Hygetropin 100iu

Hygetropin 100iu

Produktnavn: Hygetropin 10iu
Doseringsform: Frysetørret pulverinjektion
Godkendelsesnummer: S20000001
Karakter: Farmaceutisk kvalitet
Opbevaring: Lukket, under 2 ~ 8 ℃ konservering
Producent: RONGXIN
Chat nu

Produktdetaljer

Hygetropin 100iu


Introduktion:

Hygetropin 100iu er et hot salg mærke af væksthormon. Hvad' s væksthormon? Væksthormon udskilles af hypofysen og er et peptidhormon bestående af 191 aminosyrer. Det virker på leveren for at producere væksthormonformidlere. Væksthormonformidleren er en gruppe peptider, der direkte stimulerer knoglevækst. Væksthormon udskilles intermitterende, mens væksthormonformidlere (IGF-1) er mere stabile. Hver persons' s hypofyse indeholder 4 til 8 mg væksthormon. Normalt voksent plasma indeholder meget lidt væksthormon, der indeholder 3 til 5 nanogram pr. Milliliter plasma, men det har en stor effekt, og dets vigtigste fysiologiske rolle er at fremme knoglevækst.

Højdeforøgelsen afhænger af væksten af ​​lange knogler såsom den øverste lemben og den nedre lemben. Enden på disse lange knogler har en særlig struktur - epifysepladen, også kendt som vækstpladen, som har mange kondrocytter. Under virkningen og stimuleringen af ​​væksthormon fortsætter chondrocytter med at opdele og sprede sig, udskille kollagenmatrix og forkalkes derefter til knogle. Som et resultat fortsætter de lange knogler med at vokse mod begge ender, og kroppen fortsætter med at stige. Mennesker med mere væksthormonsekretion vokser hurtigere, og for meget kan forårsage kæmpesygdom eller akromegali. Væksthormonmangel forårsaget af kort statur, normal kropsproportion, knoglealder bag mere end 2 år. Efter behandling med væksthormon accelereres vækstraten, og der er et indhentningsfænomen.


hygetropin 100iu


Produkt information

ProduktHoveddetaljer

Produktnavn: Hygetropin 10iu
Renhed (HPLC): 99,8%.
Udseende: Hvidt frysetørret pulver.
Karakter: Farmaceutisk kvalitet
Opbevaring: Lukket, under 2 ~ 8 ℃ konservering
Producent: RONGXIN

MOQ: 1KIT.
Eksportmarked: Globalt

Anvendelse: Hygetropin anvendes til behandling af GH-mangel (se Væksthormonbehandling).

Levering: inden for 3 dage efter din betaling.

For betalingsmetode: Vi accepterer bankoverførsel eller bitcoin.


100iu Hygetropin til bodybuilding:

Der er faktisk tre hovedmåder, hvorpå væksthormonet HGH påvirker kropsfedtstofskiftet:


1. HGH kan opretholde glykogenens stabilitet i kroppen ved at modvirke insulinets virkning, så kroppen kan bevare det maksimale glykogen. Denne effekt er indirekte.


2, og det direkte princip er hovedsageligt baseret på inhibering af glykogen- og aminosyremetabolisme, det kan direkte konvertere kroppens' s energiforsyning til fedtstofskifte, hvilket er hvad vi kalder forbrug af fedt for at give energi til legeme.


3. Hæmning af proteinlipase: Proteinlipase kan lagre fedtsyrer i serum i fedtceller, hvilket faktisk er processen med fedtophobning. Væksthormon kan øge niveauet af frie fedtsyrer i serum ved at hæmme proteinlipase. Og fedtsyrer kan deltage i processen med oxidativ energiforsyning og give energi til humane væv og organer.


Under træningsprocessen er det uundgåeligt, at fedt ophobes i kroppen, mens musklerne bliver større. På dette tidspunkt kan antallet af muskelfibre ikke kun øges med væksthormonet HGH, men også væksten af ​​magert kropsmasse, og kroppen kan forbedres. Metabolisk hastighed og anvendelse af fedt.Hvor kan man købe Hygetropin?


Du kan købe det fra HongKong Rongxin bio-Tech co., Ltd direkte, vi er den professionelle leverandør, vi vil levere dig den originale kvalitet og de mest konkurrencedygtige priser, også vil vi garantere sikker forsendelse til din destination.Den seneste pakke:hygetropin 100iu price

Hot Tags: hygetropin 100iu, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like