Testosteron cypionat 250 mg / ml injektion

- Dec 20, 2017-

Testosteron cypionat er en ester, der bruges til behandling hos mænd til behandling af primær hypogonadisme (medfødt eller erhvervet) - testikelsvigt på grund af kryptorchidisme, bilateral torsion, orkitis, forsvindende testis syndrom eller orkidektomi.

testosterone Cypionate.jpg

Som med alle injektionsmidler kan man forvente en betydelig stigning i muskelmasse og styrke i løbet af en cyklus. Da testosteron let kan konverteres til østrogen, vil den masse, der er opnået fra dette stof, sandsynligvis ledsages af

ganske lidt vandopbevaring. Det resulterende tab af definition gør naturligvis cypionat til et meget dårligt valg til slankekure eller skære faser. Det overskydende niveau af østrogen, der er forårsaget af dette lægemiddel, kan også forårsage, at man udvikler gynekomasti ret hurtigt. Hvis man bemærker en ubehagelig ømhed, hævelse eller klump under brystvorten, skal der straks tilføjes et hjælpestof som Nolvadex. Dette vil minimere effekten af ​​østrogen kraftigt, hvilket gør steroidet meget mere tåleligt at bruge. De kraftige anti-aromataser Arimidex, Femara eller Aromasin er endnu et bedre valg. De, der har en kendt følsomhed over for østrogen, kan synes det er mere fordelagtigt at bruge hjælpestoffer som Nolvadex og Proviron fra starten af ​​cyklussen for at forhindre østrogenrelaterede bivirkninger, før de bliver tydelige.

injection.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. vil give dig testosteron cypionat i høj kvalitet , hurtig forsendelse og de bedste tjenester.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944