Hvad er fordelene ved Primobolan?

- May 22, 2017-

Hvad er fordelene ved Primobolan?

1, Primobolan betragtes som en ret svag steroid. Dets anabolske / androgene klassificeringer er lave, og det er en af ​​de svageste steroider på papiret; dog er det stærkere end masteron. Da masteron altid er relateret til skærecyklusser, bør primo på papir få troværdighed som en skærende steroid.

2, Primo har en enorm fordel i forhold til de fleste steroider, da det er stærkere end testosteron ved binding til androgenreceptoren. Som med de fleste dihydrotestosteron (DHT) relaterede AAS, er det et godt hjælpemiddel til fedttab. Derudover aromatiseres primo ikke, så du behøver ikke en aromataseinhibitor (AI) eller SERM med det. Interessant faktum blev primobolan testet af bodybuildere fra gamle skole som gynecomastia (gyno) -behandling allerede i 70'erne og 80'erne. Så underligt som det lyder, er det medicinsk bevist, at det reducerer brysttumorer hos kvinder (som hovedsageligt er østrogenrelaterede).

3, Da primobolan øger kvælstofretention, er det blevet udråbt som antikatabolsk og noget anabolsk (hvilket kan bestrides). Enkelt sagt hjælper det dig med at holde din muskelmasse, mens du slanker dig. Det er en af ​​de største grunde til, at det bruges til skærecykler. Anekdotisk viser beviser, at du ved at bruge primobolan under kalorifattige diæter (endda 20-30% under din BMR), kan holde din nuværende magre muskel, mens du får nyt muskelvæv. Selvom dette ser ud til at være i modstrid med den grundlæggende forståelse af ernæring, vil vi chucke denne til magien med steroider.

12.jpg

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944Hvis du er tilfreds med vores bodybuilding-supplement methenolonacetat (primobolan) cas434-05-9 til muskelvækst, er du velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.