Hygetropin 100iu

Produktnavn:Hygetropin hgh 10iu/vial,100iu/kit Renhed (HPLC): 99,8%. Udseende: Hvidt frysetørret pulver. Karakter : Farmaceutisk kvalitet Opbevaring: Lukket, under 2 ~ 8 °C konservering Producent :RONGXIN MOQ:1KIT.
Chat nu

Produktdetaljer

Hygetropin 100iu

Produktoplysninger

Oplysninger om produkt

Produktnavn:Hygetropin hgh 10iu/vial,100iu/kit
Renhed (HPLC): 99,8%.
Udseende: Hvidt frysetørret pulver.
Karakter : Farmaceutisk kvalitet
Opbevaring: Lukket, under 2 ~ 8 °C konservering
Producent :RONGXIN

MOQ:1KIT.
Eksportmarked:Globalt

Anvendelse : Hygetropin anvendes til behandling af GH-mangel (se behandling af væksthormoner).

Levering:inden for 5-7 dage.

 QQ图片20170413111055.jpgHygetropin 200iu.jpg

Beskrivelse af produktet

Hygetropiner et syntetisk humant væksthormon. Hygetropin har samme aminosyre sekvens med 191 rester som den indfødte humane væksthormon produceret i den menneskelige krop. Hygetropin bruges til behandling af GH-mangel (se væksthormonbehandling).

Væksthormon (GH) er en slags peptidhormon udskilles af forreste hypofyse (adenohypophysis), vægten af menneskelig hypofyse er omkring 0,5 g og indholdet af GH er ekstremt lavt. I 1955 blev humant væksthormon (hGH) adskilt fra menneskelig hypofyse, og i 1979 blev hGH-genet klonet. hGH er en enkeltstrenget peptid, der indeholder 191 aminosyrer og disulfidbindinger med molekylvægten på 22.000. Gh's vigtigste fysiologiske virkning er at fremme vækst og udvikling, og dets receptorer distribueres i forskellige væv over hele kroppen. Den fysiologiske funktion af væksthormon er primært at fremme væksten af brusk, knogler og celler til at udføre væv reparation og regulere stofskiftet.

 

Fordelene ved Hygetropin hgh

Hygetropin(100iu/kit)anvendes sammen med sterilt bakteriostatisk vand til injektion. Vandet fungerer som et opløsningsmiddel til at opløse pulveret inde i hætteglasset og gøre det til en injicerbar opløsning. Brug en ny steril sprøjte (pin bredde skal være 19G-27G) til at trække opløsningsmiddel i sprøjten (1 ml vand eller mindre) Injicere vandet meget langsomt på en kontrolleret måde til siden af hætteglasset og lad vandet glide ned i bunden af hætteglasset. Vand må ikke skubbes direkte på GH-pulveret! Hvis du gør det, vil det skade den. Opløs forsigtigt stoffet med en langsom, hvirvlende bevægelse. Ryst ikke kraftigt, eller det aktive stof kan denaturere. Undersøg for at se, om der stadig er pulver i bunden af hætteglasset, kan det være nødvendigt at lade hætteglasset i stuetemperatur i et par minutter, for at pulveret kan opløses helt.

 

Hvad er hygetropin hgh?

1. Hygetropin er et syntetisk humant væksthormon.

2. Hygetropin har samme aminosyre sekvens med 191 rester som den indfødte humane væksthormon produceret i den menneskelige krop.

3. Hygetropin anvendes til behandling af GH-mangel (se væksthormonbehandling).

Rongxin Bio-Tech virksomhedens konkurrencefordel for dig

1. Kvalitet: Alle produkter er produceret under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrikken direkte.
3. Tilpasset: acceptere, ville vi levere OEM service til Peptides, hgh, steriods rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig levering dag: forsendelse vil gøre inden for 3 arbejdsdag efter modtagelse betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminium taske + karton
6. Betalingsmetoder: Penge gram, Western Union, T / T forskud eller bankoverførsel betaling.Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590Hvis du er tilfreds med vores 99% ren hygetropin 100iu/kit /200iu/kit humant væksthormon hgh kosttilskud frysetørret pulver til muskel bodybuilding, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, den høje kvalitet somatropin produkter til salg skal være dit bedste valg. Vær velkommen til at købe eller engros de varme salgsprodukter fra os.


Hot Tags: Hygetropin 100iu, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, købe, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide