Fluoxymesteron (Halotestin) CAS: 76-43-7

Fluoxymesteron (Halotestin) CAS: 76-43-7

Produktnavn: Halotestin
CAS-nr .: 76-43-7
Einecs nr: 200-961-8
MF: C20H29FO3
MW: 336,44
Karakter: Hvidt krystallinsk pulver.
Min. Ordremængde: 10 gram.
Chat nu

Produktdetaljer

Fluoxymesteron (Halotestin) CAS: 76-43-7


Produktdetaljer

Produktnavn: Halotestin

Alias: Fluoxymesteron

CAS-nr: 76-43-7

Einecs nr:200-961-8

MF: C20H29FO3

MW: 336.44

Karakter: Hvidt krystallinsk pulver.

Min. Ordre Antal:10 gram.

Anabolisk aktivitet:1900% fra testosteron.

Androgen aktivitet:850% fra testosteron.

Fluoxymesterone - Certificering: GMP, ISO 9001, USP, BP

Karakter :Farmaceutisk kvalitet

Pakke:I foliepose eller tromle.

Fremstille:RongXin

Anvendelse:Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.Fluoxymesterone.jpg


Produkt beskrivelse


Halotestin er et syntetisk testderivat, specifikt methyltestosteronderivat (test, der er methyleret). Halotestin kan ikke aromatiseres til østrogen og har en meget stærk androgen aktivitet. Halotestins anabolske styrke er klassificeret som 1900 og androgen styrke bedømt med værdi 850. Når vi har sammenlignet disse værdier med test, kan vi se, hvordan Halotestin har enorm styrke med hensyn til dets anabolske evne til at opbygge muskler såvel som sin androgene styrke.


Til sammenligning vurderes en anabolsk og androgen styrke af test med tallet 100. Takket være dette kan vi sige, at injicerbar halotestin er utroligt 19 gange mere anabolsk og imponerende 8,5 gange mere androgen end test. Halotestin er ekstremt kraftig anabolsk steroid, stærkere end tren, som betragtes som den mest magtfulde anabolske steroid, der traditionelt er tilgængelig.Da fluoxymesteronsteriod er meget hepatotoksisk og har negativ indflydelse på kolesterolprofilen af ​​blod i sundhed, bruges den kun til behandling af mandlig androgenmangel. Selvom test til samme formål repræsenterer en sikrere og enklere behandling, er Halotestin i dag stadig tilgængelig på recept i Forenede Stater.Halotestin har tilføjet methylgruppe ved carbon 17 (deraf navnet afledt af 17-alpha) og halogruppe på det 9. carbon. Tilføjelse af en methylgruppe ved carbon 17 er den ændring, der giver hormonet evnen til at overleve stofskifte i leveren, og således tillade, at en større mængde hormon med succes kommer ind i blodbanen. Desværre øger denne modifikation også hastigheden af ​​hepatotoksicitet (levertoksicitet). Tilslutning af halogen til ethvert stof kaldes halogenering. I vores tilfælde var testen knyttet til fluor (halogeneret).Halogeneringen er ansvarlig for den massive stigning i androgen og anabolske kræfter af halotestin oral sammenlignet med testosteron og methyltestosteron. Sammenlignet med test Halotestin har en ændring mere, og det er den vedhæftede hydroxylgruppe (et ilt bundet til et hydrogenatom) på det 11. bånd Forbindelse af hydroxylgruppen ved carbon-11 udgør Halotestins manglende evne til at reagere med enzymaromatase og forhindrer derfor omdannelse til østrogen.


Hvor er halotestin til salg? Hongkong Rongxin Bio-tech co., LTD er den professionelle leverandør. Hjemmeside: www.rongxinbio.com.


Relaterede produkter


Produktnavn

ML / Bottle

Anvendelse

RX 1050-testosteron cypionat 250 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt

RX 1051-testosteron propionat 100 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt

RX 1052 Trenbolon 100 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt

RX 1053-Trenbolonacetat 75 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt

RX 1054-Boldenone 200 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt

RX 1055-Stanozolol 50 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt

RX 1056-nandrolon Decanoate 200 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt

RX 1057-testosteronblanding 250 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt

RX 1058-Testosteron Enanthate 250 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt

RX 1059-Dromostanolon Propionat 100 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt

RX 1060-Methenodone enanthate 100 mg / ml

10 ml / flaske

Til skæring af fedt


Fitness Tips ~~


En begrebsmæssig fejl er nok til at få slankeplanen til at mislykkes!


I lang tid har der altid været en vigtig faktor, der førte til vægttabssvigt. Mere end 80% af mennesker kan ikke finde ud af det, det vil sige:" Ingen lokal slankende" ;!

Mange venner vil spørge: Jeg vil have en tynd arm, min sommerfuglærme er stor, hvordan kan jeg have en tynd mave ... Ved du, hvor er de almindelige fejl ved disse problemer? De ønsker alle at tabe sig lokalt!

Princippet om slankning er meget simpelt, den eneste måde er:" Lad kropsfedtet falde, så muskelmassen stiger." Blandt dem er fordelingen af ​​kropsfedt den mest akkumulerede i maven, og derefter er området inklusive det ydre lår og lårets bagdel også den del, hvor kropsfedt akkumuleres.

Så når dine dele er buttede, betyder det faktisk: dine andre dele (inklusive visceralt fedt, selvfølgelig), er muligvis ikke tynde, du har brug for systemisk slankning og fedtreduktion plus muskelsynteseøvelser. Det er muligt at gøre disse dele slanke.


For at ændre fortolkningsmetoden kan det af praktisk erfaring bekræftes, at det er umuligt for menneskekroppen at fortynde, hvor det er, og fedtet skal reduceres, og den samlede position reduceres sammen.

Du kan huske at se, at når du bliver fed i fortiden, bliver hele din krop fed! Måske er nogle steder meget federe, andre er mindre fede, men det er umuligt kun at have en fed del!

Hvor er federe, det afhænger helt af din genetiske form; ligeledes, når du bliver tyndere, bliver du også tynd sammen, måske er nogle dele meget tyndere, nogle dele er mindre tynde, det samme, det afhænger af den naturlige arv. Kropstype. Så du kan se en fed pige, men hun har kun fede arme og ryg, hendes ben er lange, tynde og lige, det er hendes naturlige genetiske form.


En anden forklaring på" ingen lokal slankende" handler om varme.

Når du træner lokalt, især i små dele, kan hele kroppen forbruge en lille mængde kalorier. Når kalorieforbruget er for lille, er det ikke nok at udligne de kalorier, du indtager, og naturligvis bliver det sandsynligvis ikke tyndere.

For eksempel kan kalorierne, der forbrændes af 250.000 sit-ups, opveje et halvt kilo fedt, så det er umuligt at sidde på en sit-up til tynd mave.

Fedt er ikke i stand til at kontrollere kroppens størrelse lokalt, hvilket reducerer kroppens' s fedtforhold gennem systemisk træning! Du kan naturligvis miste nogle af de lokale dele.


Da der ikke er nogen lokal slankning, hvad kan jeg gøre for at tabe mig med succes og udøve den perfekte krop? Hvordan man gør kropsfedt mindre?

Et af de enkleste begreber:" Din træning skal være en systemisk bevægelse med flere led, der bruger mange kalorier og bevarer musklerne."

Den mest traditionelle klassiske fedtforbrændingsøvelse er aerob træning med lav intensitet. Aerob træning kan forbruge kalorier og forbrænde fedt. Det er en god start for begyndere eller mennesker, der ikke træner meget ofte.

Det er dog ikke nok at træne aerobt! Kalorieforbruget er ikke stort, og der er næsten ikke noget kaloriforbrug i den nuværende øvelse. Der er ingen “post-combustion” -effekt (kalorierne fortsætter med at brænde efter træning). Samtidig kan en stor mængde aerob træning i lang tid også medføre tab af dine muskler. Men hvis du er begynder inden for sport, skal du starte med aerob træning med lav intensitet og forbedre din fysiske kondition.


Du har også brug for mere intens interval træning og styrketræning!

Intervalstræning med høj intensitet (iltfri) bruger ikke kun meget varme på kort tid, men producerer også en efterforbrændingseffekt efter træning. (Oxygenkompensation, reparation af væv kræver kalorieforbrug for at hjælpe dig med at øge niveauet for hvilemetabolisme)


Muskelstyrketræning

Forbedring af muskelstyrke gennem vægttræning, øgning af muskler kan hjælpe med at forbedre din kropsstørrelse. Muskler er mindre, men vigtigere end fedt. Stigende muskler kan hjælpe din krop med at blive fastere. Øgede hofte muskler vil gøre dig fascinerende. Hofter, skuldre og rygmuskler får din krop til at se højere ud, og brystmusklerne vil gøre dine bryster mere støttende!

Samtidig øges dit basale stofskifte, når dine muskler er løftet. Din krop spiser ikke længere så lidt som du vil. Hvis dit tidligere basale stofskifte er 1200, skal du øge din muskelvækst til 1600 og spise 2.000 kalorier. Sidstnævnte spiser også 2.000 kalorier. Der er kun 400 kalorier tilbage!


sikkerhedsadvarsel:

Sammenlignet med simpel aerob træning kræver intervaltræning og muskelstyrketræning tilstrækkelig fysisk kondition. For begyndere anbefales det ikke at foretage intermitterende træning med høj intensitet. Fokuser venligst på kardiopulmonal aerob træning og kontinuerlig kardiopulmonal træning. Efter mere end 30 minutter skal du overveje træningen med højere intensitet.

På samme tid skal intervaltræning og muskelstyrketræning også beherske meget gode bevægelsesfærdigheder for at sikre, at i højintensiv træning for at undgå skader, for begyndere, skal du først huske at lægge grundlaget for de grundlæggende bevægelsesfærdigheder ( øvre lemmer Skub, træk, underben, hofteledd) Lær at få din træning til at se effekten hurtigere

Sidste tip:

Husk: Hvis dit mål er six pack abs, vest line, don' ikke bare øve mavemusklerne, men gennem systemisk træning, opnå et systemisk fedtreduktionsmål suppleret med styrkelse af kernemusklerne, mavelinjen er meget natur løber tør.

At&# 39 er hvorfor, alle trænere græder: Hvis du vil have mavemusklerne, kan du ikke' bare træne dine mavemuskler.Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hot Tags: fluoxymesterone (halotestin) cas: 76-43-7, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like