Øg tab af muskelfedt, du har brug for vores produkter.

- Sep 29, 2017-

Det fysiologiske princip for fedtab er fremmedgørelse, katabolisme og energienegativ balance. Dets metode er en lang periode med vedvarende udholdenhedsøvelse, medium og lav intensitet, høj træningsfrekvens på samme tid med kontroldiæt. Fysiologisk tilpasning af fedttab er ofte udviklingen af ​​økonomiske, cortisolniveauer øges for at påvirke de langsomme muskelfibre, hæmme muskelvækst.

W020120418332940425726.jpg

Det fysiologiske princip for muskelvækst er assimilering, anabol, positiv energibalance. Det er driften af ​​den klassiske træning med høj intensitet, moderat frekvens, arbejde og hvile, mens du er sammen med kosten for at øge sukker- og proteinindtagelsen. Øget fysiologisk tilpasning af musklerne er ofte pres for at tilpasse sig, øget testosteronniveau, fremme stofskifte, udvikling af hurtig fiber, blive stærkere.

mrbj23.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. ville give dig steroidprodukter i høj kvalitet, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.

Når du er fitness, er kravene fra Testosteron Enanthate Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) mere end almindelige.

Hvis du har brug for jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh eller andet mærke hgh, er du velkommen til at forespørge fra mit firma.

Trenbolone Enanthate_.jpg

testosterone Enanthate 1.jpg

Kigtropin.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944