Hvordan kan man tabe sig effektivt?

- Jun 12, 2017-

Hvordan kan man tabe sig effektivt?

En masse fedtvenner i fedtreduktionsstadiet kan lide at diæt gennem formålet at reducere fedt, faktisk er dette den forkerte tilgang. Utilstrækkeligt energiindtag kan føre til metabolisk afmatning, hvorved effekten af ​​reduktion af fedt reduceres. Og hvis du regelmæssigt slankekure, selvom din vægt falder, er det let at hoppe. Fordi din stofskifte er langsom, hvis indtagelse af energi lidt mere, vil det medføre ophobning af fedt.

I diæt med venner, for at forsøge at undgå fedtfattig mad med højt kalorieindhold og indtagelse af den rigtige mængde protein. Og så med bevægelsen, skal du holde dig til den bliver tynd.

Mange mennesker er måske i tvivl, hvorfor kosten kan være tre måltider garanteres at tilføje et sult måltid? Dette involverer, at mange mennesker forstår fejlen ved at reducere fedt. Diæt kan spise 3 måltider eller endda 4-5 måltider om dagen, men du spiser maden skal være opmærksom. Hvis du spiser et måltid fedt, svarer det til, at du spiser 2-3 Dayton. Og anbefalet inden for dagen er fødeindtagelse af energi ikke meget, men kun opdelt i mange gange. Her er opskriften anbefales til alle er en snack opskrift. Med den samme muskel er reduktion af fedt også nødt til at fremskynde stofskiftet. Hvis du metaboliserer hurtigt, spiser du hele dagen forbrugt. Der er ingen grund til at bekymre sig om ophobningen af ​​fedt.

Kort sagt, fede venner at huske:

1, fedtreduktionsstadium for at undgå mad med højt fedtindhold og højt kalorieindhold.

2, Spis små måltider, øg mængden af ​​træning, forbedring af stofskiftet.

mrbj23.jpg

org_471753.jpg

Hvis der ikke er nogen virkning på grundlag af ovenstående, eller hvis du forfølger højere, anbefaler vi, at du bruger nogle hjælpestoffer, såsom steroider, testosteron, hgh , Clenbuterol , DNP (2,4-dinitropheno) , Sibutramin og så videre. De kan gøre dig hurtigere for at nå dit mål. Hvis du har brug for at behage os.


Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944