IGF-1 LR3 --- 100 mg

- Mar 13, 2018-

IGF-1 LR3 --- 100 mg

Sammensætning pr. Hætteglas: Insulinlignende vækstfaktor 1 (IGF-1) 100 mg

Præsentation: 100 mg / hætteglas, 10 hætteglas pr. Æske med grønne fliptopkapper

Opbevaring: Opbevares utilgængeligt for børn; beskytte mod lys; opbevares ved stuetemperatur; må ikke køles eller fryses

IGF-1LR3.jpg

Produkt beskrivelse:

IGF-1LR3 spiller en afgørende rolle i muskelregenerering. IGF-1LR3 stimulerer både proliferation og differentiering af stamceller på en autokrin-paracrin måde, skønt det inducerer differentiering i meget større grad. IGF-1 LR3, når den injiceres lokalt, øger satellitcelleaktiviteten, muskel-DNA, muskelproteinindhold, muskelvægt og muskeltværsnit. Betydningen af ​​IGF-1 ligger i det faktum, at alle dets tilsyneladende funktioner virker til at inducere muskelvækst med eller uden overbelastning, selvom det virkelig lyser som en vækstpromotor, når det kombineres med fysisk belastning af muskelen.

IGF-1LR3 fungerer også som en endokrin vækstfaktor, der har en anabol effekt på fjerne væv, når den først er frigivet i blodstrømmen af ​​leveren. IGF-1LR3 besidder den insulinlignende egenskab ved at hæmme nedbrydning, men kan desuden stimulere proteinsyntesen. De insulinlignende virkninger skyldes sandsynligvis ligheden i signalveje mellem insulin og IGF-1LR3 efter ligandbinding ved receptorerne.

Evnen til IGF-I LR3 til at stimulere proteinsyntesen ligner virkningen af ​​HGH, som blev vist i separate studier på frivillige til at stimulere proteinsyntesen uden at påvirke proteinnedbrydning. Selvom det ofte antages, at virkningerne af GH formidles gennem IGF-1LR3, kan dette ikke være tilfældet helt. For det første er virkningen af ​​de to hormoner forskellige, idet GH ikke ændrer nedbrydning af proteiner. For det andet observeres effekten af ​​HGH med ringe eller ingen ændring i systemiske IGF-1LR3-koncentrationer. Aldersrelateret muskeltab er forhindret med GH-injektioner, men det menes, at dette opnås gennem IGF-1LR3.

QQ图片20170315140316.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944