Hvordan opnår vægttab den ønskede effekt?

- Sep 22, 2017-

Hvis du vil gøre din farve bedre, kropslinjer mere indlysende, for at bevare den slanke figur, skal den vælge fitness! Så i dag giver Xiaobian forældrene til at dele den bedste fitness-vægttabsplan, så du hurtigt kan hjælpe dig For at opnå vægttabseffekt!

1, er konditionstiden begrænset til 30 til 40 minutter eller mindre

Selvom nogle mennesker for at få bedre konditioneffekt hellere vil bruge mere tid på gymnastiksalen, men faktisk 30 eller 40 minutter senere, er effekten af ​​vægttab ikke god før. På lang sigt skal du reducere intensiteten af ​​fitness for at sikre, at fremtiden for kontinuerlig kondition. Og i en kort periode bedre effekten af ​​træning med høj intensitet.

org_471753.jpg

2, højintensiv træning

Hvis du lige er startet denne øvelse, er det bedst at bremse. For eksempel løber eller cykler du i det mindste for at holde sig til en måned for at udøve din tålmodighed, gå derefter for at øge intensiteten af ​​træningen. Dette betyder, at når du kan holde en bestemt hastighed, ikke kan trække vejret i at tale med mennesker, når det er næsten det samme. Når du har nået dette niveau af tålmodighed, kan du gradvis styrke intensiteten for at få en bedre vægttabseffekt.

8419-150Z1150348-50.jpg

3, cykeltræning

Der er en almindelig fejltagelse, at man i træningstiden på én gang skal udføre mange sportssæt, men ingen hvile eller pause. Det er meningsløst, fordi musklerne ikke har tid nok til at komme sig. Men sammenlignet med at gøre et sæt sportsgrene, skal du tage en pause og derefter gøre træningstilstand, cyklussen med at gøre blandet øvelse bedre. For når man udfører blandet øvelse, er træning af forskellige muskler svarende til andre muskler til at afsætte tid nok til at komme sig. Derudover svarer din konditionstræning til at udføre en aerob øvelse.

240447-140GFG00745.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co. , Ltd. For at give dig fedtreduktionsprodukter , som steroider , testosteron , hghClenbuterolDNP (2,4-dinitropheno)Sibutramin og så videre. vi kan gøre dig hurtigere for at nå dit mål. Kontakt os, hvis du har brug for det.


Clenbuterol_副本.jpg

sibutramine.jpg

testosterone Cypionate_.jpg

Kigtropin.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, så kontakt os.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944