Jintropin somatropin

Vigtigste oplysninger om produktet
Protuct Navn: Jintropin HGH
Andre navne:Human Growth Hormone/191 aminosyrer
Molekylær formel:C990H1529N263O299S7
Grade Standard: Apotek Grade
Certificering: HPLC/MS
Udseende: hvid magt
Oprindelsessted: Kina (fastlandet)
Molekylvægt: 22124g/mol
Hyldedato:24 måneder
Chat nu

Produktdetaljer

Produktoplysninger

Produkt vigtigste oplysninger:

Protuct Navn: Jintropin HGH

Andre navne:Human Growth Hormone/191 aminosyrer

Molekylær formel:C990H1529N263O299S7

Grade Standard: Apotek Grade

Certificering: HPLC/MS

Udseende: hvid magt

Oprindelsessted: Kina (fastlandet)

Molekylvægt: 22124g/mol

Hyldedato:24 måneder

Opbevaringstemperatur: 2-8 Celsius grad

Specifikation: 8iu/10iu/12iu/16iu

Renhed:99%

Emballage: Boble / aluminiumsfolie taske / kasse

Forsendelsesmetode:EMS, DHL, UPS, TNT eller FEDEX

Levering TIme: 1arbejdsdag efter modtagelse af betalingen

Ankomsttid:4-7 dage

Betalingsmetode: Western Union, MoneyGram, BankOverførsel og Paypal.

Humant væksthormon er et peptid hormon, der stimulerer vækst, celle reproduktion og regenerering hos mennesker og andre dyr. Det er en 191-aminosyre, single-kæde polypeptid, der er syntetiseret, opbevares, og udskilles af somatotropiske celler i de laterale vinger af den forreste hypofysen. HGH er et stress hormon, der øger koncentrationen af glukose og frie fedtsyrer. Det stimulerer også produktionen af IGF-1. HGH bruges som et receptpligtigt lægemiddel i medicin til behandling af børns vækstforstyrrelser og voksen væksthormonmangel.

QQ图片20170704155538_副本.jpg


Fordelene ved jintropin hgh


Forbedret kolesterol profil Jintropin humant væksthormon til injektion

JINTROPIN er en rekombinant humant væksthormon (rhGH) produceret af gen rekombination E. Coli sekretion udtryk teknologi. Dens forløber syntetiseret i E. Coli herunder gen af humant væksthormon (hGH) blev udskilles til periplasmatiske rum af cellen guidet under signal peptid. Signalet peptid blev fjernet og polypeptid molekyle er foldet nøjagtigt til væksthormon (GH) molekyle. JINTROPIN har 191 aminosyrerester og en molekylvægt på 22125 dalton. Det er aminosyre indhold, struktur og sekvens er identiske med dem af HGH.


Produktbeskrivelse

Jintropin HGHblev udskilles af forreste lab af hypofysen, Det er et peptid hormon med 191 aminosyrer, JINTROPIN er en rhGH produceret af rekombinant DNA-teknologi i E.coli med sekretion udtryk. Indholdet og sekvensen af JINTROPIN er helt identiske med dem af Hgh JINTROPIN er syntetiseret i e. coli som en forhormon. Den prehormone er sammensat af GH med et signal peptid stammer oprindeligt fra bakterien. Den forkonhormon splits i cytosol af bakterien, og derefter det færdige produkt, svarende til den indfødte GH, frigives til periplasmic rum, Produktet er derefter indsamlet selvom lysis af den ydre menbrane, som efterlader indre membran intakt, og dermed garanterer næsten ingen forurening fra andre bakterier proteiner.

Effekten af sekretion udtrykket rhGH er den samme som den endogene GH i den menneskelige krop, JINTROPIN stimulerer bruskceller af osteoepiphysis at differentiere og formere; det stimulerer stroma celler i brusk til at vokse; det stimulerer osteoblast at differentiere og regenerere; det forårsager acceleration af lineær vækst og ossature udvidelse, JINTROPIN fremmer hele kroppen syntese af proteiner; det korrigerer tilstanden af negativ kvælstofbalance efter drift og andre sår; det korrigerer hypoproteinemia initieret af alvorlige infektioner og levercirrose. JINTROPIN stimulerer syntesen af immun globulin; det stimulerer generering af lymfoide væv, makrofag og homeocyte; det øger evnen til anti-infektion, JINTROPIN stimulerer syntesen fra kollagen celler til fibrocytter i brænde sårede og operative snit, det stimulerer differentiering og generering af makrofag; det accelererer sårheling. JINTROPIN fremmer syntesen af protein; hjertemusklen; det øger sammentrækning kraft hjertemusklen; det reducerer myokardieforbruget af ilt; det regulerer fedtstofskiftet; det nedsætte niveauet af kolesterol og lav densitet lipoprotein i serum. JINTROPIN supplerer den utilstrækkelige og mangel på GH, det justerer fedtstofskiftet, knoglestofskiftet, hjerte-og nyrefunktion.

Funktion
1,bodybuilding:få muskler og bedre look
2, anti-aging: holde energisk og optimistisk
3, Stigning i seksuel lyst
4, skønhed: få lykke og yngre
5, vægttab: hjælp til at være slank
6, sove godt: har en bedre søvn
7, hud glat: har en bedre hud, espeacilly canthus og hals


Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590


Hvis du er tilfreds med vores jintropin hgh god kvalitet injicerbar humant væksthormon 100iu/kit til anti-aging muskelvækst, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, den høje kvalitet somatropin produkter til salg skal være dit bedste valg. Vær fri til at købe eller engros hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Jintropin somatropin, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, købe, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like