Igtropin Lang R3 IGF 1 Hot Sale muskelvækst Human Growth Hormone anabolske steroid Menneskelige Somatropin Injektioner

Produkt Detaljer: Navn: IGF-1 LR3 Synonymer: Lang r3 IGF1, LR3 IGF, IGF1 LR3, Long Arg3 IGF1 CAS No.:946870-92-4 Molekylformel: C400H625N111O115S9 Molecular Mass: 9117,5 Da (g / mol) Renhed: 99,5%. OEM: JA. Levering: inden for 3 arbejdsdage. Original: Kina. Min ordremængde: 1 kit.
Chat nu

Produktdetaljer

Igtropin Lang R3 IGF 1 varmt salg muskelvækst Human Growth Hormone anabolske steroid Menneskelige Somatropin Injektioner


Produkt Detaljer:

Navn: IGF-1 LR3
Synonymer: Lang r3 IGF1, LR3 IGF, IGF1 LR3, Long Arg3 IGF1
CAS-nr .: 946870-92-4
Molekylformel: C400H625N111O115S9
Molecular Mass: 9117,5 Da (g / mol)
Renhed: 99,5%.

OEM: JA.

Levering: inden for 3 arbejdsdage.

Original: Kina.

Min ordremængde: 1 kit.

Opbevaring: Lukket, under 2 ~ 8 ℃ konservering.

Anvendelse: Forøgelse af ydeevnen af den humane aminosyre udveksling, det øgede niveau af proteinsyntese, øge RNA-syntese, lette transport af glucose og fedtstofskiftet, stimulere dannelsen af protein, reduktion af proteinnedbrydning.

 

Igtropin Lang R3 Beskrivelse

1. Når Igtropin (Long-R3 IGF-1) er livlig, Igtropin (Long-R3 IGF-1) virker forskelligt i forskellige typer af væv i muskelceller, proteiner også er forbundet celle ingredienser stimuleres.


2. Igtropin spiller en vigtig rolle i muskel forstærkning. Igtropin (Long-R3 IGF-1) vækker både proliferation samt skelnen af stamceller på en autokrin-parakrin tilstand, selvom det inducerer differentiering i langt højere grad.

3. Igtropin (Long-R3 IGF-1), når det injiceres lokalt, vækster satellit cellebevægelse, muscleDNA, muskel proteinindhold, muskel vægt og muskel cross sectionalarea.

4. Betydningen af Igtropin (Long-R3 IGF-1) er i det faktum, at alle dens kirkens effekter virker til at inducere muskel vokser med eller uden overskud skønt det virkelig glosser som en vækst udvikler, når det kombineres med fysisk belastning af musklen

5. Protein skabelse forstærkes sammen med aminosyre absorption som giver grundlag af energi, denne medicin mobiliserer fedt til anvendelse som energi i adipose muskel.

6. I mager muskelmasse, Igtropin (Long-R3 IGF-1) forhindrer formular insulin transporterer glucose tværs cellevæv, som et resultat, skal cellerne skifte til afbrænding fedt som en energikilde. Igtropin (Long-R3 IGF-1) også efterligner insulin i den menneskelige lig. Det gør musklerne mere følsomme over for insulin reaktioner

IGTROPIN.png


 

Kvalifiicere af IGF-1 LR3

IGF-1 spiller en afgørende rolle i muskel regenerering. IGF-1 stimulerer både proliferation og differentiering af stamceller på en autokrin-parakrin måde, selvom det inducerer differentiering i langt højere grad.

Evnen af IGF-I LR3 at stimulere proteinsyntese ligner virkningen af GH, som blev vist i separate undersøgelser på frivillige til at stimulere proteinsyntese uden at påvirke proteinnedbrydning. Selv om det ofte antages, at virkningerne af GH medieres gennem IGF-1, kan dette ikke være tilfældet helt. Først effekterne af de to hormoner er forskellige, idet GH ikke ændrer protein nedbrydning. For det andet, er effekten af GH observeret med ringe eller ingen ændring i systemisk IGF-1 concentrations.Rongxin Bio-Tech co., Vil LTD give dig den bedste kvalitet og mest konkurrencedygtige pris for IGF-1 LR3.

 

IGF1-LR3 Hvad gør den?

IGF-1 LR3 spænder øger muskelmasse ved at inducere en tilstand af muskel hyperplasi (stigning i antallet af nye muskelceller) i musklen hvor dens INJICERES! Så tænk på det som muskel celleproliferation, eller endda opdeling af cellen, så 1 bliver 2 ... Det er derfor, dens perfekt på cyklen, når du får øget muskel cellevækst også. Men hvorfor er IGF bedre end HGH? Derfor bliver er HGH forårsager IGF niveauer til at stige i leveren først, derefter derefter musklen betragtninger IGF-LR3 forårsager lokaliserede IGF niveauer til raket.

IGF1-LR3 Som alle ved, er den langtidsvirkende version af IGF1, tager sin aktive potentiale op mod 20 timer, men sammen med sin evne til at stimulere væksten af satellit muskelceller og hjælpe dem til at modnes til nye muskelfibre det ligger inde evnen til at øge optagelsen af mange kosttilskud, vi bruger i øjeblikket, og det kan medføre, at forbedrede inddrivelse af testikel størrelse, og forebygge muskel tab selv i PCT. Plus en anden grund dens så potent er på grund af den formindskede binding af Long R3 IGF-1 til alle kendte IGF-bindende proteiner. Disse bindende proteiner normalt hæmme den biologiske virkning af IGF .. ikke så med denne langtidsvirkende version.


Relaterede liste peptider

peptid

Specifikation

peptid

Specifikation

IGF-I LR3

100mcg

IGF-I DES

1mg

ACE-931

1 mg

Semorelin

2 mg

AOD-9604

5 mg

TB-500

5 mg

BPC-157

5 mg

Tesamorelin

10 mg

CJC-1295 DAC

2 mg

Triptorein

2 mg

CJC-1295 ingen DAC

2 mg

Melanotan I

10 mg

Epithalon

10 mg

Melanotan

10 mg

FST-344

1 mg

PT-141

10 mg

Fragment 176-191

5 mg

MGF

2 mg

GHRP-2

5 mg

PEG-MGF

2 mg

GHRP-6

5 mg

Selank

5 mg

gonadorelinhydrochlorid

10 mg

DSIP

2 mg

Hexarelin

2 mg

IGF-1 LR3

0,1 mg

Ipamorelin

2 mg

IGF-1 (1-3)

1 mg

Oxytocin

10 mg

SNAP-8

200 mg

Kontaktoplysninger

E-mail: sales@rongxinbio.com


Hvorfor vælge os?

1. Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser

2.Fast og sikreste forsendelse

3.Appreciate efter service

4.immediately svare, når du har spørgsmål.

5.Solve dit problem hurtigt.


RongXin Bio-Tech virksomhedens konkurrencefordel til dig

1. Kvalitet: alle produkterne produceres under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrikken direkte.
3. Tilpasset: acceptere, at vi ville levere OEM service for Peptider, HGH, steroider rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig levering dag: forsendelse vil gøre inden for 3 arbejdsdage efter modtage betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminium taske + karton
6. Betalingsmetoder: Money Gram, Western Union, T / T forskud eller bankoverførsel betaling

Sådan Fortsæt din Ordrer?

Trin 1

I første omgang, Lad mig vide navn produkter og mængde, du har brug for, og også destinationslandet.

Trin 2

Vi sender dig vores produkter pris og tilbyde den passende leveringsmetode til din reference.

Trin 3

Du bekræfter ordren og betale os penge på forhånd og fortælle os shipping detaljer, herunder at kontakte person / firma, adresse, mobilnummer, postnummer og dine særlige krav.

Trin 4

Parcel ville arrangeres inden for 12 timer efter modtagelsen af din betaling .Og sporing nummer ville blive givet til dig inden for 3 arbejdsdage.

Trin 5

Vi tilbyder eftersalgsservice efter du har modtaget pakken.


Levering & Betaling

1. Lille pakke sende af EMS, UPS, FedEx, DHL, e-express osv.

2. Cargo sende med luft eller ved havet er alle tilgængelige.

3. Leveringstid ca. 7 arbejdsdage med fly, 15 dage ad søvejen.

4. Betaling til rådighed for Western Union, Moneygram, bankoverførsel eller TT i forvejen, etc.

HGH-200IU.jpg

Vores certifikater

证书 .jpg

Vores fabrik

工厂图片.jpg

Kontakt information

Enterprise postkassen: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895Hvis du er tilfreds med vores igtropin lang r3 IGF 1 varmt salg muskel vækst humant væksthormon anabolske steroid menneskelige somatropin injektioner, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal den høje kvalitet somatropin produkter til salg være din bedste valg. Vær fri til at købe eller gros de varme salg af varer fra os.

Undersøgelse