4-chlor-17a-methyl-andro-1,4-dien-3,17b-diol

Produktnavn: 4-chlor-17a-methyl-andro-1,4-dien-3,17b-diol
CAS-nr.: 2446-23-3
Andre navne: 4-chlorodehydromethyltestosteron
MF: C20H27ClO2
Oprindelsessted: Kina (fastlandet)
Renhed: 99%
Karakter: Farmaceutisk kvalitet
Pakke: I foliepose eller tromle.
Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
Chat nu

Produktdetaljer

4-chlor-17a-methyl-andro-1,4-dien-3,17b-diol

Produktoplysninger

Vigtigste produktinformation:

Produktnavn: 4-chlor-17a-methyl-andro-1,4-dien-3,17b-diol
CAS-nr .: 2446-23-3
Andre navne: 4-chlorodehydromethyltestosteron
MF: C20H27ClO2
Oprindelsessted: Kina (fastlandet)
Renhed: 99%
Karakter: Farmaceutisk kvalitet
Pakke: I foliepose eller tromle.
Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
MOQ (Min ordremængde): 10 gram.
Fremstilling: RongXin
Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin.Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.
Vores firma Rongxin firma kan levere forskellige højkvalitets farmaceutiske mellemprodukter. Velkommen til forespørgsel, og jeg vil give dig mere detaljerede oplysninger.

Produkt beskrivelse

Når Oral Turinabol bruges i en anabolsk steroidcyklus, vil mindre end 20 mg pr. Dag være en næsten umærkelig tilføjelse til en stak eller være en meget svag cyklus, hvis den bruges alene. Der er lidt mening med at overstige 50 eller 60 mg / dag, da tilføjet anabolsk effekt vil være lille, hvis nogen. Og bivirkninger af overdreven muskelpumper og / eller forhøjet blodtryk er ofte på en tolerancegrænse på dette tidspunkt, mens de bliver for store forbi den.

图片2.png

Jeg anbefaler ikke' jeg anbefaler ikke at kombinere OT med andre orale anabolske steroider. I stedet for, når du bruger OT og ønsker at øge anabolismen, skal en eller flere injicerbare stoffer tilføjes snarere end en anden oral. En tilstrækkelig grund til dette er, at resultaterne er meget bedre ved at kombinere en injicerbar snarere end nogen anden oral (med mulig undtagelse af oxandrolon.) En anden grund er, at hepatotoksicitet ved effektive doser af OT allerede er så høj, som kan anses for rimelig. En anden alkyleret steroid bør ikke tilsættes.

Fungere

1. Oral Turinabol er til en vis grad gådefuld og tilbøjelig til misforståelse. Det er ikke bare en tabletversion af injicerbar Turinabol eller en alkyleret version af den. På trods af påstande er det heller ikke et anabolsk steroid udviklet specielt til doping. Denne påstand skyldes forvirring med mestanolon. Strukturelt er det Dianabol med tilsat klor i -4-stillingen, hvilket har den forudsigelige fordel at forhindre aromatisering.
2. I tilfælde af Oral Turinabol, på grund af ovennævnte strukturelle forhold til Dianabol, kaldes det' almindeligvis en tør version af det. Hvis dette nu var sandt, kunne man dog ikke se nogen forskel mellem at bruge OT alene og at bruge Dianabol plus aromatasehæmmer. Der er dog stor forskel i praksis. OOT skal betragtes som sin egen forbindelse snarere end blot som en tør Dianabol. Når det er sagt, er denne populære beskrivelse ikke en dårlig første tilnærmelse. Bare vær opmærksom på dens begrænsninger.

Fordelene ved 4-chlor-17a-methyl-andro-1,4-dien-3,17b-diol / Turinabol
A. Strammere muskler uden et oppustet look
B.Stigning i styrke
C. Forøgelse af muskelmasse
D. Evne til stærkt at binde til SHBG
E. Forøgelse af frit testosteron
F. lave bivirkninger

HPLC

图片3.png
Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590
Hvis du' er tilfreds med vores bodybuilding-tilskud 4-chlor-17a-methyl-andro-1,4-dien-3,17b-diol / turinabol cas2446-23-3 halodrol farmaceutisk råmateriale fedt tab og muskel gevinst rå steroid pulver rå pulver, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropinprodukter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær fri til at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: 4-chlor-17a-methyl-andro-1,4-dien-3,17b-diol, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like