Kender du Melanotan II's historie?

- Jun 19, 2017-

Kender du Melanotan II's historie?

Melanotan II blev først syntetiseret på University of Arizona. Undersøgelser der vidste, at onc af de bedste forsvar mod hudkræft var melanin aktiveret i huden, en solbrun. De antog, at en effektiv måde at reducere hudkræftfrekvensen hos mennesker ville være at inducere kroppens naturlige pigmentære system til at producere en beskyttende brunfarve inden UV-eksponering. Kroppens naturligt forekommende hormon MSH forårsager melanogenese, en proces, hvorved hudens pigmentceller (melanocytter) producerer hudens pigment (melanin). De testede for at se, om indgivelse af dette endogene hormon direkte til kroppen kunne være en effektiv metode til at forårsage solløs garvning. Hvad de fandt, var, at selvom det så ud til at virke, havde naturlig MSH for kort halveringstid i kroppen til at være praktisk som et terapeutisk lægemiddel. Så de besluttede at finde et mere potent og stabilt alternativ, der ville være mere praktisk.

Efter at have syntetiseret og screenet hundreder af molekyler, fandt forskerne ledet af Victor J. Hruby og Mac E. Hadley, et peptid, [Nle4, D-Phe7] MSH, der var ca. 1000 gange mere potent end det naturlige MSH. De kaldte dette nye peptidmolekyle, "Melanotan" (senere Melanotan-1 , nu kendt som afamelanotid). De udviklede efterfølgende en anden analog, Ac-Nle-cyclo [Asp-His-D-Phe-Arg-Trp-Lys] -NH2), som de kaldte "Melanotan" Solindsprøjtning. Forskerne håbede at bruge disse peptider til at bekæmpe melanom ved at stimulere kroppens naturlige pigmentære mekanisme til at skabe en solbrun uden først at have været udsat for skadelige niveauer af UV-stråling. Dette antyder til gengæld, antagede de, kunne reducere potentialet for hudskade, der i sidste ende kan føre til hudkræft.

Et klinisk forsøg i pilotfase I, der blev udført på tre mænd af College of Medacine, farmakologisk afdeling, University of Arizona i Tuscon, Arizona, der blev pulveriseret i 1996, rapporterede, at " Melanotan " Solbrun injektioner har garvningsaktivitet hos mennesker kun givet 5 lave doser hver anden dag ved subkutan injektion. ”De rapporterede bivirkninger var mild kvalme og et” stræknings- og gabningsanlæg ”, der korrelerede med spontan erektion af penis.

Institut for farmakologi, University of Arizona College of Medacin, der blev offentliggjort i 1998, involverede 10 mænd, der led af psykogen erektil dysfunktion. Deres forsøg konkluderede, at " Melanotan " garvning injektioner er en potent initiativtager til erektion hos mænd med pyskogen erektil dydfunktion og har håndterbare bivirkninger i en dosis på 0,025 mg / kg.

En klinisk undersøgelse, der blev offentliggjort i 2000 af 20 mænd med psykogen og organisk erektil dysfunktion udført på Sektion for urologi ved University of Arizona College of Medacin, konkluderede, ”at Melanotan II garvning injektioner er en potent initiativtager til erektion af penis hos mænd med ekrektil dysfunktion.

11_副本.jpg

Hvis du er tilfreds med vores fabrikspris melanotan 2 mt ii peptid sundt humant væksthormon, der kan injiceres til bodybuilding høj renhed over 98% 10 mg / hætteglas, er du velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944