PEG-MGF kan øge din muskel.

- Nov 09, 2017-

PEG-MGF Nyttigt til: Site-forbedring og systematiske formål gennem øget mager muskel- og fedttab

Øger frekvensen af ​​muskelvækst fra træning; hurtig reparation af eksisterende muskelceller; stigninger i antallet af muskelceller (hyperplasi); reducerer hastigheden af ​​proteinnedbrydning; øger hastigheden og omfanget af muskelreparation efter skade

HCG.jpg

Forbrugsmetode 1: Lokaliseret injektion direkte i muskelen umiddelbart efter træning

Forbrugsmetode 2: Subkutan injektion i et fedtlag

Forberedelse til injektion: Tilsæt 1 ml (100 IE) steril opløsning til PEG-MGF hætteglasset. Hver 200 mcg er derefter lig med 0,1 ml (10 IE).

PEG-MGF Dosering 1: 200 mcg (10 IE) PEG-MGF opdelt bilateralt mellem muskler, der netop er trent, dvs. 100 mcg venstre side, 100 mcg højre side

PEG-MGF Dosering 2: 200 mcg (10 IE) PEG-MGF skal indsprøjtes i abdominalt fedt

PEG-MGF doser pr. Hætteglas: 10 x 200 mcg doser (10 doser pr. Hætteglas)

Mechano Factor (MGF) udviser lokale effekter i knoglemuskler og uden kan ikke rejse gennem kroppen uden ændring. Problemet med syntetisk Mechano Factor (MGF) er, at den introduceres intramuskulært og er vandbaseret, så den går ind i blodstrømmen. Når den anvendes på denne måde, forbliver Mechano Factor (MGF) kun stabil i blodstrømmen i et par minutter. Biologisk produceret MGF fremstilles lokalt og kommer ikke ind i blodomløbet.

Det er også ved kort at handle, så stabilitet ikke er et spørgsmål. Ved at PEGylere Mechano Factor (MGF) er det næsten lige så effektivt som lokalt produceret Mechano Factor (MGF), når det bruges intramuskulært. Dette opnås ved at omgiver en del af peptidet med en struktur af polyethylenglycol-grupperne beskytter peptidet, men omgiver det ikke helt. De aktive steder i peptidet er stadig frit for at udføre deres biologiske funktion. I dette tilfælde er skallen et negativt ladet skjold mod positivt ladede forbindelser, der ville påvirke proteinet.

QQ图片20170413111126.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. ville give dig høj kvalitet, høj renhed

PEG-MGF , hurtig levering og de bedste tjenester.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.co

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944