IGF1-LR3 Hvad gør det?

- May 03, 2017-

IGF1-LR3 Hvad gør det?

IGF-1 LR3 øger muskelmassen kraftigt ved at inducere en tilstand af muskelhyperplasi (stigning i antallet af nye muskelceller) i musklet, hvor det er injiceret! Så tænk på det som muskelcelleformering, eller endda opdeling af cellen, så 1 bliver 2 ... Derfor er det perfekt i cyklus, når du også får øget muskelcellevækst. Men hvorfor er IGF bedre end HGH? Årsagen er at HGH får IGF-niveauer til at stige i leveren først, derefter derefter muskelen, hvorimod IGF-LR3 får lokale IGF-niveauer til raket.

IGF1-LR3 Som I alle ved, er den langtidsvirkende version af Igf-1, der tager sit aktive potentiale op mod 20 timer, men sammen med dets evne til at stimulere væksten af ​​satellitmuskelceller og hjælpe dem med at modnes til nye muskelfibre, har det evnen til at øge optagelsen af ​​mange kosttilskud, som vi i øjeblikket bruger, og det kan forårsage den forbedrede genopretning af testikelstørrelse og forhindre muskeltab selv i PCT. Plus en anden grund til, at det er så potent, er på grund af den nedsatte binding af Long R3 IGF-1 til alle kendte IGF-bindende proteiner. Disse bindende proteiner hæmmer normalt de biologiske virkninger af IGF .. ikke så med denne langtidsvirkende version.

16_ 副本 .jpg-

QQ 图片 20170413105751.jpg


Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Hvis du er tilfreds med vores igtropin lange r3 igf 1 varmt salg muskelvækst humant væksthormon anabole steroider humane somatropininjektioner, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.