Boldenoe Undecylenate Yellow Liquid

Navn: Boldenone Undecylenate
Andet navn: Ligevægt; Ganabol; Equigan; Ultragan; Boldenone undecanoate
CAS-nr .: 13103-34-9
Renhed: 99%
MF: C30H44O3
MW: 452,67
Einecs nr: 236-024-5
Standard: Enterprise Standard
MOQ (minimum ordremængde): 10 gram
Fremstilling: RongXin
Udseende: Farveløs af lysegul klæbrig væske
Chat nu

Produktdetaljer

Boldenoe Undecylenate Yellow Liquid

Produktdetaljer:

Vigtigste produktinformation:

Navn: Boldenone Undecylenate
Andet navn: Ligevægt; Ganabol; Equigan; Ultragan; Boldenone undecanoate
CAS-nr .: 13103-34-9
Renhed: 99%
MF: C30H44O3
MW: 452,67
Einecs nr: 236-024-5
Standard: Enterprise Standard
MOQ (minimum ordremængde): 10 gram

Fremstilling: RongXin
Udseende: Farveløs af lysegul klæbrig væske
Anvendelse: Boldenone Undecylenate (Equipoise) er en steroidforbindelse, der kan give brugerne langsomme, men stabile gevinster under en cyklus. Det er også relativt sikkert med meget få rapporter om bivirkninger forårsaget af testosteronomdannelse til østrogen.


Produkt beskrivelse

Boldenone Undecylenate (Equipoise) er en steroidforbindelse, der kan give brugerne langsomme, men stabile gevinster i løbet af en cyklus. Det er også relativt sikkert med meget få rapporter om bivirkninger forårsaget af testosterones omdannelse til østrogen.

På grund af sin kemiske struktur demonstrerer Boldenone ikke meget i østrogenrelaterede bivirkninger. Kvinder eksperimenterer lejlighedsvis også med denne forbindelse i nærheden af ​​25-50 mg / uge. Bivirkninger er få med Boldenone, bortset fra en øget appetit og en stigning i RBC tæller den mest signifikante bivirkning rapporteret fra brugerne er undertrykkelse af HPTA - en bivirkning af praktisk talt alle anabolske steroider. Gynækomasti er mulig, især hos dem, der er følsomme over for denne bivirkning, men kan styres med enten en SERM eller en AI. Ved større lange løbende doser kan stigningen i antallet af røde blod være så dybtgående, at blodtryk og øget risiko for koagulation bliver et problem. Kosttilskud, der tilskynder blodfortynding og / eller stopper ved bloddonorklinikken, overvejes ofte af boldenone-brugere.

Boldenoe Undecylenate.jpgBU.jpg

Sådan bruges Boldenone Undecylenate
Selvom det forbliver aktivt i meget længere tid, injiceres Equipoise mindst en gang om ugen af ​​atleter. Det bruges mest i en dosis på 200-400 mg (4-8 ml, 50 mg version) om ugen for mænd, 50-75 mg om ugen for kvinder.
Effektiv dosis (mænd): 300 mg til 400 mg + uge
Effektiv dosis (kvinder): 50-150 mg om ugen
Halveringstid: Boldenone undecylenat 14 dage


Fordele ved Bodybuilding

Boldenone Undecylenatecas13103-34-9også kaldet EQ, bruges af bodybuildere og atleter til at øge deres muskelmasse, øge udholdenhed og øge produktionen af ​​røde blodlegemer i kroppen, hvilket også hjælper udholdenhed, fordi røde blodlegemer bærer ilt, og hvis dit blod er rig på ilt, holder du længere under anstrengende træning eller ydeevne. Boldenone Undecylenate eller EQ er populær blandt atleter, bodybuildere og fitnessentusiaster, fordi det giver en langsom, men stabil gevinst under peak bulking cykler. Disse cyklusser kaldes EQ-gevinster. EQ kan administreres i doser, der spænder fra 200 mg til 600 mg om ugen i ikke længere end tolv uger.


Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hvis du' er tilfreds med vores hot salg boldenoe undecylenate (ligevægt) cas13103-34-9 muskelvækst injicerbar lovlig naturlig lysegul væske boldenone steroid, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin-produkter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær venlig at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Boldenoe Undecylenate Yellow Liquid, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like