Boldenone Base

Produktoplysninger:
Vigtigste produktoplysninger:
Navn:Boldenone Base(1-Dehydrotestosterone)
CAS-nr.: 846-48-0
EINECS: 212-686-0
Renhed:99,5%.
MF: C19H26O2
MW: 286,41
Udseende:Lysehvid krystallinsk pulver
Chat nu

Produktdetaljer

Boldenone Base

Produktoplysninger:

Vigtigste produktoplysninger:

Navn:Boldenone Base(1-Dehydrotestosterone)
CAS-nr.: 846-48-0

EINECS: 212-686-0

Renhed:99,5%.
MF: C19H26O2
MW: 286,41

Opbevaring: Opbevares i køligt og tørt område og holdes væk fra direkte sollys.

Udseende:Lysehvid krystallinsk pulver

Andet navn:17beta-Hydroxyandrosta-1,4-dien-3-one; 1-Dehydrotestosterone

Standard:Virksomhedsstandard

MOQ(Min. ordreantal):10grams.

Fremstilling:RongXin

Resultater: Vægttab og muskelvækst for bodybuilder og atleter

Anvendelse: farmaceutisk materiale, steroid hormon, Anabolin. Kontrolleret stof. Anabolsk steroid. Er en mandlig hormon, anabolske hormoner narkotika.

Produktkategorier: Boldenone Base(1-Dehydrotestosterone),Steroider;Mellemprodukter &fine kemikalier; Lægemidler; Steroid og hormon; Api

Boldenone Cypionate .jpg

Produktbeskrivelse:


Boldenone Cas846-48-0, tilgængelig som den undecylenate ester, også kendt under handelsnavnet Equipoise, Ganabol, Equigan, Ultragan, er en anabolsk androgen steroid udviklet til veterinær brug, for det meste til behandling af heste. Det har en meget lang halveringstid, og kan dukke op på en steroid test i op til 1,5 år, på grund af den lange undecylenate ester knyttet til forældrene steroid. Desuden kan de naturlige forhold i den menneskelige krop producere spormængder af Boldenone.Trace mængder af lægemidlet kan let påvises i flere måneder efter ophørt brug.

Boldenone vil øge kvælstofretention, proteinsyntese, øger appetitten og stimulerer frigivelsen af erythropoietin i nyrerne. Boldenone blev syntetiseret i et forsøg på at skabe en langtidsvirkende injicerbar methandrostenolone, for androgenmangel lidelser. Det kan øge lean muskelmasse, styrke, og evnen til at træne længere og hårdere, de alvorlige bivirkninger af steroider er mange og kan ikke være reversibel. De mindre bivirkninger af steroid brug omfatter acne, fedtet hud, overskydende hårvækst, og uddybning af stemmen.


Hplc:

图片2.png


Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590Hvis du er tilfreds med vores stærkeste injicerbare anabolske boldenone base (1-dehydrotestosterone) cas846-48-0 steroider pulver til bulking cyklus 99% renhed, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, den høje kvalitet somatropin produkter til salg skal være dit bedste valg. Vær velkommen til at købe eller engros de varme salgsprodukter fra os.


Hot Tags: Boldenone Base, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide