Hvad er fordelene ved Testosteron Propionat?

- Apr 26, 2017-

Hvad er fordelene ved Testosteron Propionat?


Testosteronpropionat Cas57-85-2 er derfor meget hurtigere virkende end andre testosteronestere, såsom cypionat eller enanthat, og kræver en meget hyppigere doseringsplan for at opretholde stabile blodniveauer.

Testosteronpropionat Cas57-85-2 er det kortestestrede testosteronprodukt, der er tilgængeligt. Der er nogle fordele og ulemper ved dette. Den største ulempe er, at brugerne bliver nødt til at injicere Test Prop mindst hver anden dag i hele sin cyklus for at få ordentlige resultater. Fordelene er imidlertid mindre oppustethed og tilbageholdelse af vand ved længere esterede produkter, og fordi der er mindre ester i hvert hætteglas, er der mere faktisk testosteron pr. Injektion, hvilket giver bedre resultater.

Testosteronpropionat Cas57-85-2 er blevet brugt til undersøgelse af dens virkning på drægtige får.

Testosteronpropionat Cas57-85-2 er den korteste almindelige ester knyttet til testosteronhormonet. Dette betyder, at det tager din krop mindst mulig tid at slippe af med esteren og frigive forældrehormonet i kroppen. På grund af dens korte aktive levetid skal testosteronpropionat typisk indsprøjtes hver anden dag mindst. Anekdotisk forårsager testosteronpropionat de mindst bivirkninger og mindst oppustethed; disse bivirkninger aftager normalt meget hurtigt, når brugen er ophørt.

QQ 图片 20170313135013_ 副本 .jpg

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Hvis du er tilfreds med vores varme salg sunde testosteron propionat / test prop cas57-85-2 bodybuilding testosteron supplement muskelforbedrende steroid, er du velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.