En af bodybuilder's foretrukne steroider ---- Nandrolone Phenylpropionate

- Nov 20, 2017-

Nandrolone Phenylpropionate er meget hurtigvirkende og gør det derfor muligt for forbindelsen at være ude af kroppen meget hurtigere. Dette gør denne steroid til et bedre valg end Deca til testede bodybuildere og atleter. Brugere følger typisk en doseringsplan hver anden dag, når de bruger dette stof til at holde blodniveauerne høje og stabile.

Nandrolone Phenpropionate.jpg

Nandrolone Phenylpropionate , som det ofte kaldes, er en af ​​de mest populære steroider, der bruges blandt bodybuildere i dag. Durabolin er en lav androgen steroid med høj anabol effekt. Det aromatiseres i høje doser, men ikke i takt med testosteron. Progesteronopbygning er en bivirkning, som nogle har problemer med, selvom brugerne rapporterer, at problemet ikke er så dårligt med denne ester, som det er med Deca.

Kroppsbyggere, der bruger dette stof i sig selv rapporterer undertiden et tab af libido, derfor anbefales det, at man kører mindst en lille dosis testosteron eller endda en høj androgen som Proviron for at hjælpe med at forhindre dette problem.

146734350441600643.GIF

QQ图片20170315140316.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. ville give dig Nandrolon Phenylpropionate i høj kvalitet , hurtig levering og de bedste tjenester.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944