Kigtropin 100iu / sæt

Kigtropin 100iu / sæt

Navn: Kigtropin 10iu
Specifikation: 10iu / hætteglas, 10vial / kit
Min ordremængde: 100iu
Lavet af: Rongxinbio
Email: sales@rongxinbio.com
Chat nu

Produktdetaljer

Hvad' s kigtropin 10iu?

Kigtropin HGH er et humant væksthormon, og Kigtropin kan forbedres, så kigtropin er meget populært, især for bodybuildere eller atleter.

Kigtropin HGH levetid: KIGTROPIN HGH forårsager ikke øjeblikkeligt resultater. Det kan tage 2 til 3 måneder for dig at se resultaterne.

kigtropin price

100IU kigtropin KARAKTERER:


Udseende: hvidt frysetørret pulver.


[Specifikation]

10 IU / 3,7 mg / 1,0 ml / hætteglas 10 hætteglas / kit (100 IU)

[Dosis og administration]

Før administration blev der tilsat et sterilt hætteglas med 1 ml vand til det lyofiliserede pulver for langsomt at rekonstituere det humane væksthormonhætteglas langs væggen. Ryst forsigtigt for at opløse pulveret fuldstændigt for at give en klar opløsning. Ryst ikke voldsomt.

Til anti-aging, generel sundhed og behandling, fedtmobilisering er en dosis på 3-5 IE om dagen tilstrækkelig for de fleste. 5 til 10 IE anses for at være doser for dem i deres middelalder og ud over den komplette erstatningsdosis.

For at opnå mager muskel og forbedre kropssammensætningen væsentligt er en daglig dosis på 4-8 IE nødvendig. De fleste mennesker bruger en daglig dosis på 5-10 IE, hvilket er meget godt. Den største fordel i denne henseende, øget testosteron, insulin og lav dosis T3 vil blive overvejet seriøst. Mere om denne sammenligningscyklusguide i vores HGH / Insulin / IGF.

Den anbefalede dosis til injektion er 0,1-0,15 IE / kg / dag, mens injektions- og injektionsstedet bør ændres ofte inden sengetid hver dag for at forhindre fedtatrofi på stedet eller som anbefalet af din læge.


Forsendelse og service:

1. Vi sender inden 3 dage efter betaling er leveret. Og angiv logistiknummeret. Vi har professionel eftersalgsservice, der giver dig sporingsoplysninger. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

2. Transportmetoder inkluderer EMS, DHL, UPS, TNT eller FEDEX. Vi beslutter, hvilken kurér vi vælger afhænger af forskellige lande. For at finde den bedste måde at levere varerne til dig. Forskellige lande har brug for at vælge forskellige logistikmetoder, vi kommunikerer med dig på forhånd inden levering.

3. Som normalt er leveringstiden ca. 4-10 dage. Hvis varerne går tabt eller ikke modtages af andre årsager, bedes du kontakte mig med det samme.


kigtropin hgh for sale


Kigtropin hgh COA:


HGH COA

Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590

Hot Tags: Kigtropin 100iu / kit, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like