Hvordan har du bodybuilding muskler?

- Jun 09, 2017-

Hvordan har du bodybuilding muskler?

1, anatomisk grundlag for muskelvækst

Muskelens tykkelse bestemmer muskelstyrken på universitetet for at måle graden af ​​muskeludvikling, er det fysiologiske tværsnit af musklen. Med andre ord, antallet af muskelfibre i muskel og stout, muskelfysiologisk tværsnit, musklerne vil blive mere udviklet. Muskelfysiologisk tværsnit af virkningen af ​​erhvervede faktorer er stor.

Muskler består hovedsageligt af muskelfibre. Stræktræning er at gøre muskelfibre tykkere, forøget, det fysiologiske tværsnit af musklerne forøget, fordi træningen kan stimulere muskelfibre, så proteinsyntesen af ​​mere kraftfuld stofskifte, som til muskelfibervækst giver materiel garanti.

2, det fysiologiske grundlag for muskelvækst

Muskelvækst er at stole på akkumuleret langvarig hård træning. Muskeltræning i kroppen, når organiseringen af ​​celler forbrugte en masse energistoffer, disse energistoffer først efter træning gennem resten og næringsstoffer, der skal tilføjes, så næringsstoffer stofskifte end katabolisme, som gradvist kan gendannes. Gendannelse i en bestemt periode vil være mere end det oprindelige niveau, der har været den såkaldte "over-opsving." Øvelse og forskning beviser, at den næste træning i overopdrivelsesstadiet, effekten er den bedste.

Mængden af ​​energi, der er forbrugt og hastigheden på nyttiggørelse, hænger tæt sammen med intensiteten af ​​muskelaktivitet. Inden for et bestemt interval, jo større mængde muskelaktivitet er, desto mere intens er forbrugsprocessen, hvilket er mere gendannet.

Den såkaldte "inden for et bestemt interval" betyder, at mængden af ​​træning ikke kan være for stor, eller ah for stort energiforbrug er ikke let at genvinde. Længe for for stort vil det medføre overdreven træning, og selv der vil være skader. Kun for at mestre og bruge loven om overdreven bedring, følge princippet om gradvis og ordnet for at få musklerne til at vokse støt.

3, muskelvækst på det biokemiske basis

Mennesker, der træner regelmæssigt, træner sammenlignet med vores almindelige mennesker, muskelenergi-stoffer adenosintrifosfat og kreatinfosfat til flere blodkar vil være mere rigelige, syrebestandighed og anaerob glycolysefærdighed stærkere. Jo højere træningsniveauet er, jo flere energireserver, jo stærkere er træningsevnen, musklerne på de nyfødte kapillærer vil være mere. Forøget kapillærvolumen kan øge blodgennemstrømningen i musklerne, og stigningen i stofskiftet øger også musklerne. Så ah holder sig kun til den langsigtede bevægelse for at styrke muskelmetabolismen i materialet, hvorved muskelens energireserver forbedres, så muskelfibertykkelsen øges, øges, muskelblokken øges.

t0122d5f92ea71c0321.jpg

Hvis der ikke er nogen virkning på grundlag af ovenstående, eller hvis du forfølger højere, anbefaler vi, at du bruger nogle hjælpestoffer, såsom steroider, testosteron, hgh og så videre. De kan gøre dig hurtigere for at nå dit mål. Hvis du har brug for at behage os.


Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944