Hvordan kontrolleres muskelnedbrydning efter træning?

- Jun 30, 2017-

Hvordan kontrolleres muskelnedbrydning efter træning?

Det antages nu bredt, at efter 30 minutters kraftig træning er den gyldne tid for indtagelse af aminosyrer, er det på grund af denne gang væksthormonsekretionen er meget stærk. Dette synspunkt har været almindeligt i 10 år, alle slags sportsspillere betragter dette som en vane. "Efterfyldning af proteiner inden for 30 minutter efter træning" svarer til "hurtig reparation af beskadigede muskler under træning".

Fortsat forskning fandt, at ikke kun i bevægelsen, selv efter bevægelsen stoppede, vil musklerne fortsætte med at nedbrydes, og "i den gyldne tid indtagelse af glukose", men kan hæmme nedbrydningen af ​​musklerne. Det er fordi indtagelse af glukose, vil øge udskillelsen af ​​insulin i kroppen, kroppen kender "behøver ikke at nedbryde musklerne for at syntetisere glukose."

Men med sukkerfruktose, selvom glukoseisomerer, efter indtagelse, men ingen sådan effekt. For at forbedre kropsfunktionen er "på hvilket tidspunkt", "hvad" meget vigtigt.

tooopen_sy_171509179543.jpg

Derudover skal du også tage nogle steroidprodukter . hovedårsagen er, at steroider kan øge muskelomkredsen eller reducere kropsfedtet. Mænd bruger steroider for at gøre kroppen stærkere og mere attraktiv. Kvinder bruger steroider for at gøre kroppen mere attraktiv.
Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. ville give dig steroidprodukter i høj kvalitet, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.
Om sommeren er kravene fra Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) er mere end normalt.
Hvis du har brug for jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh eller andet mærke hgh, er du velkommen til at forespørge fra mit firma.


Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944