Vi kan give dig Exemestane af høj kvalitet

- Nov 01, 2017-

A) Exemestane til forebyggelse af brystkræft:

Kemoprevention af brystkræft er en effektiv strategi til at reducere forekomsten af ​​denne sygdom hos kvinder, der er i fare. De første midler, der udviste en signifikant kemopreventiv effekt, var SERMs tamoxifen og raloxifen. En opdateret omfattende analyse af alle SERM-forebyggelsesforsøg viste, at de er i stand til at reducere forekomsten af ​​brystkræft hos kvinder med høj og gennemsnitlig risiko, en effekt, der opretholdes af en reduktion i ER-positiv invasiv brystkræft.

Exemestane(Aromasin) .jpg

B) Exemestane er en tredje generations irreversibel steroid inaktivering af aromatase-enzymet og er effektiv i alle behandlingsindstillinger for brystkræft, inklusive kemoprevention.

I metastatisk sammenhæng er exemestane omfattende undersøgt som førstelinie-, andenlinie- og videreliniebehandling og er nu registreret til behandling af postmenopausale kvinder med avanceret hormonreceptorpositiv brystkræft, hvis sygdom er udviklet efter antiøstrogen terapi. Det bemærkes, at den potentielle mangel på krydsresistens med NSAI'er giver yderligere muligheder i behandlingssekvensen af ​​endokrine midler. Baseret på klinisk meningsfulde resultater er exemestane med everolimus endvidere en effektiv terapeutisk mulighed for en sygdom, der er skredet efter eksponering for NSAI'er.

QQ图片20170315140316.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. vil give dig høj kvalitet, høj renhed Exemestane , hurtig forsendelse og de bedste tjenester.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.co

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944