Igtropin 100mcg

Produktdetaljer:
Navn: IGF-1 LR3
Synonymer: Long r3 IGF-1, LR3 IGF, IGF1 LR3, Long Arg3 IGF-1
CAS-nr.: 946870-92-4
Molekylær formel: C400H625N111O115S9
Renhed: 99,5%.
OEM: JA.
Levering: inden for 3 arbejdsdage.
Min ordremængde: 1 sæt.
Chat nu

Produktdetaljer

Igtropin 100mcg


Produktdetaljer:

Navn: IGF-1 LR3
Synonymer: Long r3 IGF-1, LR3 IGF, IGF1 LR3, Long Arg3 IGF-1
CAS-nr .: 946870-92-4
Molekylær formel: C400H625N111O115S9
Molekylær masse: 9117,5 Da (g / mol)
Renhed: 99,5%.

OEM: JA.

Levering: inden for 3 arbejdsdage.

Original: Kina.

Min ordremængde: 1 sæt.

Opbevaring: Lukket, under 2 ~ 8 ℃ konservering.

Anvendelse: Forøgelse af ydeevnen af ​​den menneskelige aminosyreudveksling, det øgede niveau af proteinsyntese, øge RNA-syntese, lette transport af glukose og fedtstofskifte, stimulere dannelsen af ​​protein, reduktion af proteinnedbrydning.

Igtropin.jpg


Igtropin Long R3 Beskrivelse

1. Når Igtropin (Long-R3 IGF-1) er livlig, virker Igtropin (Long-R3 IGF-1) forskelligt i forskellige slags væv i muskelceller, proteiner, der også er forbundet celler, stimuleres.


2. Igtropin spiller en vigtig rolle i muskelarmering. Igtropin (Long-R3 IGF-1) vækker både proliferation såvel som skelnen mellem stamceller i en autokrin-parakrin-tilstand, selvom det inducerer differentiering i meget større grad.

3. Igtropin (Long-R3 IGF-1), når det injiceres lokalt, vokser satellitcellebevægelse, muscleDNA, muskelproteinindhold, muskelvægt og muskeltværsnit.

4. Betydningen af ​​Igtropin (Long-R3 IGF-1) er i det faktum, at alle dens tilsyneladende virkninger virker til at inducere muskelvækst med eller uden overskud, selvom det virkelig glanser som en vækstudvikler, når det kombineres med fysisk belastning af muskelen.

5. Proteindannelse forstærkes sammen med aminosyreabsorption som energikilde, denne medicin mobiliserer fedt til brug som energi i fedtmuskel.

6.I mager muskel forhindrer Igtropin (Long-R3 IGF-1) insulinform, der bærer glukose gennem cellevæv, og derfor skal cellerne skifte til afbrænding af fedt som energikilde. Igtropin (Long-R3 IGF-1) efterligner også' s insulin i det menneskelige lig. Det gør musklerne mere følsomme over for insulin' s reaktioner

Fordelene ved IGF-1 LR3

IGF-1 spiller en afgørende rolle i muskelregenerering. IGF-1 stimulerer både proliferation og differentiering af stamceller på en autokrin-parakrin måde, skønt det inducerer differentiering i meget større grad.

IGF-ILR3s evne til at stimulere proteinsyntese ligner virkningen af ​​GH, hvilket blev vist i separate studier på frivillige til at stimulere proteinsyntese uden at påvirke proteinnedbrydning. Selvom det ofte antages, at virkningerne af GH medieres gennem IGF-1, kan dette ikke være tilfældet fuldstændigt. For det første er virkningerne af de to hormoner forskellige, idet GH ikke ændrer proteinnedbrydning. For det andet observeres effekten af ​​GH med ringe eller ingen ændringer i systemiske IGF-1 koncentrationer.

Hvorfor vælge os?

1.Høj kvalitet og konkurrencedygtig pris

2. hurtig og sikreste forsendelse

3. værdsat efter service

4. svar straks, når du har spørgsmål.

5.Løs dit problem hurtigt.Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590
Hvis du' er tilfreds med vores igtropin lange r3 igf 1 hot salg muskelvækst humant væksthormon anabolske steroid humane somatropininjektioner, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin-produkter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær venlig at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Igtropin 100mcg, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like