Hvad er fordelene ved HCG?

- Apr 28, 2017-


Hvad er fordelene ved HCG?

1, HCG (human chorionic gonadotropin) er et naturligt humant hormon, der generelt produceres af kvinder under graviditet. Forskning antyder, at HCG i høj grad kan kontrollere og forbedre kroppens stofskiftefunktioner og hjælpe med at bruge og forbrænde kalorierne i stedet for at opbevare dem i fedtreserver.
human chorionisk gonadotropin (HCG), er ved placentale trofobastiske celler udskiller en slags glycoprotein, er sammensat af alfa- og beta-dimerer glycoprotein.


2, Klinisk, HCG som en af ​​graviditetstestindikatorerne, ofte på samme tid, sygdommen, der er forbundet med graviditet, nogle sygdomme såsom tumordiagnose, differentiering og forløbet af en bestemt værdi.
HCG Diætinjektioner hjælper med at frigøre fedt, brænde det og evakuere det gennem nyrerne. Sammen med en lavkulhydratdiæt på 500kcal undgår dette, at nyt fedt straks indtager stedet for det fjernede fedt. Under normale omstændigheder ville en 500kcal være vanskelig at opretholde. Men gennem administration af HCG-injektioner bliver det muligt og bruger HCG Diet til at kaste store mængder fedt på kort tid og opnåede permanente og varige resultater.

QQ 图片 20170315150701.jpg

Rongxin-firmaet leverer dig 5000iu HCG hvert hætteglas, og vil give dig det sterile vand sammen med HCG, det er meget praktisk til din brug.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com