Hvad er peptider?

- Aug 14, 2018-

Hvad er peptider?

Først skal vi starte med videnskaben: Peptider er fragmenter af proteiner. På egen hånd består peptider af aminosyrer. Når aminosyrer kombineres i visse formationer, skaber de specifikke peptider (og der er hundredvis af peptider), og når peptider dannes på en bestemt måde, fremstiller de specifikke proteiner.

IGF-1LR3.jpg

Proteiner er de grundlæggende byggesten i huden. Uden peptider forbliver huden ikke intakt, og resultatet er tab af fasthed, udseende af rynker, ændringer i struktur og hud, der ikke hopper tilbage, som den engang gjorde.

8.jpg

Hvad der er så fascinerende ved peptider er, at rigelig forskning tydeligt har vist, at hver af dem fungerer på meget specifikke måder for at målrette et nøjagtigt hudplejebehov. De lærer også huden at gøre, hvad der kræves for at hjælpe med at genoplive disse byggesten, hvilket kan hjælpe med at genoplive aldrende hud.

MII 2.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd For at give dig høje kvalitet, høje renhed Peptider (cjc ​​1295, GHRP-2, PEG MGF, Melanotan 2 , og snart snart)

Hvis du er interesseret i vores produkter, så kontakt os.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944