Fluoxymesteron 5 mg

- Apr 11, 2018-

Fluoxymesteron 5 mg

Sammensætning af hver tablet indeholder: Fluoxymesteron 5 mg

Præsentation: mørkeblå 5 mg tabletter, 50 tabletflasker eller genlukkelig foliepose
Opbevaring: Opbevares utilgængeligt for børn; beskytte mod lys; opbevares på et køligt, tørt sted; ikke køleskab

Fluoxymesterone.jpg

Produkt beskrivelse:

Denne forbindelse udviser ekstremt stærke androgene egenskaber. Derudover tillader strukturen af fluoxymesteron det ikke at omdanne til østrogen. Vandopbevaring og gynecomastia er derfor ikke et problem med dette stof. Der kan dog forventes stærke androgene bivirkninger.

Aggression kan også blive meget udtalt med dette stof. Denne effekt ønskes ofte af brugere, der ønsker at ”udnytte” dette for at øge intensiteten af ​​træning eller en konkurrence. Det er klart Fluoxy - 5 er en stærk androgen.

Selvom Halotes ser ud til at være mere androgen end testosteron , er den anabolske virkning af den lille. Dette gør det til et lægemiddel med stor styrke, men til lidt anvendelse til at få alvorlig muskelmasse. Den fremherskende virkning, der ses, når man tager Halotes, er et hårdere og mere tæt udseende på musklerne uden en markant størrelsesforøgelse. det er derfor meget nyttigt til atheletes i vægtbegrænsede sportsgrene som wrestling, styrkeløft og boksning. Styrken opnået fra hver cyklus vil ikke ledsages af en stor vægtforøgelse, så de fleste konkurrenter kan forblive inden for et specificeret vægtområde.

Halotes er også et fremragende lægemiddel til forberedelse af bodybuilding-konkurrencen. Når en konkurrent har en acceptabelt lav kropsfedtsprocent, kan det stærke androgenniveau (i mangel af overskydende østrogen) fremkalde et ekstremt hårdt og defineret (“rippet”) blik på mmusklerne. Ændringen i forholdet androgen / østrogen synes derudover at skabe en tilstand, hvor kroppen kan være mere tilbøjelig til at forbrænde overskydende fedt og forhindre ny fedtlagring.

flytost.jpg

Hvis du har brug for Fluoxymesteron 5 mg , bedes du kontakte mig.

QQ图片20170315140316.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944