorier. Der er kun 400 kalorier tilbage!


sikkerhedsadvarsel:

Sammenlignet med simpel aerob træning kræver intervaltræning og muskelstyrketræning tilstrækkelig fysisk kondition. For begyndere anbefales det ikke at udføre intermitterende træning med høj intensitet. Fokuser venligst på kardiopulmonisk aerob træning og kontinuerlig kardiopulmonisk træning. Efter mere end 30 minutter skal du overveje den højere intensitetsøvelse.

Samtidig skal intervaltræning og muskelstyrketræning også mestre meget gode bevægelsesevner for at sikre, at i højintensiv træning for at undgå skade, for begyndere, skal du huske først at lægge fundamentet, de grundlæggende bevægelsesevner (overekstremiteter Push, pull, underekstremiteter, hofteled) Lær at få din træning til at se effekten hurtigere

Sidste tip:

Husk: Hvis dit mål er seks pack abs, vest linje, ikke bare praksis mavemusklerne, men gennem systemisk motion, nå et systemisk fedt reduktion mål, suppleret med en styrkelse af de centrale muskler, maven linje er meget Naturen vil løbe tør.

Derfor græder alle trænerne: Hvis du vil have mavemusklerne, kan du ikke bare træne dine mavemuskler.
Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590Hot Tags: fluoxymesteron (halotestin) cas:76-43-7, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide