Hvordan kan man reducere fedt, mens man øger musklerne?

- Jun 05, 2017-

Hvordan kan man reducere fedt, mens man øger musklerne?

Har været fitness, men kan ikke træne muskler, hvordan gør man det? Dette problem er ikke kun foruroliget af vores amatørfitnessentusiaster, og professionelle fitnessspillere har stødt på flaskehalse.

Har set en masse professionelle bodybuildere til svaret på dette spørgsmål, de fleste af de tre grunde til at komme fra: træning, spisning, hvile.

Først siger, at træning, træning af høj kvalitet er det nødvendige grundlag for muskler, hvordan kan man betragte træning af høj kvalitet?

Efter hver træning er muskler næsten ømme for at opnå effekten af ​​tilstrækkelig overbelastning.

Og så skal kosten, det hele, sikre, at det daglige indtag af energi er højere end energien i udgifterne for at øge musklerne, den daglige diæt ---- protein, kulhydrater, fedt, vitaminer, mineraler og så videre er uundværlige, især For at understrege, at træningen er afsluttet efter måltidet er meget vigtig, er dette vindue kroppen til at absorbere den gyldne alder af ernæring, skal være i dette vindue for at sikre indtagelse af næringsstoffer.

tooopen_sy_171509179543.jpg

Faktisk har mange sundhedsvenner ikke haft nogen effekt af muskler, er kosten relativt dårlig, spiser et par proteiner om dagen, hvordan kan dette øge musklerne? At vide, at selvom ikke kondition, det normale voksne daglige indtag af 1 gram protein pr. Kg kropsvægt, hvis der er en bestemt styrke i træningens styrke, til 1,5-2g pr. Kg, eller endnu mere, hvert æg plus æggeblomme op til 6 g protein. For musklerne at øge musklerne, men også et fald i spanden, for at øge musklerne vil være i overensstemmelse med 1,5-2g pr. kg at tage protein. Foruden protein er naturligvis andre næringsstoffer også uundværlige.

Den sidste er en god hvile, for at øge muskler, skal have en god tidsplan, træning af høj kvalitet, kroppen har brug for en god hvile og ernæring for at komme sig, hvis du bliver ope hele natten, er hvile ikke god, kroppen er ikke en god bedring. Tid er meget let at træthed, hvilket fører til risikoen for skader, for ikke at nævne muskler.

For at øge musklen skal være fra træning, diæt, hvile tre aspekter, for at gøre mere med mindre.

Hvis der ikke er nogen virkning på grundlag af ovenstående, eller hvis du forfølger højere, anbefaler vi, at du bruger nogle hjælpestoffer, såsom assteroider, testosteron, hgh og så videre. De kan gøre dig hurtigere for at nå dit mål. Hvis du har brug for at behage os.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944