Boldenoe undecylenate gul væske

Navn:Boldenone Undecylenate
Andet navn: Equipoise; Ganabol; 1984, s. 17 Ultragan; Boldenone undecanoate
CAS-nr.: 13103-34-9
Renhed: 99%
MF: C30H44O3
MW: 452,67
Einecs Nr.: 236-024-5
Standard: Standard for virksomhed
MOQ(mindste ordreantal): 10gram
Fremstilling:RongXin
Udseende:Farveløs af lysegul klæbrig væske
Chat nu

Produktdetaljer

Boldenoe undecylenate gul væske

Produktoplysninger:

Vigtigste produktoplysninger:

Navn:Boldenone Undecylenate
Andet navn: Equipoise; Ganabol; 1984, s. 17 Ultragan; Boldenone undecanoate
CAS-nr.: 13103-34-9
Renhed: 99%
MF: C30H44O3
MW: 452,67
Einecs Nr.: 236-024-5
Standard: Standard for virksomhed
MOQ(mindste ordreantal): 10gram

Fremstilling:RongXin
Udseende:Farveløs af lysegul klæbrig væske
Format: Boldenone Undecylenate (Equipoise) er en steroid sammensatte, der kan give brugerne langsom, men støt gevinster i løbet af en cyklus. Det er også relativt sikkert med meget få rapporter om bivirkninger forårsaget af testosteron konvertering til østrogen.


Beskrivelse af produktet

Boldenone Undecylenate (Equipoise) er en steroid forbindelse, der kan give brugerne langsom, men støt gevinster i løbet af en cyklus. Det er også relativt sikkert med meget få rapporter om bivirkninger forårsaget af testosterones konvertering til østrogen.

På grund af sin kemiske struktur, boldenone ikke viser meget i vejen for østrogen relaterede bivirkninger. Kvinder lejlighedsvis eksperimentere med dette stof samt i nærheden af 25-50 mg/uge. Bivirkninger er få med Boldenone, bortset fra en øget appetit og en stigning i RBC tælle de mest betydningsfulde bivirkning rapporteret fra brugerne er undertrykkelsen af HPTA - en bivirkning af stort set alle anabolske steroider. Gynækomasti er mulig, især med dem, der følsomme denne bivirkning, men kan styres med enten en SERM eller en AI. Med større langvarige doser stigningen i rødt blodtal kan være så dyb, at blodtrykket og øget risiko for koagulation bliver et problem. Kosttilskud, der fremmer blodfortyndende og / eller gøre et stop på bloddonor klinikken er ofte overvejes af boldenone brugere.

Boldenoe Undecylenate.jpgBU.jpg

Sådan bruges Boldenone Undecylenate
Selvom det forbliver aktivt i meget længere tid, injiceres Equipoise mindst en gang om ugen af atleter. Det er mest almindeligt anvendt ved en dosis på 200-400mg (4-8 ml, 50mg version) om ugen for mænd, 50-75 mg om ugen for kvinder.
Effektiv dosis (Mænd): 300mg til 400mg + uge
Effektiv dosis (Kvinder): 50-150mg om ugen
Halveringstid: Boldenone undecylenate 14 dage


Fordele for Bodybuilding

Boldenone Undecylenate cas13103-34-9også kaldet EQ, bruges af bodybuildere og atleter til at øge deres muskelmasse, øge udholdenhed og op røde blodlegemer produktion i kroppen, som også hjælper udholdenhed, fordi røde blodlegemer bære ilt, og hvis dit blod er rig på ilt, du holder længere under anstrengende træning eller ydeevne. Boldenone Undecylenate, eller EQ er populær blandt atleter, bodybuildere og fitness-entusiaster, fordi det giver en langsom, men støt gevinst under peak bulking cykler. Disse cyklusser kaldes EQ gevinster. EQ kan administreres i doser, der spænder fra 200mg til 600mg per uge i højst tolv uger.
Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590
Hot Tags: Boldenoe Undecylenate Yellow Liquid, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide