PEG-MGF 2 mg * 10 hætteglas

PEG-MGF 2 mg * 10 hætteglas

Beskyttelsesnavn: PEG-MGF
M.F.:C121H200N42O39
Renhed (HPLC): 98,0%
Aminosyresammensætning: ± 10% af teoretisk
Peptidindhold (N%): ≥80,0%
Specifik rotation: (20 / D) -55,0 ~ -65,0 ° (c=1 1% HAc)
Chat nu

Produktdetaljer

PEG-MGF 2 mg * 10 hætteglas


Produktdetaljer

PEG MGF vigtigste oplysninger:

Beskyttelsesnavn: PEG-MGF
Alias: PEG-Suc-YQPPSTNKNTKSQ (d) R (d) RKGSTFEEHK-NH2; PEG-Suc-Tyr-Gln-Pro-Pro-Ser-Thr-Asn-Thr-Lys-Ser-Gln-D-Arg-Lys-Gly-Ser-Thr-Phe-Glu-Glu-His-Lys-NH2
M.F.: C121H200N42O39
Renhed (HPLC): 98,0%
Enkelt urenhed (HPLC): ≤0,5%
Aminosyresammensætning: ± 10% af teoretisk
Peptidindhold (N%): ≥80,0%
Vandindhold (Karl Fischer): ≤8,0%
Acetatindhold (HPLC): ≤10,0%
Specifik rotation: (20 / D) -55,0 ~ -65,0 ° (c=1 1% HAc)
MS (ESI): Konsekvent
Massebalance: 95,0 ~ 105,0%
Bakterielle endotoksiner: ≤5 EU / mg
Emballage: 2 mg / hætteglas, 10 hætteglas / kit
Udseende: Hvidt pulver

Emballage: Boble / aluminiumsfoliepose / kasse

Forsendelsesmetode: EMS, DHL, UPS, TNT eller FEDEX

Leveringstid: 1 arbejdsdag efter modtagelse af betalingen

Ankomsttid: 4-7 dage

Betalingsmetode: Western Union, MoneyGram, bankoverførsel og PayPal.

Anvendelse: Farmaceutiske mellemprodukter.


peg mgf 2mgpeg mgf 5mg


Hvad er PEG MGF (pegyleret mechano-vækstfaktor)?


MGF, som&# 39 er pegyleret, hvilket betyder, at det har tilsat polyethylenglycol - et ikke-giftigt additiv, der øgede halveringstiden for MGF fra minutter til timer. Dette betyder, at dets anvendelser og alsidighed gør det til en enorm tilføjelse til et bodybuilders arsenal. Jeg har fundet det mest effektivt, da dets virkninger er systematiske, det betyder, at de har en helkropseffekt, uanset hvor muskler er blevet beskadiget eller er syge.


PEG-MGF doser og anvendelse:


Brug af PEG MGF på cyklus eller fra cyklus, vil du opleve opsving, der er langt bedre end ethvert tilgængeligt generisk peptid. Ligesom normale peptider skal du huske, at PEG MGF kommer i form af et hvidt delikat pulver, der skal rekonstitueres med bakteriostatisk vand og opbevares i køleskab.


PEG MGF behøver ikke systematisk at blive administreret på grund af dets lange halveringstid (flere dage). Det vil cirkulere din kropsbinding til receptorer, hvor muskelvævsskader har fundet sted. Administration skal ske efter træning eller på genopretningsdage, når du planlægger at hvile. Da mechano-vækstfaktor er en variant af IGF-1, ønsker du ikke at bruge MGF-præ-træning, fordi den bliver nødt til at kæmpe for position med IGF-1, da de begge prøver at binde til den samme receptor. IGF-1 har en meget stærkere affinitet til at binde end MGF ..


Hvor kan jeg købe peg mgf? Pls e-mail sales@rongxinbio.comdirekte.Peg mgf peptid er meget varmt salg, og det' er meget populære produkter.

Relaterede søgeord:

peg-MGF

pegmgf


Relaterede produkter

Produktnavn

Specifikation

Form

RR0401-GHRP-6

5 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0402-GHRP-2

5 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0403-Ipamorelin

5 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0404-Melanotan I

10 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0405-CJC-1295 (DAC)

2 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0406-CJC-1295 uden DAC

2 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0407-Frag (176-191)

5 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0408-MGF (IGF-1Ec)

2 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0409-PT-141 (bremelanotid)

10 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0410-Hexarelin

2 mg / hætteglas

Hvid frysetørret pulverform

RR0411-Thymosin Beta 4 (TB4) 2 mg Model: TB-500

2 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0412-MT-II

10 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0413-Sermorelin

2 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0414-PEG-MGF

2 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0415-Oxytocin

2 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0416-Triptorelin

100 ug / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0417-GHRH

2 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0418-BPC 157

1 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0419-IGF LR3 100mcg

0,1 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0420-IGF DES 1 mg

1 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulver

RR0421-Follistatin

1 mg / hætteglas

Hvidt frysetørret pulverFitness Tips ~~


Råd om vægttab: 7 store råd om vægttab!

1, den tabte vægt er ikke minus fedt, de to kan ikke være ens

Annoncer med vægttab får folk ofte til at føle sig distraherede, men ingen af ​​dem kan helt garantere, at de mister rent fedt. Cirka 50-60% af vores krop er vand, og yderligere 0-30% er knogler og muskler. De resterende 15-25% er fedt. Derfor, selv efter en stor mængde sved og vægttab efter dampning i saunaen, repræsenterer det kun en reduktion i kropsvand og reducerer ikke overskydende fedt. Hvis det virkelig kan få fedtet til at tabe 10 pund, kan ændringen af ​​kropsform ses med et øjeblik, men i virkeligheden er mange ændringer på 10 pund ikke store, det viser kun, at fedtindholdet er reduceret.


2. Hvor lang tid tager det at tabe 20 pund rent fedt?

Forskellige vægte tager kortere tid. Hvis en person med 160 pund ønsker at tabe 20 pund, skal han køre en 100-timers cykel eller tage en 270-timers vej, løbe i 110 timer eller spille tennis i 145 timer. Man kan lade dig tabe 20 pund rent fedt, er det at se lyset.

3. Hvor vil du træne, når du er tynd?

Denne slags situation findes generelt ikke, fordi akkumuleringen af ​​fedt er omkring, hannen er den hurtigste ophobning af underlivet, og kvinden sidder længst, hvilket resulterer i den hurtigste ophobning af bagdel, underliv og lændehvirvler , efterfulgt af lemmerne Så vægttabet er hele kroppen, ikke hvor du vil tabe dig.

4. Kan yoga virkelig tabe sig?

Yoga har en god hjælp til vægttab, men det er kun en hjælp, langvarig vedholdenhed, der har den virkning at tabe sig, men yoga er normalt kun muskelspænding, strækning efter træning er ren strækning, det meste af yoga Det er statisk, og du vil have til at tabe dig.


5, kost piller må ikke spise!

De fleste af de diætpiller, vi har set, udelukker nu afføring. På toiletterne kan du se en lille ændring i kropsvægt, men kropsformen ændres ikke, fordi dit fedt ikke går tabt. , fedt findes i huden, hvordan kan det være let at miste medicin? Det ødelægger også tarmmiljøet og er ikke lyset værd.

Hvis der er en slags diætpiller, der kan reducere fedt, så vil dette firma helt sikkert lade alle vide det, men ikke, så de fleste af diætpillerne er afføringsmidler.

Diætpiller kan ikke spises. Der er kun to måder at tabe sig på. Den ene er fedtsugning, som er at ekstrahere fedtet. Resultatet er, at huden vil slappe af hurtigt og udgøre en potentiel fare for kroppen. For det andet omdannes fedtet til energimetabolisme, hvilket er mere motion. Motion er den bedste måde at tabe sig på.

6, vægten overskrides ikke eller endda lavere end den normale standard, hvorfor ser det ud til at være fedt?

At bedømme, om en person er overvægtig, normalt ikke efter udseende, men for at se, om hans kropsfedtforhold er på standard. Generelt er 15% af mændene egnede, mere end 18% overskrider standarden, mere end 25% er overvægtige; 22% er velegnet til kvinder, mere end 25% er overdreven, og mere end 30% er overvægtige. Det samme er 1,8 meter og 250 pund, de to menneskers' s kropsform er helt anderledes, fordi kropsfedtforholdet for den store fede mand er mere end 50%, og kropsfedtforholdet for bodybuilding er mindre end 4 %. Dette eksempel er kun for bedre at illustrere kropsfedtforholdet. For en person på 1,8 meter og 250 pund er der mange kropstyper. Forskellen er i kropsfedtforholdet.

Så hvis du føler, at du har en meget god vægt, men ser overvægtig ud, er det fordi dit kropsfedtforhold er for højt, og jo lavere fedtdensiteten er, jo flere mennesker ser fede ud.

7. Hvad er recessiv fedme?

Recessiv fedme refererer primært til udseendet af en velafbalanceret krop, men leveren, bugspytkirtlen, maven, tarmene og andre indre organer har akkumuleret en masse fedt omkring. Det første trin i bedømmelsesmetoden: Brug målebåndet til at måle forholdet mellem talje og hofte (talje-hofteforhold=taljeomkreds og hofteomkreds). Metode: Stå lige, inhaler forsigtigt, brug et målebånd til at måle taljeomkredsen over navlen og den mest fremspringende hofteomkreds. Hvis det mandlige forhold mellem talje og hofte er 0,9, og hunnen er over 0,8, indikerer det et visceralt overskud. Trin 2: Prøv at klemme rundt om navlen. Hvis du let kan klemme 2 cm, betyder det, at det subkutane fedt akkumuleres. Hvis du ikke kan klemme det, betyder det, at der akkumuleres meget fedt i de indre organer.

Hvis dette er tilfældet, er alt hvad du behøver at tabe fedt og øge dine muskler. Et minus et plus, kroppen ser bestemt mere symmetrisk ud. Hvis du ikke korrigerer&nr. 39, vil det være let at blive obsessiv fedme efter 30 år. Normalt har folk, der er fysisk i form, ikke fedt, og armene og underlivet ser smukke ud, netop fordi med lavt fedtindhold og højt muskelindhold. Kropsfedtforholdet mellem kondition er 20%, hvilket er lavere end det normale. Men det er ikke, at jo lavere kropsfedtforhold, jo bedre, hvilket ikke er sundhedsfremmende, og hvis det er alvorligt, vil det forårsage dysfunktionalitet.
Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590
Hot Tags: peg-mgf 2 mg * 10 hætteglas, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like