Væksthormonpulverinjektion

- Sep 12, 2017-

Væksthormonpulverinjektion

Produktionsprocessen for pulverinjektionen er at introducere det humane væksthormon- DNA-fragment i E. coli i kulturmediet. Bakterierne blev dyrket i frøbeholderen og derefter fermenteret i fermentoren. Efter fermenteringen blev cellerne opsamlet ved centrifugering, og derefter blev det rekombinante humane væksthormon ekstraheret ved den originale vanddesintegreringsmetode. Efter flerstegsoprensning og steriliseres ved filtrering for at få væksthormonopløsning.

ghrp-6.jpg

I henhold til præparat recept, vejer den krævede væske og andre krævede materialer, fremstillingen af ​​proteinopløsning. Efter fremstillingen af ​​opløsningen efter steriliseringsfilteret, sterilt filter efter starten af ​​aseptisk fyldning og halvstop og derefter ind i frysetørringsmaskinen til frysetørring, frysetørret efter afslutningen af ​​hele trykproppen, produkt fjernet efter omslaget, og til sidst få det færdige produkt. Mange indenlandske virksomheder såsom Zhen Yi og så videre produktion af væksthormonpulverinjektion. Sammenlignet med vandinjektion har pulverinjektion en stærk stabilitet, ikke-konserveringsmiddel, lavere priser og så videre.

HCG.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. ville give dig produkter af høj kvalitet, høj renhed, HGH, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.

Jintropin hgh.jpg

Hygetropin 200iu.jpg


Igtropin.jpg


Taitropin.jpg


Kentropin.jpg

Hvis du har brug for jintropin hgh, kigtropin hgh, hygetropin hgh eller andet mærke hgh, er du velkommen til at forespørge fra mit firma.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944