Ved du, at fitness gør dig yngre?

- Oct 16, 2017-

Den seneste udgave af De Forenede Stater, "Neurology" -magasinet offentliggjorde et papir om, at bevægelsen ikke kun er fitness også hjerne, de ældre ofte engageret i løb, aerobic og anden træning med høj intensitet kan forsinke hjernens aldring.

Forskere ved University of Miami undersøgte fysiske konditionvaner hos 866 voksne i alderen 71 år og opdelte dem derefter i to grupper, den første gruppe med lavintensiv træningsgruppe, normalt ikke træning eller kun yoga, gåture og andre mindre bevægelser, anden gruppe For den anstrengende træningsgruppe, der ofte beskæftiger sig med at løbe, spille tennis, aerobic og anden lidt kraftig træning.

44724-12020Q1045597.jpg

Forskerne testede frivilliges hukommelse, tænkeevne og testede igen fem år senere. Resultaterne viste, at de frivillige, der havde de første testresultater, var i stand til at nedbryde den lavintensive træningsgruppes hukommelse og tænkeevne meget hurtigere end den anstrengende træningsgruppe, svarende til 10 år. Vigtigere er, at forskerne tog hensyn til rygning, overvægt og andre faktorer, der påvirker hjernens helbred, resultaterne er stadig fastlagt.

Clinton Wright sagde: "Vores konklusioner antyder, at træning med høj intensitet kan hjælpe de ældre med at forsinke aldring af hjernen.

W020120418332940425726.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. ville give dig steroidprodukter i høj kvalitet, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.

Om sommeren er kravene fra Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) mere end normalt.

Hvis du har brug for jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh eller andet mærke hgh, velkommen til forespørgsel fra mit firma.

Trenbolone Enanthate.jpg

Oxandrolone(anavar).jpg

Jintropin hgh.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944