Forøg din samlede træning ----- øg muskler

- Nov 23, 2017-

At opbygge muskler er som pålning, og hvis du vil have en høj bunke, har du brug for mere sand for at øge bredden af ​​bunken (bredden af ​​bunken er mere tilbøjelig til at stige hurtigere end højden)

146734350441600643.GIF

Som en nybegynder er det bare at tilføje mere vægt nok til at stakle sandet til en bestemt højde. Men når du skrider frem mere og mere, har du brug for mere sand for at hjælpe dig med at stable højderne. Mængden af ​​sand her refererer til den samlede træning,

Træning er den vigtigste faktor i muskelhypertrofi, du har brug for nok træning til at hjælpe dig med at stimulere musklerne, lad den reparere og derefter vokse!

Hvis dit mål er at øge musklerne, skal du ikke fokusere på at løfte tyngre bænkpresse, ikke blot fokusere på 1RM- og 3RM-poster, skal du slå igennem til et højere antal vægtrekorder!

injection.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. ville give dig steroidprodukter i høj kvalitet, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.

Når du er fitness, er kravene fra Testosteron Enanthate Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) mere end almindelige.

Hvis du har brug for jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh eller andet mærke hgh, er du velkommen til at forespørge fra mit firma.

Trenbolone Enanthate_.jpg

Kigtropin.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944