Clomifencitratpulver

Navn: Clomifencitrat
CAS: 50-41-9
MF: C32H36ClNO8
Renhed: 99,4%
Udseende: Hvidt pulver
MOQ (Min ordremængde): 10 gram.
Fremstilling: RongXin
Chat nu

Produktdetaljer

Clomifencitratpulver

Produktdetaljer:

Vigtigste produktinformation:

Navn:Clomifencitrat
Synonymer:Clomiphencitrat, Clomid, Serophene, Clomphid, Pergotime
CAS:50-41-9

MF:C32H36ClNO8

MW:598.08

EINECS:200-035-3

Renhed:99.4%

Udseende:Whitepowder

MOQ (Min ordremængde):10 gram.
Transportpakke:I henhold til enhver kundes krav

Fremstille:RongXin

karakter : Farmaceutisk kvalitet

Betaling:Banktransfer, WesternUnion, Paypal, MoneyGram

Levering:AllExpressModes (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS osv.)

Fungere: Råmateriale pulver.

Anvendelse: En unducer af ægløsning. Et gonadestimulerende princip; Syntetisk østrogenagonist-antagonist. Gonadestimulerende princip; En selektiv østrogenreceptormodulator.

Clomid .jpg

Produkt beskrivelse:
Clomiphene Citratecas50-54-9er en SERM, der specifikt bruges som fertilitetshjælp på grund af dets evne til at øge frigivelsen af ​​gonadotropiner. Clomid har evnen til at modsætte sig den negative feedback fra østrogener på hypotalamus-hypofyse-ovarie-aksen. Dette vil øge frigivelsen af ​​luteiniserende hormon (LH) og follikelstimulerende hormon (FSH) betydeligt. Ved at øge gonadotropinfrigivelsen kan dette føre til, at ægget frigives, hvorved chancen for undfangelse øges.


Clomid bærer også stærke anti-østrogen egenskaber, der kan bruges terapeutisk, men dets anti-østrogen egenskaber er mest almindeligt forbundet med anvendelse af anabolske steroider. Testo-ster-one og mange Testo-ster-onoderede steroider har evnen til at konvertere til østrogen gennem Testo-ster-one' s interaktion med aromataseenzymet. Da østrogenniveauerne stiger, kan dette føre til gynækomasti og overskydende vandretention. Kraftig vandretention kan også fremme højt blodtryk. Ved at supplere med Clomid under anvendelse af anabolske steroider binder SERM sig til østrogenreceptorerne og hæmmer derfor østrogenhormonet fra binding. Dette kan være meget nyttigt til bekæmpelse af gynækomasti, som når Clomid binder til receptoren, forhindrer det østrogen i at stimulere brystvævet. Det kan også have en positiv indvirkning på vandretention, men da det ikke vandt' ikke aktivt reducerer østrogenniveauer i serum, er det&# 39 ikke undertiden nok.

Clomid har også fungerende træk, der er gavnlige for den anabolske steroidbruger efter anabolsk steroidbrug. Specifikt henviser vi til' vi henviser til Post Cycle Therapy (PCT). Hos mænd har Clomid også evnen til at stimulere hypofysen til at frigive mere LH og FSH, hvilket igen vil stimulere forbedret naturlig Testo-ster-on-reproduktion. Dette er yderst gavnligt for den anabolske steroidbruger efter cyklus, da naturlige Testo-ster-niveauer vil være meget lave på grund af undertrykkelse forårsaget af brug af anabolske steroider.


Anvendelse af Clomiphene citratpulver:

Clomiphene citratecas50-54-9er en slags antihormonlægemidler. Det har stærk antiøstrogen virkning og svag østrogen virkning og absorberes let i mave-tarmkanalen og kan langsomt udskilles gennem leveren i galdegangen; det er klinisk anvendeligt til behandling af infertilitet hos kvinder med et bestemt niveau af østrogen, men er anovulatorisk eller mindre ovulatorisk og behandling af mandlig infertilitet med lutealfasedefekt eller få sædceller; det kan også bruges til test af ovariefunktion og sondering af dysfunktion af mandlig hypothalamus (hypofyse) gonadalakse. Virkningsmekanismen er at konkurrencedygtigt binde til hypothalamus østrogenreceptorbindingsstedet for at få virkning. Østrogen fortrænges fra disse områder, så vil hypothalamus være opmærksom på den tilsyneladende mangel på cirkulerende østrogen, hvilket fører til frigivelse af gonadotropinhormon til stimulering af follikelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH) sekretion med hvem man kan udløse normal menstruationscyklus.

Vores testresultater:


Test emner

Specifikation

Test resultater

Udseende

Hvidt eller off-white pulver

hvidt pulver

Identifikation

UV-konform

Er i overensstemmelse

Organisk nitrogenholdig

Er i overensstemmelse

Er i overensstemmelse

citrat

Er i overensstemmelse

Er i overensstemmelse

Vand

Ikke mere end 1,0%

0.35%

Kraftigt vand

Ikke mere end 0,002%

Er i overensstemmelse

Relaterede urenheder

Relateret forbindelse A: Ikke mere end 2,0%

0.84%


Enkeltperson: Ikke mere end 0,5%

0.36%

(Z) -isomeren

Er i overensstemmelse

Er i overensstemmelse

Organisk flygtig urenhed

Er i overensstemmelse

Er i overensstemmelse

assay

Between98.0 ~ 102,0%

99.4%

Kontaktoplysninger

Email: sales@rongxinbio.com


Rongxin Bio-Tech selskabs konkurrencemæssige fordel for dig:

1. Kvalitet: alle produkter produceres under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrik direkte.
3. Tilpasset: accepter, vi leverer OEM-service til peptiderne, hgh, sterioder rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig leveringsdag: forsendelse sker inden 3 arbejdsdage efter modtagelse af betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminiumspose + karton
6. Betalingsmetoder: Penge gram, Western Union, T / Tadvance eller bankoverførsel.Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hvis du' er tilfreds med vores clomifencitrat / clomid cas50-41-9 fabrikspris steroider sikkerhed anti østrogen rå steroid pulvere til behandling af famale infertilitet, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin-produkter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær venlig at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Clomifene Citrate pulver, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like