Hvordan fungerer Winstrol?

- Sep 12, 2018-

Hvordan fungerer Winstrol?

Winstrol er sjældent blandt anabolske steroider , idet det formår at være resistent over for fordøjelseskanalen, inklusive nedbrydning af leveren. Vær opmærksom på, at den injicerbare steroid har den samme indre struktur som den orale steroid . Winstrol er til dels populær, fordi det binder sig til androgenreceptorer for derefter at virke på kroppen. Når du har en høj affinitet til binding til sexhormonet Binding Globulin (kendt som SHBG), kan du have et temmelig højt Winstrol-niveau i dit system, der forbedrer virkningerne og synergien med andre stoffer.

stanozolol .jpg

Winstrol's evne til at producere protein er en af ​​grundene til, at det er så populært, som det er. Det gør det specielt velegnet til opbygning af muskelmasse. Dette betyder, at du får hårde muskler, der også fører til fedttab gennem illusionen om at blive mere trim og generelt mejslet. I modsætning til andre anabolske steroider er Winstrol ikke i stand (takket være dens molekylære design) til at blive østrogen. Hvad det betyder er, at der er langt mindre risiko (hvis nogen) for østrogenbivirkninger.

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. Varmt salg Winstrol . Hvis du har brug for vores produkter, er du velkommen til at sende forespørgsler.

winstrol-50_副本.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944