Hvordan sundhedskondition?

- Apr 12, 2017-

Hvordan sundhedskondition?


Den nuværende sportsudnyttelse bliver en af ​​de fleste af dem, der elsker sport. Vi er i færd med at træne fitness uundgåeligt forekomme ulykke eller tab, idrætsudøvelse, idræt er dårligt, det vil skade kroppen. hjælpe dig med at beskytte dig selv bedre ved bevægelsen!

Kraftig træning og efter træning drikker vi ikke meget vand

Når du er i anstrengende træning, saltindholdet i kroppen med svededuktionskrop udenfor, reducerer meget vand det osmotiske blodtryk, ødelæggelse af vand og saltbalancen i kroppen, hvilket påvirker den menneskelige krops normale fysiologiske funktion, muskelkramper opstår jævnt. Derudover kan en masse vand gøre mavesyrens koncentration reduceret, påvirke fordøjelsen.

Hvilken tid er det bedste tidspunkt at træne?

Forskning har vist, at efter kl. 14.00 begyndte den menneskelige kropsfunktion at stige og nåede den højeste om eftermiddagen i løbet af anden halvdel af den menneskelige krop, den bedste den bedste træningstid til 16:00 til 18:00 PM, men det meste af tid og energi er ikke let at fokusere på denne tidsperiode. Derudover kan passende træning også starte din dag om morgenmetabolismen og få den til at holde niveauet inden for flere timer.

t0122d5f92ea71c0321.jpg

Kontakt information

E-mail: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944