Stanozolol Winstrol steroider pulver

Vigtigste produktinformation
Kemisk navn: Stanozolol (Winstrol)
Molekylær formel: C21H32N2O
Molekylvægt: 328,49
CAS-nr.10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Assay: 99%
Karakter: Farmaceutisk kvalitet
Chat nu

Produktdetaljer

Stanozolol Winstrol steroider pulver

Produktdetaljer

Vigtigste produktinformation

Kemisk navn: Stanozolol (Winstrol)
Andre navne: Anabolske, Anasyth, winstrol pulver, Stanol, Stromba, Tevabolin, Winstrol, Winstrol
Molekylær formel: C21H32N2O
Molekylvægt: 328,49
CAS-nr.10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Assay: 99%

Karakter: Farmaceutisk kvalitet

Pakke: I foliepose eller tromle.

MOQ (Min ordremængde): 10 gram.

Fremstilling: RongXin
Opbevaring: Opbevar den under tætning i køligt og mørkt
Udseende: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver, lugtfri. Næsten uopløselig i vand, opløselig i alkohol, chloroform, let opløselig i acetone
Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.

stanozolol.jpgwinstrol-50.jpg

Produkt beskrivelse

Winstrol - Stanozololcas10418-03-8er en meget almindeligt anvendt anabolsk steroid til opskæring af cyklusser. Mens mange mennesker vil forsøge at bruge Dianabol eller endda Anadrol til at skære cykler, har jeg virkelig aldrig hørt om nogen, der bruger Stanozolol til andet end en skærecyklus. Det er lidt af en en-trick-pony i denne henseende. Lad mig gentage det: Stanozolol er et afskærende stof. Ikke mange mennesker vil argumentere for dets anvendelse i en bulking-cyklus. Det er bestemt ikke en meget effektiv forbindelse til behandling af anæmi (1), og man kunne således med rette antage, at dens rolle i bulking-cyklusser er meget begrænset. En ny anvendelse til Winstrol i enhver cyklus (måske endda bulking) ville være at bruge den i en meget begrænset dosis for at sænke SHBG. (2) En af egenskaberne ved Winstrol er dens dybe evne til at sænke SHBG meget mere end andre steroider. En dosis på .2 mg / kg sænkede SHBG betydeligt, hvilket igen ville øge mængden af ​​frit testosteron, der cirkulerer i kroppen. Som med 99% af steroiderne er det dog vigtigt at bemærke, at undertrykkelse af dine naturlige hormonniveauer vil forekomme (dog måske ikke i det omfang, det vil med mange andre steroider). (3) Som ved kørsel af næsten enhver forbindelse, testosterontilskud (dvs. kører test i en cyklus, der indeholder Winstrol) er berettiget for at undgå mulig seksuel dysfunktion.


Stanozolol-funktioner

Stanozololhar evnen til at reducere Sex-Hormon-Binding-Globulin (SHGB) betydeligt. SHBG er en af ​​de primære faktorer, der bestemmer, hvor meget testosteron i kroppen er frit eller bundet; højere SHBG betyder mindre frit testosteron, hvilket repræsenterer vores aktive og anvendelige testosteron. Når SHBG sænkes, er mere testosteron tilgængelig til brug. Lige så vigtigt for steroidbrugeren er, at andre steroider, der kan bruges, er mere effektive, når SHBG er lavere.

Proteinsyntese refererer til den hastighed, hvormed celler bygger proteiner, byggestenen i muskelvæv. Med Stanozolol øges hastigheden af ​​proteinsyntese.

Alt muskelvæv består af 16% kvælstof, og når tilstrækkelige mængder ikke bevares, går vi ind i en katabolisk (muskelsvind) tilstand. Højere kvælstofretention resulterer i en større anabolsk tilstand (muskelopbygning).


Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Hvis du' er tilfreds med vores 99% renhed stanozolol (winstrol) cas10418-03-8 farmaceutiske mellemprodukter muskelopbygningssteroider for at få vægt på sterioder hormoner, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin-produkter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær venlig at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Stanozolol Winstrol steroider pulver, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like