Clenbuterol HCL (clen) CAS: 21898-19-1

Clenbuterol HCL (clen) CAS: 21898-19-1

Produktnavn: Clenbuterolhydrochlorid

CAS-nr .: 21898-19-1

Clenbuterol hcl: 4-amino-alfa - [(tert-butylamino) methyl] -3

Clenbuterol hcl: C12H18Cl2N2O.HCl

Clenbuterol hcl: C12H19Cl3N2O

Clen hcl: Farveløst mikrokrystallinsk pulver

Clen hcl MP: 174-175.5T
Chat nu

Produktdetaljer

Clenbuterol HCL (clen) CAS: 21898-19-1


Produktoplysninger

Vigtigste produktinformation

Produktnavn: Clenbuterolhydrochlorid

CAS-nr .: 21898-19-1

Clenbuterol hcl: 4-amino-alfa - [(tert-butylamino) methyl] -3

Clenbuterol hcl: C12H18Cl2N2O.HCl

Clenbuterol hcl: C12H19Cl3N2O

Clen hcl: Farveløst mikrokrystallinsk pulver

Clen hcl MP: 174-175.5T

Clen hcl Anvendelse: Substitueret phenylethanolamin med 2 sympatomimetisk aktivitet. Bronchodilator.

Vores firma kan levere mange produkter af høj kvalitet. Velkommen til forespørgsel, og jeg giver dig mere detaljerede oplysninger.

Karakter: Farmaceutisk kvalitet

Pakke: I foliepose eller tromle.

Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

MOQ (Min ordremængde): 10 gram.

Fremstilling: RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.


Clenbuterol_副本.jpgclenbuterol.jpgRelaterede produkter


Testosteronacetat

Trenbolonacetat

MGF

Testosteron cypionat

Trenbolon Enanthate

PEG MGF

Testosteron decanoat

Boldenonacetat

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Boldenone undecylenat

CJC-1295 DAC

Testosteron isocaproat

Boldenon Cypionate

PT-141

Testosteron phenylpropionat

Boldenon propionat

Melanotan-1

Testosteron propionat

Nandrolon Decanoate

Melanotan-2

Testosteron undecanoat

Nandrolonphenylpropionat

GHRP-2

Mesteron

Nandrolon undecylat

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cypionat

Ipamorelin

Clostebol-acetat

Nandrolon propionat

Hexarelin

Methylandrostanolon

Methyltrienolon

Sermorelin

Methenolone Enanthate

Drostanolon propionat

Oxytocin

Methenolonacetat

Drostanolone Enanthate

TB500

Anadrol

Stanolone

Fragment 176-191

Anavar

Tadalafil

Triptorelin

Winstrol

Vardenafil

Tesamorelin

Clomifencitrat

Dianabol

Gonadorelin

Toremifencitrat

Tamoxifen citrat

DSIP

Finasteride

Dapoxetinhydrochlorid

Selank

Kontaktoplysninger

E-mail: sells@rongxinbio.comFitness Tips ~~


Fedt tab fælde: Den mest almindelige fejl i 6 fedt tab perioder

Det siges ofte, at muskelgevinst er en teknisk aktivitet, og fedtreduktion er en individuel indsats! For at reducere fedt behøver du kun arbejde hårdt for at få flere aktiviteter, hvilke aktiviteter der kan udføres og derefter spise mindre!

Er det virkelig? Lad os se på de seks mest almindelige fejl i tab af fedt.

Fejl 1: Reducer kalorieindtaget for hurtigt

Dette er en af ​​de største fejl!

Den fejl, som alle laver, når de beslutter at starte fedtreduktion, er at reducere kalorieindtaget for hurtigt! Uanset om det er&# 39, den gamle fugl i gymnastiksalen eller den nybegynder, der lige er kommet ind i gymnastiksalen, har begået en sådan fejl! ~

Følgende ideer synes rimelige:" Jeg vil tabe mig mere, så jeg har brug for at spise mindre" og så er jeg ivrig efter at reducere kalorieindtaget.

At&# 39 er rigtigt, denne metode kan virkelig se resultater på kort sigt, men det bliver et stort problem efterhånden som tiden går. Når du ivrigt reducerer kalorieindtaget, øges risikoen for at miste værdifulde muskler, og fordi din krop føles sulten, sænker det dit stofskifte, så det at reducere kalorieindtag hurtigt ikke får dig til at tabe sig hurtigere og mere sandsynligt. Får dig til at miste mere muskler.


Fejl 2: For meget aerob træning

Som det første punkt, mange mennesker" tror" at når de kommer ind i det fedtreducerende trin, skal de automatisk øge mængden af ​​aerob træning. Aerob træning er altid forbundet med fedtreduktion. Selvom aerob træning har mange fordele, har den stadig nogle ulemper, især når du øger træningsvægten for hurtigt. Den største ulempe ved aerob træning er risikoen for øget muskeltab. Når du arbejder hårdt for at øge din muskelmasse, risikerer du at miste dine muskler.

Don' ikke blive skøre aerobic! Han er ikke en fedtreduktionsbruger! Fedtforbrug kommer fra varmeydelse, vægttræning, intervaltræning, og det forbruger en masse kalorier!

Det anbefales at udføre så lidt aerob træning som muligt i de tidlige stadier af den fedtreducerende fase. Dette sikrer, at reduktionen i kropsfedt skyldes korrekt diætkontrol og indførelsen af ​​aerob træning for at fremme fedtforbrug, når diætkontrolens effektivitet er langsom.


Fejl 3: Højt antal træningsmetoder

Har du hørt nogen sige:" Hvis du vil reducere fedt, linjer, brug lav vægt og et højt antal gange" Er dette virkelig sandt?

Den eneste måde at få muskellinier på er at have nok muskelmasse og et lavt fedtforhold! Og muskelformen kan ikke formes (du kan kun gøre ham større eller tyndere).

Der er ikke noget galt med den højfrekvente træningsmetode, som kan hjælpe dig med at forbedre din muskeludholdenhed og udvikle røde muskelfibre, men der er ingen forskel i fedtreduktion!

For at få mere åbenlyse muskellinjer skal du fokusere på at trække mere kropsfedt. Mængden af ​​kropsfedt kan ses gennem spejlet. Jo mere kropsfedt, jo mindre indlysende er din muskellinje, jo mindre kropsfedt. Muskel linjer er mere indlysende.

Så hvordan reducerer vi kropsfedt? Kostkontrol og kalorieforbrug! I stedet for et stort antal træningsmetoder er det ikke anderledes at huske træningsmetoderne for fedt tab og muskeltilvækst. Forskellen ligger hovedsageligt i kosten! Hvis du vil beholde din styrke og styrke, skal du ikke opgive den originale træningsmetode! Med andre ord, skift aldrig til din træningsmetode, selvom du skifter til en fedtreduktionsperiode.

Anbefalet læsning: Fitnessmisforståelse: Let vægt, linjetræning flere gange? ?


Fejl fire: afvis kulhydrater

Diæten med lavt kulstofindhold synes at være blevet almindelig for alle, der taber fedt, men overdriv det ikke&# 39! Alt har et rumtidsmiljø, der passer til det. Hvad du har brug for at spørge dig selv er: “Er diæt med lavt kulstofindhold virkelig den mest egnede? Er det sandt, at du ikke spiser stivelse? ”

En diæt med lavt kulstofindhold kan forårsage muskeltab og påvirke stofskiftet, hvis det ikke udføres korrekt. Kulhydrater er kroppens vigtigste energikilde. Hvis du reducerer dit kulhydratindtag for meget, tørrer dine muskler ikke kun visuelt hurtigt op, men også risikoen for muskeltab. Når du spiser mere kulhydrater under din diæt, vil dine muskler fortsat være fulde, og dit stofskifte opretholdes på et bestemt niveau. Hvis du vil reducere dit kulhydratindtag, skal du aldrig skynde dig at reducere dit kulhydratindtag på en mere skånsom måde.


Fejl 5: Ingen magisk mad

Hvor mange gange har du set overskrifterne på online-reklamer som denne - at spise disse otte slags fødevarer for at slippe af med den store mave, det er helt vrøvl!

Der er ingen magiske fødevarer i verden, ingen mad kan hjælpe dig med at blive tyndere! Visse ingredienser indeholder mere vitaminer, mineraler, kostfibre og færre kalorier, men kroppen fortæller dig ikke, hvilken mad du spiser. De ved kun, hvor meget kalorier, protein, fedt, kulhydrater du spiser. Vente. Din krop vandt' ikke være partisk mod specifikke fødevarer. I dag vandt han' råben ikke, fordi du spiste en pizza." Gud! Du spiste lige en pizza. Jeg er nødt til at lade din havfruelinje forsvinde. Kroppen fungerer ikke som denne. Din krop vil håndtere hvad du spiser, så den gode nyhed er, at når du har diætkontrol, er der faktisk ingen mad, som du ikke kan spise. Så længe du kan kontrollere mængden af ​​mad, må du ikke lade' ikke lade kalorieindtaget" overforbrug" ;.


Fejl 6: urealistiske mål

Bange for at søge succes er et almindeligt problem for mange mennesker. En bestemt stjerne har skiftet mand i et par måneder, og hvor mange pund han tabte på få måneder! Det er de ting, du ser på overfladen! Jeg ved ikke' jeg ved ikke, om de laver reklamer, film og skal gøre det? Metoden er endda ekstrem!

GG quot; Jeg vil tabe 13 kg på otte uger for at byde sommeren velkommen!" eller" Jeg vil tabe 1,5 kg om ugen" ;, hvilket er det mål, som mange mennesker har sat. Men urealistiske mål vil få dig til at føle dig mere frustreret og urolig på vejen til vægttab. Når denne følelse er for stærk, vil du begynde at spekulere på, om dit vægttab er korrekt eller endda begynde at bruge nogle drastiske metoder. At opnå kortsigtede resultater, men i sidste ende ødelagt konventionel diætkontrol. Hvad du skal gøre er at skifte til et lille mål, der kan nås hver uge. Trin for trin får dig til at føle dig mere opfyldt og selvsikker på at fortsætte med at bevæge dig i den rigtige retning.Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590
Hot Tags: clenbuterol hcl (clen) cas: 21898-19-1, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide