En introduktion til Sustanon 250

- Jan 03, 2018-

En introduktion til Sustanon 250

(1) testosteronpropionat : hører til kortvirkende testosteroninjektion, metabolisme tid hurtigere end anden testosteron, der bruges til at øge styrke og muskelmasse. Testosteronpropionat er en olieagtig injektion af testosteron, der fungerer hurtigere end andre testosteroner såsom Cypionate og Enanthate og effektivt øger muskelstyrken og breddegraden med de tilhørende bivirkninger af, at testosteron er lidt mindre end med Cypionate og Enanthate

TC -250 mg,TP-100 mg.jpg

(2) testosteronphenylpropionat : Også kendt som phenylpropionat. Phenylpropionat frigiver aktiv protese i længere tid end propionsyrecyklussen. Funktion og testosteron lignende, men proteinassimilering testosteronpropionat er 12 gange, mens den mandlige rolle er 1,5 gange propionat testosteron.

(3) testosteronisocaproat : Fra rent akademisk synspunkt er jeg virkelig tab med at forklare, hvorfor iso-hexanoater vil være anderledes end hexylestrene. Som sagt er dette også en anden form for esterfied testosteron, eller med andre ord, det er testosteron er bundet til en umættet fedtsyreester for at forsinke dens frigivelse i kroppen. Isocaproate frigives snart med hensyn til enanthate. Varigheden er stadig kort, med betydelige hormonniveauer, der foregår i cirka en uge.

(4) testosterondekanoat : For det første producerer deca (nandrolon generelt) ikke meget af østrogen- eller androgenbivirkningerne. Dette skyldes, at deca har en meget lav aromatiseringshastighed (omdannet til østrogen via aromatase), hvilket svarer til ca. 20% af hastigheden af ​​testosteron. Dette produkt bruges hovedsageligt til proteinmangelforstyrrelser, såsom kronisk spildsygdom, for tidlige børn, underernæring, svaghed efter operation, vægttab, appetitløshed, kronisk diarré, men også til brud, der er vanskelige at heles, osteoporose.

QQ图片20170316100339.jpgQQ图片20180103162619.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. ville give dig høj kvalitet, høj renhed

Sustanon 250 , hurtig levering og de bedste tjenester.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944