Kender du udviklingen af ​​Testosteron Enanthate?

- Jun 15, 2017-

Kender du udviklingen af ​​Testosteron Enanthate?

Testosteron Enanthate er et af de ældste og måske mest almindeligt anvendte anabolske steroider gennem tidene. Testosteron Enanthate er en langsomt fungerende frigivelsesform af testosteronhormonet og ville være den første anvendte store / lange estertestosteronform. Selve syntetisk testosteron ville blive udviklet i 1930'erne. De første portioner af fremstillet testosteron ville ikke have nogen ester knyttet (Testosteronsuspension) og overflødigt at sige ville være hurtigvirkende og kræve meget hyppige injektioner. I 1937 ville den første esterstyrede testosteron ramme markedet takket være Schering og deres nye testosteronpropionatprodukt. Dette ville give mulighed for mere kontrol over testosteronhormonet ved at justere dets frigivelse. I de tidlige 1950'ere ville en større ester i Enanthate imidlertid være knyttet til de andre andre, således andre dominere testosteronform inden for det medicinske område, og Testosteron Cypionate ville joi N et par år senere. Forskellen i Testosteron Enanthate og Testosteron Cypionate er stort set ubetydelig.

Testosteron Enanthate er en af ​​de mest almindeligt anvendte testosteron til behandling af lavt testosteron. Det er også meget populært i performance-mødekredse. Dette er en af ​​de mest overkommelige androgensteroider på markedet, den er meget alsidig, tolereres godt af de fleste mest voksne mænd, og dens forsyning sker gennem taget.

Testosteron er et androgen steroid, der er perfekt til alle anvendelsesniveauer. Dette er den perfekte androgensteroid for første gang steroidbruger og vil være lige så effektiv for den enkelte med meget tid i sadlen. Det medfører mulige bivirkninger, men vi finder også, at de er meget lette at kontrollere. Hvis dette er overraskende, burde det virkelig ikke være det. Skønt syntetisk er det simpelthen testosteron, er et hormon, som den menneskelige krop ikke bare er vant til, men et, der er vigtigt for vores helbred og væsen.

12.jpg

图片11.png

Hvis du er interesseret i Testosteron Enanthate, kan vores firma ( Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK) give dig høj kvalitet, høj renhed, fabrikspris Testosteron Enanthate. Hvis du har brug for at behage os.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944