Ansomone 100iu Hgh

Ansomone 100iu Hgh

Navn: Ansomone 100iu HGH
En kasse: 10iu / flaske, 100iu / kit
Pris: ville blive forhandlet
Min ordremængde: 1 sæt
Email: sales@rongxinbio.com
Whatsapp: +86-18220537895
Chat nu

Produktdetaljer

Ansomone 100iu hgh


Hvordan skal ansomone 100iu hgh bruges?


Før brug tilsættes 1 ml vand til injektion langsomt langs flaskens væg til det frysetørrede rhGH. Ryst det forsigtigt for at opløse det helt. Pend ikke voldsomt.

1. Den dosis, der bruges til at fremme børns vækst, varierer fra person til person. Den anbefalede dosis er 0,1 ~ 0,15 IE / kg kropsvægt / dag, en gang dagligt, subkutant, i 3 måneder til 3 år eller som anvist af en læge.

2. Den anbefalede dosis til behandling af alvorlige forbrændinger er 0,2 ~ 0,4 IU / kg kropsvægt / dag, en gang dagligt, subkutan injektion, og behandlingsforløbet er generelt ca. 2 uger.

3. For fitness skal du fremme muskelvækst: Den anbefalede dosis er 5 ~ 10 IE / dag, en gang dagligt, subkutan injektion, behandlingsforløbet er normalt 3 måneder til 1 år.

4. For vægttab er den anbefalede dosis 4 ~ 8 IE / dag, en gang dagligt, subkutan injektion, behandlingsforløbet er normalt 3 måneder til 1 år.

5. For skønhed er den anbefalede dosis 4 ~ 6 IE / dag, en gang dagligt, subkutan injektion, behandlingsforløbet er normalt 3 måneder til 1 år.

hgh ansomone


Om Ansomone 100iu HGH:


Ansomone er en af ​​de mest berømte HGH'er i verden. Dens producent er et stort kinesisk firma AnkeBio (Anhui Anke Biotechnology Company). Hovedrollen ved at bruge Ansomone er dets evne til at forbedre styrketræning og forbrænde subkutant fedt, hvilket giver atleter et enestående udseende og hjælp.

Ifølge atleter bemærkede ca. 80% en stigning i tør muskelmasse, mens 85% af atleterne bemærkede en rolle i forbrænding af fedt. Den eneste ulempe ved Ansomone er dens høje pris, men vi kan give dig den mest konkurrencedygtige pris og den reneste kvalitet.


ansomoneFlere oplysninger om Ansomone HGH:

ansomone growth hormone

Hot Tags: ansomone 100iu hgh, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like