Styrke fitness bør være opmærksom på hvad?

- Jul 18, 2017-

Vi er nødt til at vælge deres egne vægttabsmål til træningens styrke, overholde 3-4 gange om ugen, ikke hver dag. Fordi muskelindvindingsperioden på 48 til 72 timer er musklerne ikke fuldstændigt gendannede, før de fortsætter med at udøve det samme stykke muskel, har ingen virkning eller endda kontraproduktiv indflydelse på træningseffekten.

Kraftbevægelse i tidsperioden er relativt frit valg, men med den samme iltbevægelse er nødt til at være opmærksom på måltider og hviletid med:

① morgen: 30 til 60 minutter før træning for at spise 100 gram kulhydrater, lidt mælk.

② morgen: morgenmad halvanden time senere.

③ Eftermiddag: 2 timer efter frokost eller to timer før middagen, 30 til 60 minutter før træning for at spise 100 gram kulhydrater.

④ aften: halvanden time efter middagen, slutningen af ​​bevægelsen til at sove mere end en time eller mere.

Ud over at styrke styrken af ​​muskelstyrke, øget magert væv, men også gøre metabolic rate BMR steg med 15%, til vægttab eller langvarig vægt vedligeholdelse har en meget stor hjælp. Det næste kursus vil blive anbefalet med udgangspunkt i dynamisk træning og statisk træning til kvinders styrketræning.

240411-15012309113593_副本.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. ville give dig steroidprodukter i høj kvalitet, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.
Om sommeren er kravene fra Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate, Oxymetholone (anadrol) er mere end sædvanligt.
Hvis du har brug for jintropin hgh, kigtropin hgh, hygetropin hgh eller andet mærke hgh, velkommen til forespørgsel fra mit firma.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944