Hygetropin 100iu

Hygetropin 100iu

Produktnavn:Hygetropin 10iu
Doseringsform:Frysetørret pulverindsprøjtning
Godkendelsesnummer: S20000001
Karakter : Farmaceutisk kvalitet
Opbevaring: Lukket, under 2 ~ 8 °C konservering
Producent :RONGXIN
Chat nu

Produktdetaljer

                                           

Hygetropin 100iu


Indførelsen:


Hygetropin 100iu er et varmt salg mærke af væksthormon. Hvad er væksthormon? Væksthormon udskilles af hypofysen og er et peptidhormon bestående af 191 aminosyrer. Det virker på leveren til at producere væksthormon mæglere. Væksthormonformidleren er en gruppe peptider, der direkte stimulerer knoglevækst. Væksthormon udskilles periodisk, mens væksthormonformidlere (IGF-1) er mere stabile. Hver persons hypofyse indeholder 4 til 8 mg væksthormon. Normalt voksenplasma indeholder meget lidt væksthormon, der indeholder 3 til 5 nanogram pr. milliliter plasma, men det har en stor effekt, og dets vigtigste fysiologiske rolle er at fremme knoglevækst.

Stigningen i højden afhænger af væksten af lange knogler som overekstremitetsbenet og underekstremitetsbenet. Slutningen af disse lange knogler har en særlig struktur - epifysealpladen, også kendt som vækstpladen, som har mange chondrocytter. Under handling og stimulering af væksthormon fortsætter chondrocytter med at opdele og formere sig, udskille kollagenmatrix og derefter forkalkulere til knogle. Som følge heraf fortsætter de lange knogler med at vokse mod begge ender, og kroppen fortsætter med at stige. Mennesker med mere væksthormon sekretion vokse hurtigere, og for meget kan forårsage kæmpe sygdom eller acromegaly. Væksthormonmangel forårsaget af kort statur, normal kropsandel, knoglealder bag mere end 2 år. Efter behandling med væksthormon accelereres vækstraten, og der er et catch-up fænomen.


hygetropin 100iu


Produktoplysninger

Oplysninger om produkt

Produktnavn:Hygetropin 10iu
Renhed (HPLC): 99,8%.
Udseende: Hvidt frysetørret pulver.
Karakter : Farmaceutisk kvalitet
Opbevaring: Lukket, under 2 ~ 8 °C konservering
Producent :RONGXIN

MOQ:1KIT.
Eksportmarked:Globalt

Anvendelse : Hygetropin anvendes til behandling af GH-mangel (se behandling af væksthormoner).

Levering:inden for 3 dage efter din betaling.

For betalingsmetode: Vi accepterer bankoverførsel eller bitcoin.


100iu Hygetropin til bodybuilding:

Der er faktisk tre vigtigste måder, hvorpå væksthormonet HGH påvirker kropsfedt metabolisme:


1. HGH kan opretholde stabiliteten af glykogen i kroppen ved at modarbejde virkningen af insulin, så kroppen til at bevare den maksimale glykogen. Denne effekt er indirekte.


2, og det direkte princip er hovedsageligt baseret på hæmning af glykogen og aminosyre metabolisme, kan det direkte konvertere kroppens energiforsyning til fedtstofskifte, hvilket er, hvad vi kalder forbruget af fedt til at levere energi til kroppen.


3. Hæmning af protein lipase: Protein lipase kan gemme fedtsyrer i serum i fedtceller, som faktisk er processen med fedtakkumulering. Væksthormon kan øge niveauet af frie fedtsyrer i serum ved at hæmme protein lipase. Og fedtsyrer kan deltage i processen med oxidativ energiforsyning, der giver energi til humane væv og organer.


I processen med motion, er det uundgåeligt, at fedt vil ophobes i kroppen, mens musklerne bliver større. På dette tidspunkt, ved hjælp af væksthormonet HGH, ikke kun kan antallet af muskelfibre stige, men også væksten af magert kropsmasse, og kroppen kan forbedres. Stofskifte og anvendelse af fedt.Hvor kan man købe Hygetropin?


Du kan købe det fra HongKong Rongxin bio-Tech co., Ltd direkte, vi er den professionelle leverandør, ville vi levere dig den oprindelige kvalitet og de mest konkurrencedygtige priser, også vi ville garantere sikker forsendelse til din destination.Den seneste pakke:
hygetropin 100iu price


Hot Tags: hygetropin 100iu, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, købe, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide