4-chloro-17a-methyl-andro-1,4-diene-3,17b-diol

Produktnavn:4-chloro-17a-methyl-andro-1,4-diene-3,17b-diol
CAS-nr.:2446-23-3
Andre navne: 4-Chlorodehydromethyltestosterone
MF:C20H27ClO2
Oprindelsessted:Kina (fastlandet)
Renhed: 99%
Karakter : Farmaceutisk kvalitet
Pakke:I foliepose eller tromle.
Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
Chat nu

Produktdetaljer

4-Chloro-17a-Methyl-Andro-1,4-Diene-3,17b-Diol

Oplysninger om produkt

Vigtigste produktoplysninger:

Produktnavn:4-chloro-17a-methyl-andro-1,4-diene-3,17b-diol
CAS-nr.: 2446-23-3
Andre navne: 4-Chlorodehydromethyltestosterone
MF: C20H27ClO2
Oprindelsessted:Kina (fastlandet)
Renhed: 99%
Karakter : Farmaceutisk kvalitet
Pakke:I foliepose eller tromle.
Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
MOQ(Min. ordreantal):10grams.
Fremstilling:RongXin
Anvendelse: Farmaceutisk materiale, steroid hormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.
Vores virksomhed Rongxin selskab kan levere forskellige høj kvalitet Farmaceutiske mellemprodukter. Velkommen til forespørgsel, og jeg vil give dig mere detaljerede oplysninger .


Beskrivelse af produktet

Når Oral Turinabol bruges i en anabolsk steroid cyklus, mindre end 20 mg om dagen vil være en næsten umærkelig tilføjelse til en stak, eller vil være en meget svag cyklus, hvis de anvendes alene. Der er ikke megen mening i at overskride 50 eller 60 mg/dag, da den tilsatte anabolske effekt vil være lille, hvis nogen. Og bivirkninger af overdreven muskelpumper og / eller blodtryk elevation er ofte på en tolerancegrænse på dette punkt, og samtidig blive overdreven forbi det.

图片2.png

Jeg anbefaler ikke at kombinere OT med andre orale anabolske steroider. I stedet, når du bruger OT og ønsker at øge anabolisme, en eller flere injectables bør tilføjes i stedet for en anden mundtlig. En tilstrækkelig grund til dette er, at resultaterne er meget bedre fra at kombinere en injicerbar snarere end nogen anden oral (med mulig undtagelse af oxandrolone.) En anden grund er, at ved effektive doser af OT er hepatotoksicitet allerede så høj, som det kan betragtes som rimeligt. En anden alkyleret steroid bør ikke tilføjes.

Funktion

1. Oral Turinabol er til en vis grad, gådefulde og tilbøjelige til misforståelser. Det er ikke blot en tablet version af injicerbar Turinabol, eller en alkyleret version af det. Heller ikke, på trods af påstande, er det en anabolsk steroid udviklet specielt til doping. Denne påstand skyldes forvirring med mestanolone. Strukturelt er det Dianabol med tilsat klor på -4 position, som har den forudsigelige fordel at forhindre aromatisering.
2. I tilfælde af Oral Turinabol, på grund af ovenstående strukturelle forhold til Dianabol er det almindeligvis kaldes en tør version af det. Nu, hvis dette var sandt selv, kunne man ikke se nogen forskel mellem at bruge OT alene og bruge Dianabol plus aromatase hæmmer. Der er dog stor forskel i praksis. OT skal betragtes som sin egen sammensatte snarere end blot som en tør Dianabol. Når det er sagt, er denne populære beskrivelse ikke en dårlig første tilnærmelse. Du skal blot være opmærksom på dens begrænsninger.

Fordelene ved 4-chloro-17a-methyl-andro-1,4-diene-3,17b-diol/Turinabol
A.Strammere muskler uden et oppustet look
B.Stigning i styrke
C.Stigning i mager muskelmasse
D.Evne til stærkt at binde sig til SHBG
E.Stigning i gratis testosteron
F.Low-bivirkninger

Hplc

图片3.png

Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590
Hvis du er tilfreds med vores bodybuilding kosttilskud 4-chloro-17a-methyl-andro-1,4-diene-3,17b-diol/turinabol cas2446-23-3 halodrol farmaceutiske råvarer fedt tab og muskel få rå steroid pulvere rå pulvere, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, den høje kvalitet somatropin produkter til salg skal være dit bedste valg. Vær velkommen til at købe eller engros de varme salgsprodukter fra os.


Hot Tags: 4-chloro-17a-methyl-andro-1,4-diene-3,17b-diol, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide