Mødte din fitness flaskehalsen?

- Sep 18, 2017-

Mødte din fitness flaskehalsen?

1 skal sikre, at handlingen normerer

Handlingsnormer er et af de grundlæggende elementer i fitnesseffekten, ikke-standard handling, selv hvis forbruget af stor fysisk styrke ikke vil være dybt for at stimulere målmuskelen, vil den naturlige muskelvæksteffekt ikke være god, mens man øver risikoen for deformeret muskler. For eksempel, når du udfører bænkpresse, er handlingen ikke standardiseret, vil føre til armstyrke er for stor, og pectoralis major muskel er ikke dyb at stimulere.

263915-140I0152514.jpg

2 øg belastningen

At øge vægten er en af ​​de mest direkte og effektive måder at stimulere musklerne på. Langtidsanvendelse af en fast vægtform gør muskelens tilpasningsevne. Du er nødt til at trin for trin, der er planer om at øge vægten for at stimulere musklerne, normalt hver 2. uge for at forsøge at øge vægten på 2KG, dette varierer med den fysiske kvalitet af mennesker Til den grundlæggende handlingsbaserede, den grundlæggende handling at mobilisere flere muskler til at deltage i sport, prøv en større vægt, såsom liggende, squat, hårdt træk og så videre.

240411-15012309113593_副本.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. ville give dig steroidprodukter i høj kvalitet, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.

Om sommeren er kravene fra Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) mere end normalt.

Hvis du har brug for jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh eller andet mærke hgh, er du velkommen til at forespørge fra mit firma.

Trenbolone Enanthate.jpg

Oxandrolone(anavar).jpg

Jintropin hgh.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944