Hygetropin 100iu

Produktnavn: Hygetropin hgh 10iu / hætteglas, 100iu / kit Renhed (HPLC): 99,8%. Udseende: Hvidt frysetørret pulver. Karakter: Farmaceutisk kvalitet Opbevaring: Lukket, under 2 ~ 8 ℃ konservering Producent: RONGXIN MOQ: 1KIT.
Chat nu

Produktdetaljer

Hygetropin 100iu

Produkt information

ProduktHoveddetaljer

Produktnavn: Hygetropinhgh10iu / hætteglas, 100iu / kit
Renhed (HPLC): 99,8%.
Udseende: Hvidt frysetørret pulver.
Karakter: Farmaceutisk kvalitet
Opbevaring: Lukket, under 2 ~ 8 ℃ konservering
Producent: RONGXIN

MOQ: 1KIT.
Eksportmarked: Globalt

Anvendelse: Hygetropin anvendes til behandling af GH-mangel (se Væksthormonbehandling).

Levering: inden for 5-7 dage.

QQ图片20170413111055.jpgHygetropin 200iu.jpg

Produkt beskrivelse

Hygetropiner et syntetisk humant væksthormon. Hygetropin har den samme aminosyresekvens med 191 rester som det native humane væksthormon produceret i den menneskelige krop. Hygetropin bruges til behandling af GH-mangel (se Væksthormonbehandling).

Væksthormon (GH) er en slags peptidhormon udskilt af forreste hypofyse (adenohypofyse), vægten af ​​menneskelig hypofyse er ca. 0,5 g, og indholdet af GH er ekstremt lavt. I 1955 blev humant væksthormon (hGH) adskilt fra human hypofyse, og i 1979 blev hGH-genet klonet. hGH er et enkeltstrenget peptid indeholdende 191 aminosyre- og disulfidbindinger med en molekylvægt på 22.000. Den vigtigste fysiologiske handling af GH er at fremme vækst og udvikling, og dens receptorer er fordelt i forskellige væv over hele kroppen. Den fysiologiske funktion af væksthormon er hovedsageligt at fremme væksten af ​​cartilarges, knogler og celler for at udføre vævsreparation og regulere stofskifte.

Fordelene ved Hygetropin hgh

Hygetropin(100 IU / kit)bør anvendes med sterilt bakteriostatisk vand til injektion. Vandet fungerer som et opløsningsmiddel til at opløse pulveret inde i hætteglasset og gøre det til en injicerbar opløsning. Brug en ny steril sprøjte (pinbredden skal være 19G-27G) til at trække opløsningsmiddel ind i sprøjten (1 ml vand eller mindre) Injicer vandet meget langsomt på en kontrolleret måde til hætteglassets side og lad vandet glide ned i bunden af hætteglasset. Skub ikke vandet direkte på GH-pulveret! Dette kan beskadige det. Opløs stoffet forsigtigt med en langsom, hvirvlende bevægelse. Ryst ikke kraftigt, ellers kan den aktive ingrediens denaturere. Undersøg for at se om der stadig er pulver i bunden af ​​hætteglasset. Det kan være nødvendigt at lade hætteglasset stå ved stuetemperatur i et par minutter for at pulveret kan opløses fuldstændigt.

Hvad er hygetropin hgh?

1. Hygetropin er et syntetisk humant væksthormon.

2. Hygetropin har den samme aminosyresekvens med 191 rester som det native humane væksthormon produceret i den menneskelige krop.

3. Hygetropin anvendes til behandling af GH-mangel (se Væksthormonbehandling).

Rongxin Bio-Tech selskabs konkurrencemæssige fordel for dig

1. Kvalitet: alle produkter produceres under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrik direkte.
3. Tilpasset: accepter, vi leverer OEM-service til peptiderne, hgh, sterioder rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig leveringsdag: forsendelse sker inden 3 arbejdsdage efter modtagelse af betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminiumspose + karton
6. Betalingsmetoder: Penge gram, Western Union, T / Tadvance eller bankoverførsel.Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Hvis du' er tilfreds med vores 99% rene hygetropin 100iu / kit / 200iu / kit humant væksthormon hgh kosttilskud frysetørret pulver til muskel bodybuilding, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin-produkter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær venlig at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Hygetropin 100iu, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like