HCG 5000iu*10vials

Vigtigste produktoplysninger
Produktnavn:HCG
Andre navne:human chorionic gonadotropin
Specifikation:5000iu/hætteglas,10vials/kit
Cas:9002-61-3
Oprindelsessted:Kina (fastlandet)
Grade Standard: Medicin Grade
Udseende:frysetørret pulver
Chat nu

Produktdetaljer

Produktoplysninger

Vigtigste produktoplysninger

Produktnavn:HCG

Andre navne:human chorionic gonadotropin

Specifikation:5000iu/hætteglas,10vials/kit

Cas:9002-61-3

Oprindelsessted:Kina (fastlandet)

Grade Standard: Medicin Grade

Udseende:Hvidtørret pulver

Emballage Detaljer: aluminiumsfolie taske / boks

Karakter: Medicinsk grade

Opbevaring:2-8°C

Brug: Bodybuilding Muskel Gain og fjerne bivirkninger af HGH.

HCG without water.JPGWith water HCG.jpg

Produktbeskrivelse

Rongxin BioChem hot Sælger HCG bedste pris!
HCG (Human Chorionic Gonadotropin) er et hormon, der findes i den kvindelige krop i de første måneder af graviditeten (det er produceret i moderkagen). Som en receptpligtig medicin, HCG tilbyder os nogle interessante fordele. HCG er FDA godkendt til behandling af nedsunkne testikler hos unge drenge, hypogonadisme (underproduktion af testosteron) og som en frugtbarhed stof, der anvendes til at støtte i inducere ægløsning hos kvinder. Når det er udarbejdet som en medicinsk post, dette hormon kommer fra en menneskelig oprindelse. Selv om der ofte er en frygt for biologisk oprindelse produkter, der er lidt forskning, der findes vedrørende patogen eller sterilitet problemer med HCG. De problemer, der ses med human oprindelse væksthormon er bestemt ikke at blive gentaget med HCG, da dette stof er opnået på en meget anderledes måde. Mens HCG tilbyder den kvindelige ingen præstationsfremmende evne, Det viser sig meget nyttigt at den mandlige steroid bruger.


I høje doser HCG er et populært supplement i fertilitetsbehandling. Hos den gravide kvinde, HCG er naturligt produceret i store mængder - vi taler op til 300.000 IE på et givet tidspunkt flere uger inde i en graviditet. Hormonet forårsager celler i livmoderen foring til at producere progesteron indtil moderkagen vokser og producerer progesteron på sin egen. Det er progesteron, som understøtter en sund graviditet, men niveauet af HCG er vigtige, da det er bundet sammen med kroppens evne til at støtte graviditet fra undfangelse til fuld sigt.


HCG brug i Bodybuilding /vægttab

HCG har også været et populært våben i arsenal af steroid ved hjælp af bodybuildere. Brug af anabolske steroider får kroppen til at ophøre med produktionen af det egen testosteron og forårsager svind eller "atrofi" af testiklerne. Bodybuildere har konstateret, at efter en cyklus af steroid brug, HCG stimulerer genvækst af deres forkrøblede testikler og den efterfølgende tilbagevenden af naturligt producerede testosteron. Husk en normal mand med sunde testikler vil modtage nogen ekstra fordel af HCG tilskud.

Rongxin Bio-Tech virksomhedens konkurrencefordel til dig

1. Kvalitet: alle produkter er produceret under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrikken direkte.
3. Tilpasset: accept, vi ville levere OEM-service til peptider, hgh, steriods rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig leveringsdag: forsendelse vil gøre inden for 3 arbejdsdag efter modtag betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminium taske + karton
6. Betalingsmetoder: Penge gram, Western Union, T / T forskud eller bankoverførsel betaling

Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590
Hvis du er tilfreds med vores hcg 5000iu/hætteglas cas9002-61-3 menneskelige peptider menneskelige chorionic gonadotropin for graviditet varmt salg test hvidt pulver til bodybuilding og fitness, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, den høje kvalitet somatropin produkter til salg skal være dit bedste valg. Vær fri til at købe eller engros hot salg produkter fra os.Hot Tags: HCG 5000iu*10vials, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot sale, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide