Hvordan opnås gennem den aerobe træning for at øge formålet med muskler?

- Jul 17, 2017-

Begræns den aerobe træning uden for styrkeøvelsen til 3 gange om ugen, hvert 30. minut. Dette kan både bevare sundheden i det kardiovaskulære system uden at forårsage muligt muskeltab, og de bedste to aerobe træningsformer inkluderer rodning med en hvilken som helst repetitionshastighed.

For at maksimere udviklingen af ​​muskler opdeler erfarne vægtløftere normalt kroppen i flere grupper for at øve (såsom bryst, triceps; nedre lemmer, trapezius, biceps). 3 dage efter resten af ​​dagen, og start derefter den næste cyklus. I muskelvækststadiet bør ikke begrænse indtagelsen af ​​kaloriindtagelse, fordi det kun er kroppen i en "positiv balance" i staten, musklerne vil sandsynligvis vokse.

Prøv desuden at undgå kraften i at øve og løbe på samme dag, fordi løb vil forbruge en masse varme, så muskler ikke kan have mulighed for at vokse. Når kroppen er i energitilstanden "negativ balance", vil musklerne være det første energiforbrug og derefter vende fedtet. Hvis du er nødt til at arbejde hårdt på samme dag og udføre aerob, skal du i det mindste øve styrke, mens den fysiske og energi er på top, så musklerne stimuleres fuldt ud.

Med stigningen i muskelsammensætning øges kroppens metaboliske hastighed, hvilket vil være mere befordrende for forbruget af kropsfedt.

6608801555724432488.jpg

318765-1409210R63782_副本.jpg

Derudover skal du også tage nogle steroidprodukter. hovedårsagen er, at steroider kan øge muskelomkredsen eller reducere kropsfedtet. Mænd bruger steroider for at gøre kroppen stærkere og mere attraktiv. Kvinder bruger steroider for at gøre kroppen mere attraktiv.
Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. ville give dig steroidprodukter i høj kvalitet, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.
Om sommeren er kravene fra Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) er mere end normalt.
Hvis du har brug for jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh eller andet mærke hgh, er du velkommen til at forespørge fra mit firma.

9_副本.jpg

QQ图片20170310103806_副本.png

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944