Boldenone-base

Produktoplysninger:
Vigtigste produktoplysninger:
Navn:Boldenone Base(1-Dehydrotestosterone)
CAS-nr:846-48-0
EINECS: 212-686-0
Renhed:99.5%.
MF: C19H26O2
MW: 286,41
Udseende:Lyst hvidt krystallinsk pulver
Chat nu

Produktdetaljer

Boldenone-base

Produktoplysninger:

Vigtigste produktoplysninger:

Navn:Boldenone Base(1-Dehydrotestosterone)
CAS-nr:846-48-0

EINECS: 212-686-0

Renhed:99.5%.
MF: C19H26O2
MW: 286,41

Opbevaring: Opbevares køligt og tørt område og opbevares væk fra direkte sollys.

Udseende:Lyst hvidt krystallinsk pulver

Andet navn:17beta-Hydroxyandrosta-1,4-dien-3-one; 1-Dehydrotestosterone

Standard:Enterprise-standard

MOQ(Min ordreantal):10grams.

Fremstilling:RongXin

Resultater: Vægttab og muskelvækst for bodybuilder og atleter

Anvendelse: farmaceutisk materiale, steroid hormon, Anabolin. Kontrolleret stof. Anabolske steroid. Er et mandligt hormon, anabolske hormoner narkotika.

Produktkategorier: Boldenone Base(1-Dehydrotestosterone),steroider;Mellemprodukter & Fine Chemicals; Lægemidler; Steroid og hormon; Api

Boldenone Cypionate .jpg

Produktbeskrivelse:

Boldenone Cas846-48-0, tilgængelig som undecylenate ester, også kendt under handelsnavnet Ligevægt, Ganabol, Equigan, Ultragan, er en anabolsk androgen steroid udviklet til veterinær brug, for det meste til behandling af heste. Det har en meget lang halveringstid, og kan dukke op på en steroid test i op til 1.5 år, på grund af den lange undecylenate ester knyttet til moderselskabet steroid. Desuden, de naturlige forhold i den menneskelige krop kan producere spormængder af Boldenone.Trace mængder af stoffet kan nemt påvises i flere måneder efter ophørt brug. 

Boldenone vil øge kvælstofretention, proteinsyntese, øger appetitten og stimulerer frigivelsen af erythropoietin i nyrerne. Boldenone blev syntetiseret i et forsøg på at skabe en langtidsvirkende injicerbar methandrostenolone, for androgen mangel lidelser. Det kan øge lean muskelmasse, styrke, og evnen til at træne længere og hårdere, de alvorlige bivirkninger af steroider er mange og kan ikke være reversibel. De mindre bivirkninger af steroid brug omfatter acne, fedtet hud, overskydende hårvækst, og dybere stemme.


Hplc:

图片2.png


Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590Hvis du er tilfreds med vores stærkeste injicerbare anabolske boldenone base (1-dehydrotestosterone) cas846-48-0 steroider pulver til bulking cyklus 99% renhed, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, den høje kvalitet somatropin produkter til salg skal være dit bedste valg. Vær fri til at købe eller engros hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Boldenone Base, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, købe, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like