Hvad er fordelene ved Sustanon250?

- Apr 27, 2017-

Hvad er fordelene ved Sustanon250?

Sustanon- pulvere er også relativt milde på de østrogene bivirkninger såsom gynocomastia og vandretention. Doser fra 250 mg til 1000 mg pr. Uge anbefales for at holde et afbalanceret testosteronniveau, selvom Sustanon forbliver aktiv i kroppen i op til en hel måned.

RongXin Bio-Tech Co., Ltd vil give dig den mest gode kvalitet af sustanon-pulvere, da grunden som følger:

1 . Sustanon har ikke så meget østrogenvirkninger, som du ville tro. Dette betyder, at det har mindre vandopbevaring og mindre fedtaflejring. Begge disse er ansvarlige for at få musklerne til at se slappe og glatte ud. Du kan forvente muskler af anstændig kvalitet, når du bruger Sustanon-pulvere

2. For det andet Sustanon øger antallet af motoriske neuroner i knoglemuskler og forbedrer neuromuskulær transmission. Dette giver dig mulighed for at få en vis fysisk styrke og øge reflekserne, så du får mere styrke og udholdenhed og forhindrer også smerter under tunge aktiviteter.

12_ 副本 .jpg-


Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Hvis du er tilfreds med vores fabrikspris sustanon250 blanding medicinsk kvalitet 99% testosteron sustanon 250 steroider med høj renhed for mænds muskelgevinst, er du velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.