Forholdsregler for sommerfitness !!!

- Jul 20, 2017-

Sommerens høje temperaturforbrug af den menneskelige krop, fysisk energiforbrug er ofte ikke rettidig supplement, kroppen er ofte relativt svag. Overdreven træning vil føre til lavt blodsukker, nedsat modstand, alvorlig vil føre til besvimelse, men ugunstigt helbred, sommerens kondition, især for at forstå mængden af ​​træning. Overhal ikke bevægelsen, især for langvarig ikke deltage i sportstræning, for gradvist at øge intensiteten af ​​træningen, er det bedst at gradvist forbedre varigheden og intensiteten af ​​træningen. Kan forlænges fra 20 minutter til 30 minutter, brug af 5 pund håndvægt erstattes med 8 pund. Bare behøver ikke at gøre det på én gang, tid og intensitet for at tage en af ​​dem på linjen. Det er bedst at overholde 30 til 45 minutter om dagen, øvelse 30 minutter bedst, og mennesker, der har lyst til at tabe sig, kan udvides til ca. 40 minutters træningstid.

Sommervægttab er mere åbenlyst, mange mennesker vil vælge at tabe sig om sommeren, men hvis de blindt forfølger vægttab og ikke er opmærksomme på valget af diæt og sport for at træffe rimelige arrangementer og sommetider kontraproduktive.

Derudover bliver sommervejret mere og mere varmt, men mange mennesker vælger stadig at udføre den høje intensitet af fitnessaktiviteter, hvilket resulterer i lavt blodsukker, nedsat modstand, let svimmelhed, svær besvimelse. Sommer-fitness kan forbruge stort, vælge passende sportsgrene, mængden af ​​træningsintensitet kombineret med en rimelig diæt kan virkelig spille formålet med fitness, et stort antal forældede øvelser og spisevaner på kroppen ubrugelig.

240411-15012309113593_副本.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. ville give dig steroidprodukter i høj kvalitet, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.
Om sommeren er kravene fra Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate, Oxymetholone (anadrol) er mere end sædvanligt.
Hvis du har brug for jintropin hgh, kigtropin hgh, hygetropin hgh eller andet mærke hgh, velkommen til forespørgsel fra mit firma.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944