Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8

Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8

Kemisk navn: Stanozolol (Winstrol)
Molekylær formel: C21H32N2O
Molekylvægt: 328,49
CAS-nr.10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Assay: 99%
Karakter: Farmaceutisk kvalitet
Chat nu

Produktdetaljer

Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8


Produktdetaljer

Vigtigste produktinformation

Kemisk navn: Stanozolol (Winstrol)
Andre navne: Anabolske, Anasyth, winstrol pulver, Stanol, Stromba, Tevabolin, Winstrol, Winstrol
Molekylær formel: C21H32N2O
Molekylvægt: 328,49
CAS-nr.10418-03-8
EINECS: 233-894-8
Assay: 99%

Karakter: Farmaceutisk kvalitet

Pakke: I foliepose eller tromle.

MOQ (Min ordremængde): 10 gram.

Fremstilling: RongXin
Opbevaring: Opbevar den under tætning i køligt og mørkt
Udseende: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver, lugtfri. Næsten uopløselig i vand, opløselig i alkohol, chloroform, let opløselig i acetone
Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.

stanozolol.jpgwinstrol-50.jpg


Beskrivelse:

Winstrol - Stanozolol er et meget almindeligt anvendt anabolsk steroid til opskæring af cykler. Mens mange mennesker vil forsøge at bruge Dianabol eller endda Anadrol til at skære cykler, har jeg virkelig aldrig hørt om nogen, der bruger Stanozolol til andet end en skærecyklus. Det er lidt af en en-trick-pony i denne henseende. Lad mig gentage det: Stanozolol er et afskærende stof. Ikke mange mennesker vil argumentere for dets anvendelse i en bulking-cyklus. Det er bestemt ikke en meget effektiv forbindelse til behandling af anæmi (1), og man kunne således med rette antage, at dens rolle i bulking-cyklusser er meget begrænset. En ny anvendelse til Winstrol i enhver cyklus (måske endda bulking) ville være at bruge den i en meget begrænset dosis for at sænke SHBG. (2) En af egenskaberne ved Winstrol er dens dybe evne til at sænke SHBG meget mere end andre steroider. En dosis på .2 mg / kg sænkede SHBG betydeligt, hvilket igen ville øge mængden af ​​frit testosteron, der cirkulerer i kroppen. Som med 99% af steroiderne er det dog vigtigt at bemærke, at undertrykkelse af dine naturlige hormonniveauer vil forekomme (dog måske ikke i det omfang, det vil med mange andre steroider). (10) Som ved kørsel af næsten enhver forbindelse, testosterontilskud (dvs. kører test i en cyklus, der indeholder Winstrol) er berettiget for at undgå mulig seksuel dysfunktion.


Hongkong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd er en professionel steroider og hormonleverandør, vi vil levere god kvalitetwinstrol stanazol, vi leverer også følgende produkter:

winstrol 50

stanozolol 50

winstrol pulver

stanozolol pulverfabrik (Hongkong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd).Relaterede produkter


RR040105-testacetat

Injicer afTrenbolonacetat

MGFpeptider

RR040106-Test Cypionate

Injicer afTrenbolon Enanthate

PEG MGFpeptider

RR040107-Test Decanoate

Injicer afBoldenonacetat

CJC-1295peptider

RR040108-Test Enanthate

Injicer afBoldenone undecylenat

CJC-1295 DACpeptider

RR040109-Test Isocaproate

Injicer afBoldenone Cypionate

PT-14110 mg

RR040110-Test phenylpropionat

Injicer afBoldenone propionat

Melanotan-15 mg

RR040111-Test propionat

Injicer afNandrolon Decanoate

Melanotan-2peptider

RR040112-Test Undecanoate

Injicer afNandrolonphenylpropionat

GHRP-210 mg

RR040113-Mesteron prop

Injicer afNandrolon undecylat

GHRP-610 mg

RR040114-Test Sustanon 250

Injicer afNandrolon cypionat

Ipamorelin5 mg

RR040115-Clostebol-acetat

Injicer afNandrolon propionat

Hexarelin2 mg

RR040116-Methyltrienolone

Injicer afSermorelin


Methenolone Enanthate

Injicer afDrostanolon propionat

Oxytocin5 mg

RR040117-Methenolonacetat

Injicer afDrostanolone Enanthate

TB5002 mg

RR040118-Anadrol

Injicer afStanolone

Fragment 176-19110 mg

RR040119-Anavar

Injicer afTadalafil

triptorelin2 mg

RR040120-Winstrol

Injicer afVardenafil

Tesamorelin5 mg

RR040121-Dianabol

Injicer afgonadorelinhydrochlorid


RR040122-Tamoxifen citrat

Injicer afDSIP


RR040123-Finasteride

Injicer afDapoxetinhydrochlorid

Selank6mg

Kontaktoplysninger

E-mail: sells@rongxinbio.comFintessetips ~ ~


Hvad er de aerobe enheder? 4 slags sjældne aerobe udstyr introduktion i gymnastiksalen

De fleste mennesker klassificerer ofte konditionstræning som aerob træning! Faktisk er aerob træning en god måde for folk, der ønsker at forbedre deres hjerte- og lungefunktion.

I gymnastiksalen inkluderer almindeligt aerobt udstyr løbebånd, elliptiske maskiner, cykling og meget mere! Men vil disse instrumenter være irriterende, når de er færdige i lang tid?

I dag vil jeg introducere dig til flere sjældne aerobe enheder! Hvis du har et motionscenter, så prøv det.

Dette betyder dog ikke, at du skal styrke din hjerte- og lungefunktion og kun gøre aerob træning. Fordi den samme intensitet udføres i lang tid, vil problemet med fysisk tilpasning stadig være stødt, og fremskridt med kardiopulmonal kondition kan også være stagnerende. På dette tidspunkt skal du muligvis bryde træningsplateauet ved høj- og lavintensitetstransformation, intermitterende træning af skiftevis bevægelse.

Derfor, hvis vi kan opretholde den originale aerobe træningstilstand plus styrken af ​​udskiftningsfunktionen, når vi laver konditionstræning, vil træningen helt sikkert være mere perfekt! Bodybuilding.com bruger denne funktion til at opregne det cardio-træningsudstyr, der er almindeligt i gymnastiksalen og bedømme det i henhold til denne funktion.


Trappemaskine

Hvis du ikke kan lide at køre personligt, kan trappemaskinen være et alternativ. Ved at simulere klatretrappen kan trappemaskinen forbedre hjertefrekvensen og nå træningsintensiteten på kort tid og understrege aktiviteten af ​​musklerne bag ben og hofter. Det er en god måde at træne på for folk, der har siddet i lang tid!

Nogle mennesker foretager endda træningsændringer på trappeplanet, såsom at stride, sprint og tilføje HIIT-elementer, hvilket gør trappemaskintræning meget mere interessant. Selvfølgelig, hvis du kan udvikle en vane med at tage flere trapper og tage mindre elevatorer, er det endnu bedre!


2. Ventilator-type cykel

Modelleret som en middelalderlig europæisk aristokrat, der cykler (forhjulet er lille og baghjulet er lille), er ventilatortypecyklen (Airdyne) almindeligt anvendt i CrossFit-konkurrencen til at teste spillerens' s konditionstræning.

Fordi modstanden kommer fra vindmodstanden, og i modsætning til vores indendørs cykel, behøver vi kun indtryk af at træde på fødderne; spillerne skal bruge både hænder og fødder til at dreje, det er et godt systemisk træningsudstyr.


3. Stigen træner

Stigen træner, der bruges med både hænder og fødder, går ind for den mest naturlige måde at klatre på, reducerer trykket på lænden, knæene osv. Og øger dermed hjerterytmen og fremmer varmeforbrænding. Efterhånden som stigningshastigheden øges, forbedrer den også kroppens koordination og vender tilbage til den mest primitive handlingsmåde.


4. Skimaskine

Simulerede skiløbsscenarier. Skimaskinen er grundlæggende afhængig af stabiliteten af ​​underbenene og kernemusklerne. Endelig drejes ventilatoren manuelt. Driften af ​​dette udstyr skal være meget teknisk.

Hvis det er for hastighed, er det let at gøre det til en hånd; hvis hænderne bruges hurtigt, vil det ikke kun hurtigt træthed, men det vil også forårsage skade. Selvom der stadig er mulighed for at få pulsen til at stige, hvad enten den er funktionel eller praktisk, vil det virkelig give ham et stort spørgsmålstegn!


Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hot Tags: stanozolol (winstrol) cas: 10418-03-8, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like