100% ægte Clenbuterol HCL

Produktnavn: Clenhydrochlorid

Clen hcl CAS-nr .: 21898-19-1

Clen hcl Synonym: 4-amino-alfa - [(tert-butylamino) methyl] -3

Clen hcl Molekylær formular: C12H18Cl2N2O.HCl

Clen hcl MF: C12H19Cl3N2O

Clen hcl Udseende: Farveløst mikrokrystallinsk pulver

Clen hcl MP: 174-175.5T

Clen hcl Anvendelse: Substitueret phenylethanolamin med 2 sympatomimetisk aktivitet. Bronchodilator.
Chat nu

Produktdetaljer

100% ægte Clenbuterol HCL

Produktoplysninger

Vigtigste produktinformation

Produktnavn: Clenbuterolhydrochlorid

Clenbuterol hcl: CAS-nr: 21898-19-1

Clen hcl: 4-amino-alfa - [(tert-butylamino) methyl] -3

Clen hcl: C12H18Cl2N2O.HCl

Clen hcl: C12H19Cl3N2O

Clen hcl: Farveløst mikrokrystallinsk pulver

Clen hcl MP: 174-175.5T

Clen hcl Anvendelse: Substitueret phenylethanolamin med 2 sympatomimetisk aktivitet. Bronchodilator.

Vores firma kan levere mange produkter af høj kvalitet. Velkommen til forespørgsel, og jeg giver dig mere detaljerede oplysninger.

Karakter: Farmaceutisk kvalitet

Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

MOQ (Min ordremængde): 10 gram.

Fremstilling: RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.


clenbuterol.jpgclenbuterol.jpg


Produktbeskrivelse

Clenbuterolhar haft et enestående sted inden for sportsmedicin. Det bruges almindeligvis som et lægemiddel til at tabe kropsfedt og vægt, samtidig med at muskelmasse og kropsstyrke gevinster bevares. Det bruges også af atleter, der er diagnosticeret med træningsinduceret lungeblødning (EIPH).

Clenbuterol bruges generelt af atleter, alene i en Clenbuterol eneste cyklus. Det kan bruges i forbindelse med anabolske androgene steroider og præstationsfremmende lægemidler til reduktion af kropsfedt og fremme væksten af ​​skeletmuskulatur. Det antages bredt, at Clenbuterol har evnen til at øge muskelmassen ved at forbedre proteinsyntese. Clen er et af de bedste lægemidler til opskæring, der øger kroppens kernetemperatur og stofskifte, hvilket viser sig gavnligt ved forbrænding af kalorier.

图片1.png

En af de største fordele ved Clenbuterol er, at det dramatisk kan reducere abdominal og visceralt fedt, hvilket gør det til et fremragende valg til opskæring. Ud over dette kan Clen også bruges til at hjælpe med bedring, når det anvendes som et lægemiddel efter cyklusterapi umiddelbart efter afslutningen eller mod slutningen af ​​en steroidcyklus.

Denne kendte diæthemmelighed, der er beskrevet som et vidunderligt stof som en vej til størrelse nul, beundres endda for sin evne til at hjælpe atleter med at opretholde styrke og intensitet under anstrengende træning.

Clenbuterol har også potentialet til at fremme betydelige og vedvarende forbedringer i niveauerne af iltransport i kroppen og aerob kapacitet. Det kan endda stimulere centralnervesystemet og målrette beta-2-receptorer, der fremmer stimulering af muskelvækst og forbedrer proteinopbevaring i muskler.


Clenbuterol hcl Brug af mænd og kvinder

Clenbuterol er lige så populær blandt kvinder som det er hos mænd. Dette skyldes, at omfordelingseffekterne af Clenbuterol ikke er forbundet med androgene bivirkninger såsom fortykkelse af huden, uddybning af stemmen og ansigtshår.


Fitness tips ~ ~


Fedtstofskiftet skal stole på det aerobe system, og den aerobe lærer fortæller dig ofte at holde hjerterytmen i fedtforbrændingszonen. . .

Men skal vi opretholde en genopbrændende fedtzone for effektivt at forbrænde fedt?

Maksimal iltoptagelse og træningsintensitet

Det aerobe system bruger fedt og bruger også kulhydrater som energi.

Til forbrug af fedt er vi mest bekymrede over, hvordan man øger andelen af ​​fedt, der bestemmes af brugen af ​​ilt (vi kalder iltoptagelse) og træningsintensitet.

Den maksimale mængde ilt, vi kan bruge, kaldes den maksimale iltoptagelse (VO2 max). Figuren nedenfor beregner effekten af ​​forskellige iltoptagelser på fedt- og kulhydratforhold baseret på det maksimale iltoptagelse.

Træningsintensiteten på 100% VO2max bruger fuldstændigt kulhydrater og ikke fedt (fordi fedt er for langsomt til at blive brugt).

Ved en afslappet intensitet kræves kun 10% VO2max, og 70% af kalorierne indtages.


Aktivitetsintensiteten for det højeste fedtproducerende forhold er under 20% ~ 30% VO2max. På dette tidspunkt er det mest anvendte fedt fedt! Styrken ved vores generelle aktiviteter, så den basale stofskifte er meget vigtig! Derfor, så længe den basale stofskifte øges, øges evnen til at indtage fedt naturligt.

Den mest egnede træningsintensitet til fedtforbrug er 40% til 70% VO2max, og stigningen i styrke forbruger næsten kun kulhydrater.

Med disse data kan vi indstille vores træningsintensitet for at opnå det bedste forhold mellem fedtforbrug.

Hjerterytme

Men du vil sige, at vi træner udenfor, hvordan måler vi det maksimale iltoptagelse? Kan ikke være i laboratoriet med en masktest.

Heldigvis har forskere undersøgt forholdet mellem puls og maksimal iltoptagelse. Figuren nedenfor viser sammenhængen mellem maksimal puls og maksimal iltoptagelse.


Ifølge sammenligningen er træningsintensiteten 40% ~ 70% VO2max, som bruger en relativt høj andel fedt, dvs. den maksimale puls er ca. 60% ~ 80%.

Den maksimale puls er hovedsageligt relateret til alder, vi kan bruge den enkleste formel til at beregne

Så vi taler ofte om fedtforbrændingsintervallet, der er to algoritmer

Målpulsalgoritme 1

Maksimal puls=220 år

Målet' s puls er indstillet til 70% til 85% af den maksimale puls.

Eks: 30-årig, hans maksimale puls er 220-30=190

Målpulsen er 190 x 70% ~ 190 x 85%=126 ~ 162

Målpulsalgoritme 2

Pulsreserve (HRR)=Maksimal puls - stille puls

Målpuls er indstillet til 50% ~ 85% af HRR + Rolig puls

Tag et 30-årigt menneske som et eksempel

Maksimal puls=190, stille hjerterytme antages at være 70

HRR=120

Målet' s puls er (120 x 50 % + 70) ~ (120 x 85 % + 70) = 130 ~ 172

Fra ovenstående beregninger kan det konstateres, at forskellen mellem de to algoritmer ikke er særlig stor. Den generelle bevægelse er mest praktisk at beregne efter den første metode. Der er mange bærende enheder på markedet, som kan måle hjerterytmen. I fremtiden, så længe målets hjerterytme beregnes derhjemme, Ved at komme ind i hjerterytmetabellen kan du let opretholde den intensitet, du har brug for. Har du problemer med at beregne dig selv? Nogle kraftige hjerterytmetabeller kan automatisk hjælpe dig med ovenstående beregninger, selvom du løber fremad!

Hvad er den mest fedtforbrænding i fedtforbrændingszonen?

Efter så mange introduktioner ovenfor, så intensiteten af ​​vores øvelse er at opretholde den mest fedtforbrænding i fedtforbrændingsintervallet?

Svaret er ikke nødvendigvis, øvelsen med højere intensitet er bedre for langvarig fedtforbrændingseffekt.


Her er tre fakta;

1. Reducer fedtdannelse forbrug af kulhydrater er også nyttigt for os. Overdreven kulhydrater omdannes til fedt og akkumuleres i kroppen. Motion bruger overskydende kulhydrater og reducerer også fedtdannelse.

2. Forbrug af flere kalorier; øget træningsintensitet, skønt andelen af ​​anvendt fedt reduceres, men det samlede kalorieforbrug er relativt højt, og det samlede forbrugte fedt er faktisk mere

3. Forøg normal metabolisme; 24 timer i døgnet kan træningstiden kun være mindre end 1 time, det fedt, der indtages under træning, er faktisk træning med lav intensitet, men træning med høj intensitet kan forbedre andre 23 timers stofskifte, hele dagen. Fald ned, men vinder højt intensitet sport

Når det er sagt, hvordan vælger du den styrke, der passer dig?

Den bedste metode er høj og lav forskudt, stimuleret af træning med høj intensitet, og langvarig træning med lav intensitet hjælper med at komme sig.

Don' glem ikke at matche din puls for at opnå de bedste resultater!
Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hot Tags: 100% ægte Clenbuterol HCL, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide